Onemli degil cnmTekrar sormusum kb canm görmedim yazdığını
inşallah istediğiniz gibi olur her seyInsallah canm ınsallah mart ayında belli olacak bakalım nikah süresi o zamn dolacak en azından birimizin maaşı geçse bile yeter yani
cok sagolun benim sorum ise girdik sonrada 2 ay sonra çıktık o zaman tekrar bağlanır mi yoksa tamamen hakkım gidiyor mu2008 den sonra kiz erkek farketmeksizin sigortalı işe girenin hakkı düşermiş eşim dedi
Nasi yani, 2008 den sonra ise girdi 2010 da cıktı isten, bi daha maas baglanmiyo mu2008 den sonra kiz erkek farketmeksizin sigortalı işe girenin hakkı düşermiş eşim dedi
bende boyoe biliyordum niye böyle dediyse avukatBaşvurursa bağlanır kız çocuklarında
bende bunu tam anlamadımNasi yani, 2008 den sonra ise girdi 2010 da cıktı isten, bi daha maas baglanmiyo mu
Tek çocuk musunuz? Evlenirken iyice araştırıp alın ceyiz parasını falan yani dusunurseniz evlilik oyle söyleyeyim snrasnda ki süreç baya karışık oluyor çünkü bilsem ceyiz parası almaz anneme devrettirirdim kadına zorluk olmazdı tek tesellim yine anneme verdiğim için rahatliyorum birazinşallah istediğiniz gibi olur her sey
Ben 2018de çalıştım çıktım geri maaş bağlanmıştı ama2008 den sonra kiz erkek farketmeksizin sigortalı işe girenin hakkı düşermiş eşim dedi
Pardon yanlışlık olmuşNasi yani, 2008 den sonra ise girdi 2010 da cıktı isten, bi daha maas baglanmiyo mu
Acaba 2008 öncesi sigortalı iste çalışsa bile maaş almaya devam ediyor da snrasinda yanı 2008 snrasi çalıştığı zaman alamıyor mu kibende bunu tam anlamadım
kardeşimde var. sıkmayın canınınızi hem az kalmış bağlanmasına hemde annenize vermişsiniz üstelik tam bilmiyormuşsunuz. insallah kira sıkıntısı yoksa çabucak geçiyor zaman Allah kolaylığını verir muhakkakTek çocuk musunuz? Evlenirken iyice araştırıp alın ceyiz parasını falan yani dusunurseniz evlilik oyle söyleyeyim snrasnda ki süreç baya karışık oluyor çünkü bilsem ceyiz parası almaz anneme devrettirirdim kadına zorluk olmazdı tek tesellim yine anneme verdiğim için rahatliyorum biraz
cok sagolun kız cocuk için önemliydi bu avukat neden 25 yaş dediyse isten çıkınca tekrar baglaniliyorsa cok sukur sorun yok. cok sagolun yardımlarınız içinPardon yanlışlık olmuşoyun oynarken beni t dinlememiş işten çikış olursa maaş tekrar baglanırmiş erkek icin de okursa 25 okumazsa 18 yaşına kadarmış
evet pazartesi arayacağım insallah hafta sonu kapalı degil mi170 i arayıp sorabilirsiniz yardımcı olacaklardır.
Evet bağlanir26 yaşında biri yetim maaşı alıyorken sigortalı ise girip çıksa tekrardan yetim maaşı bağlanır mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirimi cok önemli
aaa şaşırdımm.kendi maaşı olan alamıyor çünkü yetim maaşı asla.ama kocası vefat ettiyse ve kurumlar da farklıysa hem kocadan hem de babadan ya da anneden alabiliyorSize şöyle söyleyeyim, ablam sigortalı çalıştı uzun yıllar, emekli oldu. Şimdi kendi emekli maaşıyla birlikte babamın yetim maaşını da alıyor. Yani iki ay sigortalı çalıştın bundan sonra sana maaş yok demez sgk. Ancak dediğim gibi özel bir durum vardır, orasını bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?