- 20 Kasım 2018
- 15.751
- 59.451
- 598
- 36
Öz çocuğundan miras kaçıran adama guvenmek de, ne bileyim.Demedim ben salağım ama onaa sorsan icim disim fesat.oturxugumuz ev abisnin üstündeydi aslında kendinin ama abisnin üstüne yapmıştı.kendisi olurse eski karısına çocuktan dolayi kalmasın diye.
Hıhı evet anladim taaabii kesin öyledirIlerde kendisine bisey olursaymis abisi evi satıp parasını kızına verecekmiş oyle diyordu.
Iciniz soğusun evet ben o üyeyim.tekrar evleniriz diye bosandi.1 tl de almadım bosanirken.zor duruma düştüm.bankadan kredi çekmek zorunda kaldım.benden bosanip 2 ay sonra anasına ev aldı oturttu ben kaldım 8 aylık cocukla.
Diyemedi mi evi benim üstüme geçir öyle boşanalım garanti olsun.benım en yakın arkadasımın esıde aynı bu sekılde kandırararak bosadı arkadasımı ...eve hacız gelecek evı garantıye alalım ayrılmayız aynı evde yuvamızda yasayacaz dıye dıye trılyonluk ev ve mılyarlık arabayıda alarak uctu gıttı adam
Eve haciz gelecekse kadının ustüne yapıp boşayacaktı ya bu kadınlar nasıl bu kadar safbenım en yakın arkadasımın esıde aynı bu sekılde kandırararak bosadı arkadasımı ...eve hacız gelecek evı garantıye alalım ayrılmayız aynı evde yuvamızda yasayacaz dıye dıye trılyonluk ev ve mılyarlık arabayıda alarak uctu gıttı adam
Saflık olduğundan emin değilim.Eve haciz gelecekse kadının ustüne yapıp boşayacaktı ya bu kadınlar nasıl bu kadar saf
Eve haciz gelecekse kadının ustüne yapıp boşayacaktı ya bu kadınlar nasıl bu kadar saf
Saflık olduğundan emin değilim.
Evliler diye mi haciz gelecekmiş? Boşanınca aaa tamam boşandılar hacze gitmeyelim mi demiş icra memurları. Kocam dese ki borcum var haciz gelecek, boşanalım da ev kurtulsun, evin yarısını alıp boşayıp haciz memuruyla evlenirim. Tabi biskolata erkeği kıvamındaysa.Kızlar inanınki saflıktan temız yureklılıkten kotu dusunmemekten kaynaklanıyor ısler ama karsındakı cın fıkırlı seytan olunca kandırılıyorsunuz ıste ruhunuz bıle duymuyor. Benım bu bahsettıgım arkadasım turkıyede cok buyuk bılınen bır gıyım magazasında bolge muduru yoksa.
O konuda bahsettiği adam eski esiymis. Boyle bir olay olsa baska kadin evlenir mi acaba diye 100 kisiye sorup bir popüler cevap aramaya çalışıyormuş.Çift karakterli filan mısınız? Diğer konuda 2. Kez boşanmış bir adamla görüştüğünüzü yazmışsınız. Burda eski eşinizden bahsediyorsunuz? Kimle olmak istiyorsunuz? Bugün canınız çok sıkılıyor herhalde, çeşit çeşit konu açmıssınız.
Çift karakterli filan mısınız? Diğer konuda 2. Kez boşanmış bir adamla görüştüğünüzü yazmışsınız. Burda eski eşinizden bahsediyorsunuz? Kimle olmak istiyorsunuz? Bugün canınız çok sıkılıyor herhalde, çeşit çeşit konu açmıssınız.
E aferin size alkış o zamanIciniz soğusun evet ben o üyeyim.tekrar evleniriz diye bosandi.1 tl de almadım bosanirken.zor duruma düştüm.bankadan kredi çekmek zorunda kaldım.benden bosanip 2 ay sonra anasına ev aldı oturttu ben kaldım 8 aylık cocukla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?