- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.008
- 528
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Bi p.k göremedim mikrofon sende aziz dostumBurhan küresine bi baksın, o göremezse ben söyleyeceğim olacakları sana
Amerikaya gidiyorsun hem de uçağanan.
Cokk haklısınız onu kafamdan nasil aticam peki?
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ne diyeyim.15 yaşında çocukluk halinde tanıdığınız bir erkeği gözünüzde büyütmeyi bırakın öncelikle.
Okuyor musunuz, çalışıyor musunuz ? Evinizdeki iş bölümüne katılın; okuyorsanız okulunuza, çalışıyorsanız işinize odaklanın.
Sevgilisi var diyorsun farkında mısın?Senin için onu bıraksa kabul eder misin?Sevgili olamadık benim agresif yaklasimim yüzünden.Onun şu an sevgilisi var.Ben haka unutamadım.Ayni siniftaydik.
Ben gördüm. Evlenip Beşiktaş'a altyapı kuracak kadar çocuk yapacaklarBi p.k göremedim mikrofon sende aziz dostum
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ne diyeyim.
Hayır! Maalesef başlamazsınız.3.5 yıl önce birbirimizden hoşlanıyordur.Hatta seviyorduk diyebilirim.Tekrar bir ilişkiye başlar miyiz?
Yani ona aşık değilim dimi?Hangi durum ? Muhtemelen çevrenizde tanışabileceğiniz ve konuşabileceğiniz çok fazla insan yok. Arkadaşlarınızın ilişkileri varsa, siz de onlara imrenmiş ve tanıdığınız birini de müstakbel sevgiliniz olarak düşünmüşsünüz hepsi bu.
Hayatim detay vermemissin biz nerden bilelim ne oldu ne bitti yillar önce neler yasandi az anlat3.5 yıl önce birbirimizden hoşlanıyordur.Hatta seviyorduk diyebilirim.Tekrar bir ilişkiye başlar miyiz?
Yani ona aşık değilim dimi?
Mendil pullu mu pulsuz mu?Düğün görüyorum, halay görüyorum, kırmızı mendil görüyorum.
Eğer gerçekten değilsem şükürler olsun.Değilsiniz tabii. Kurduğunuz romantik hayali sevmiş, gerçek olursa güzel olabileceğini düşünmüşsünüz.
Pulsuz tühh olmayacak galiba. Pullu olsa olurdu.Mendil pullu mu pulsuz mu?
Eğer gerçekten değilsem şükürler olsun.
Cokk haklısınız onu kafamdan nasil aticam peki?
Bebekde goruyomusun?Düğün görüyorum, halay görüyorum, kırmızı mendil görüyorum.
Onu söylüyemiyoruz maalesefYani ona aşık değilim dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?