Hayir canm yok ben girdim çıktım aldm hatta kardeşim ise girdi kesildi maaşı snrasinda isten çıktı pandemiden dolayi 4 ay geri baglatti maaşı suan başka ise girdi kesildi yani öyle düşün sorun olmuyor bildirmen yeterliyaş şartı yok değil mi 25 yaş vs
cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinEvet sorun yok, kiz cocuklar ise girip cikarsa yasi kac olursa olsun yetim maasini tekrar alabiliyo, 2.ye evlenirken ceyiz parasi alamiyo sadece, onu da denedim biliyorum
Çeyiz maaşı tek seferlik veriliyorEvet sorun yok, kiz cocuklar ise girip cikarsa yasi kac olursa olsun yetim maasini tekrar alabiliyo, 2.ye evlenirken ceyiz parasi alamiyo sadece, onu da denedim biliyorum
yaş sınırı vs yok değil mi cok sagolun bilgilendirdiginiz için Allah razı olsunHayir canm yok ben girdim çıktım aldm hatta kardeşim ise girdi kesildi maaşı snrasinda isten çıktı pandemiden dolayi 4 ay geri baglatti maaşı suan başka ise girdi kesildi yani öyle düşün sorun olmuyor bildirmen yeterli
Cok teşekkür ederimYok memur emeklisi babam, ablam ssk emeklisi. İki farklı kurum olunca iki maaş alınabiliyor, aynı kurum olunca alınamıyor diye biliyorum. Bağkur ssk ya da bağkur emekli sandığı alabilir. Bağkur bağkur alamaz gibi.
Rica ederim, kesin bilgi, eminim bu arada. 4 5 kez falan is degistirdim, arada her calismadigim donemde maasim baglandi. Korkmayin.cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinevet tek sefer yararlaniliyordu bende öyle duymuştum
Hayir canm yok için rahat olsun yaniyaş sınırı vs yok değil mi cok sagolun bilgilendirdiginiz için Allah razı olsun
Annemle babam ben kucukken bosanmislardi, anneme gecmedi o yuzdenÇeyiz maaşı tek seferlik veriliyor
Acaba maaşınız annenize geçti mi 2 sene snra ?
Kız çocukları için yaş sınırı yok. Erkeklerde varbir avukat 25 yaşına kadar sigortalı iste çalışırsa alabilir 25 yaşını geçtikten sonra sigortalı iste çalışıp bırakırsa alamaz demis doğru mu
cok sagolun bilgilendirmeniz için . annenize devrettiniz mi peki maaşıCanm ben sigortalı iste çalıştım snra çıktım ama bildirmedim o ay maaşım yatmadı bildirdiğim zaman o yatmayan maaşıda aldım sorun yok yani
kusura bakmayin kırıcı soru olduysa özür dilerim. cok sagolun yardımlarınız icinAnnemle babam ben kucukken bosanmislardi, anneme gecmedi o yuzden
Annenize aktarma durumu olmadı mı acaba maaşınızi? Ben evlendim ceyiz parası aldım anneme verdim kullansn diye ihtiyaç düğün sonuçta diyeRica ederim, kesin bilgi, eminim bu arada. 4 5 kez falan is degistirdim, arada her calismadigim donemde maasim baglandi. Korkmayin.
25 yaşını geçip sigortalı iste çalışıp çıkarsa tekrar bağlanmaz demis avukat guyaKız çocukları için yaş sınırı yok. Erkeklerde var
Canm ben evlenirken ceyiz parası alıp anneme verdim mart ayında dolacak insallah o zman geçecek diyorlar bekliyoruz istecok sagolun bilgilendirmeniz için . annenize devrettiniz mi peki maaşı
Yok ya niye kirici olasin, insanlar icin herseykusura bakmayin kırıcı soru olduysa özür dilerim. cok sagolun yardımlarınız icin
insallah hayırlısıyla bir an evvel geçerCanm ben evlenirken ceyiz parası alıp anneme verdim mart ayında dolacak insallah o zman geçecek diyorlar bekliyoruz iste
tekrardan kusura bakmayin sagolunYok ya niye kirici olasin, insanlar icin hersey
Insallah canm ınsallah mart ayında belli olacak bakalım nikah süresi o zamn dolacak en azından birimizin maaşı geçse bile yeter yaniinsallah hayırlısıyla bir an evvel geçer
Başvurursa bağlanır kız çocuklarında25 yaşını geçip sigortalı iste çalışıp çıkarsa tekrar bağlanmaz demis avukat guya
Tekrar sormusum kb canm görmedim yazdığınıAnnemle babam ben kucukken bosanmislardi, anneme gecmedi o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?