• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
ben tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim.:nazar:çünkü çok iyi bir eş,her konuda yardımcı bir eş ve çok iyi bir baba.peki siz yine eşinizlemi evlenirdiniz ve nedennn???:enbuyukkk:

Bende tekrar dünyaya gelsem eşimle ewlenirim ama şartlı bi ewlilik olur.Gece dışarı çıkmak yok ilgisizlik yok tartışırken susmak yok bekarken görüştüğün arkadaşlarınla görüşmek yok vs.ben bunları isteyince o benimle ewlenmezdi herhalde:)

ewet ewet ewet kesinlikle ewet harika cok mükemmel bir eşim var benden daha iyi biri oldugunu söylesem yalan olamz:)))

KESiNLİKLE EŞİMLE EVLENİRDİM.
GERÇEKTEN MÜKEMMEL SIFATINA UYGUN BiR İNSAN.
İYİ BİR İNSAN...
İYİ BİR EŞ..
ve İYi BİR BABA ADAYI, EMİNİM ÇOK İYİ BABA OLACAK.

kesinlikle bir daha dünyaya gelsem hiç düşünmeden tekrar eşimle evlenirdim ama o benimle tekrar evlenmek istermi bilmem naniknanik

eşimle sık sık kavga ederiz,bağırır çağırırz.küseriz darılırız..
ama yinede o aramızdaki mıknatıs gibi çeken şey kaybolmaz.saygılıyızdır.ve çok severiz birbirimizi..gene gelsem gene o olurdu seçimim.

bir an bile tereddüt etmezdim.. ama biraz daha akıllı davranırdım..

evet songülcüm.. ben ne 25-30 yıl aynı yastığa baş koydum nede anneyim. ben sadece 5 aylık evliyim. aslaaaaaa diyebiliyorsam gerisini sen düşün:(

şu kadar söylimm

25 yaşındayım hayatıma iki kişi girdi sadece erkek arkadaş olarak birisi şimdi sözlü olduğum kişitatlicadiarzu

ama eminimki dünyaya bir daha gelsem aynı kişiyle evlenmek isteemzdimmmKötü Kazen

nedeni çok basit

ilkten herşey çok güzel gözüksede

bir bakıyorsun toz pembe hayllerinn grileşmeye başlamış

motora yağ kaçmış gibi gri dumanlar çıkarıyor:roflol::roflol:
hayatta asla pişman olmak istemedim ama işte hayat ediyor bazen..:çok üzgünüm:

Back
X