- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.534
- 798
Evet, eski kocama talip çıkar mı diye piyasa yokluyor.Eki Görüntüle 2890910 kızlar bu aynı kişi mi
Bosandiklarinda bebek sekiz aylıktı.Ve burada 3 yaşında diyor , bu sayfada ise 8 aylık ... Tuhaf çok tuhaf hayır niye bir insan bu kadar saçmalamak için eline parmağına zamanına acımadan kafa bulmaya çalışır .
Niye ama kendisine çıkmış ? Kaldı ki birbirini tutmayan anlatımlarEvet, eski kocama talip çıkar mı diye piyasa yokluyor.
Iyi okuyun bebek 8 aylıkken bosandi benden diyorum.Ve burada 3 yaşında diyor , bu sayfada ise 8 aylık ... Tuhaf çok tuhaf hayır niye bir insan bu kadar saçmalamak için eline parmağına zamanına acımadan kafa bulmaya çalışır .
Siz yeni bir adamla mı tanıştınız?iyice karıştı kafamIyi okuyun bebek 8 aylıkken bosandi benden diyorum.
M Mutluuu06 tekrar yazmaya üşendim.Bundan yıllar yıllar önce kocası boşanmaya ikna edemediği için gel boşanıp yeniden evlenelim demiş. Konu sahibi burada sormuştu. Herkes yapma etme anlaşmalı boşanma adam seni kandırıyor dedi. Gitti nafaka bile talep etmeden boşandı. Adam kurtuldu tabi toz oldu. Konu sahibi de adam yeniden evlenecek diye korkudan yasayamiyor. Sürekli yeni hesaplarla aynı şeyi sorup duruyor. Siz olsanız evlenir misiniz böyle bir adamla diye. Adamın talep görüp görmeyeceğini öğrenmek için piyasa araştırması yapıyor.
8 aylıkken boşandı anladık da size talip çıkmış ,siz evlenmek istiyorsunuz da eski eşiniz istediginde sizi ilgilendiren nedir ?Iyi okuyun bebek 8 aylıkken bosandi benden diyorum.
Sorun dönüp dönmemesi değil. Adamla evlenecek bir kadının dünya üzerinde olup olmaması.
Vallahi en sonunda ben alacağım adamıEvet, eski kocama talip çıkar mı diye piyasa yokluyor.
Yahu yok. Talibi yok konu sahibinin. Kocasinin olası talibi gibi yazıyor ki kimse evlen bununla der mi diye.Siz yeni bir adamla mı tanıştınız?iyice karıştı kafam
Yeminle müthiş kafa .Yahu yok. Talibi yok konu sahibinin. Kocasinin olası talibi gibi yazıyor ki kimse evlen bununla der mi diye.
Tövbe bismillah . Çıkmaz talip diyelimde rahatlasın bariiYahu yok. Talibi yok konu sahibinin. Kocasinin olası talibi gibi yazıyor ki kimse evlen bununla der mi diye.
Sana sen derim zaten. “Yapıyorsunuz”dan kastım hepiniz. En favorim seninki veBana sen de lütfen.
Evlenme vaadiyle kandırılan çok genç kız gördüm de evlenme vaadiyle boşanan ilk insan kendisi bence.
Ben inandım.bosandiktan sonra da dedi ki napim anlamıyordun dedi.beni iknan etmek için demis.oncesinde huzursuzluklarimiz vardi tabi.
İnanın çok yalnızım.burdaa hakaret küfür yiyorum ama.inanin cok yalnızım.maddi manevi ben gedakarlik yapmıştım evlenirken.tum.hayallerim yıkıldı.bir cocukla kaldım.
Su an ağlayarak yazıyorum bayram.geldi kimsem yok.cok yalnızım o da bunu biliyor.burda bir suru insan bana hakaret ediyor.durumymu bilmeden.
Oluyorum tedavimi oluyorum
Cocucgum d a gayet iyi istetenle özelden iletişime geçebilirim
Hayatimin kazığını yedim ben.maddi manevi somuruldum.
Nafakali bosanalim ne olur ne olmaz demediniz miBana aynen öyle söyledi.simdi boşanmanın lazım dedi.bosanalim tekrar evleniriz dedi.keendime yediremiyorum.
Demedim ben salağım ama onaa sorsan icim disim fesat.oturxugumuz ev abisnin üstündeydi aslında kendinin ama abisnin üstüne yapmıştı.kendisi olurse eski karısına çocuktan dolayi kalmasın diye.Nafakali bosanalim ne olur ne olmaz demediniz mi
Ben de artık evi kendi üstüne al demiştim.almam demişti.alsaydi otomatik olarak yarisi benim oluyordu.Nafakali bosanalim ne olur ne olmaz demediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?