Tekrar evleniriz diye bosandi benden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve burada 3 yaşında diyor , bu sayfada ise 8 aylık ... Tuhaf çok tuhaf hayır niye bir insan bu kadar saçmalamak için eline parmağına zamanına acımadan kafa bulmaya çalışır .
Iyi okuyun bebek 8 aylıkken bosandi benden diyorum.

M Mutluuu06 tekrar yazmaya üşendim.

Su an ağlayarak yazıyorum bayram.geldi kimsem yok.cok yalnızım o da bunu biliyor.burda bir suru insan bana hakaret ediyor.durumymu bilmeden.

Oluyorum tedavimi oluyorum
Cocucgum d a gayet iyi istetenle özelden iletişime geçebilirim
Hayatimin kazığını yedim ben.maddi manevi somuruldum.

Size herkes inanmayin demis, yapmaniz gerekeni yazmis ama siz israrla o adama inanmayi secmissiniz. Simdi biz size uzulsek size bir faydasi olmayacak. Kazik falan da yememissiniz gayet isteyerek bu yolu tercih etmissiniz. Size kimse hakaret etmiyor ama siz hakaret eden kisiye inanip buradaki yorumlari hakaret saydiginiz icin bu haldesiniz. Evet durumunuza uzuldum ama ne yazik ki elimizden bir sey gelmez.

Nafakali bosanalim ne olur ne olmaz demediniz mi
Demedim ben salağım ama onaa sorsan icim disim fesat.oturxugumuz ev abisnin üstündeydi aslında kendinin ama abisnin üstüne yapmıştı.kendisi olurse eski karısına çocuktan dolayi kalmasın diye.

Yahu nasil kandiniz bu adama boyle anlamadim. Umarim bebeginizin hakkini alabileceginiz hukuki bir yontem vardir. Cocuguna bakmak zorunda.
yeniden bi baskasi esinizi tabiki tercih eder. Memlekette bosanmis dul erkek kavrami yok. Hele bi de prestijli meslekler eli yuzu duzgun agzi is yapar bi adamsa bekar kizlar sira olur. Bakiniz siz bile adam yeniden gelse de evlensem diosunuz.
bence olan olmus sizde isinize bebginize odaklanin yeniden sevin mutlu olun. Bu adamdan uzak durun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…