- 10 Nisan 2014
- 42.597
- 113.990
- 798
bağlanır tekrardan ama bildirmeniz lazımemekli sandığı. iste bende tereddüteyim sigortalı ise girip geri çıkınca bağlanmaz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bağlanır tekrardan ama bildirmeniz lazımemekli sandığı. iste bende tereddüteyim sigortalı ise girip geri çıkınca bağlanmaz diye
hayy onun avukatlığına.yok öyle bir şey25 yaşını geçip sigortalı iste çalışıp çıkarsa tekrar bağlanmaz demis avukat guya
kendi maaşı olan alamıyor ama değil mi?annem emekliydi dedemin çok yüksek bir maaşı vardı alamamıştı maaşı var diye.burda ablam alıyor yazmış kudra da şaşırdım.Bağlanıyor. Örneğin işsiz kaldınız veya artık çalışmıyorsunuz, bekarsanız tekrar başvurduğunuzda sgk’ya bağlanıyor.
Yok alabiliyor kendi maaşı olan da. Çevremde bir sürü var.aaa şaşırdımm.kendi maaşı olan alamıyor çünkü yetim maaşı asla.ama kocası vefat ettiyse ve kurumlar da farklıysa hem kocadan hem de babadan ya da anneden alabiliyor
alla alla şaştım kaldımmYok alabiliyor kendi maaşı olan da. Çevremde bir sürü var.
Kendi emekli olduğunda alamıyor, ben bu şekilde biliyorum.kendi maaşı olan alamıyor ama değil mi?annem emekliydi dedemin çok yüksek bir maaşı vardı alamamıştı maaşı var diye.burda ablam alıyor yazmış kudra da şaşırdım.
Şaşıracak bişe yok yav. 25 sene önce emekli olan manevi teyzem de alıyor yıllardır. Yeni bir uygulama değil ki.alla alla şaştım kaldımm
Yoo alıyor.Kendi emekli olduğunda alamıyor, ben bu şekilde biliyorum.
şimdi baktım.eğer kişi emekli sandığından emekliyse alamıyormuş ssk lı anne ya da babasının maaşını.hatta 2 emekli sandığı olursa da alamıyormuş.ama kişi ssk dan emekli ise alabiliyor.haksızlığa bakar mısın?Şaşıracak bişe yok yav. 25 sene önce emekli olan manevi teyzem de alıyor yıllardır. Yeni bir uygulama değil ki.
Biri sgk biri bağkurdur başka türlü jangisi yüksek ise onu bağlayabilir çıft maaş alamıyorlar aynı kurumdan artıkYoo alıyor.
Hiç duymadım. Çevremde de görmedim. Kendi emeklisi varken yani maaş imkanı varken bir de babadan kalan maaşı bağlamaları mantıklı gelmedi. O muhtemelen emekli olunan yere göre değişir. İkisi de SSK’dan emekliyse alamaz.Yoo alıyor.
Evet öyle bişey olabilir. Tam hakim değilim mevzuya.şimdi baktım.eğer kişi emekli sandığından emekliyse alamıyormuş ssk lı anne ya da babasının maaşını.hatta 2 emekli sandığı olursa da alamıyormuş.ama kişi ssk dan emekli ise alabiliyor.haksızlığa bakar mısın?
Aynı kurum demedim ki zaten. sgk ve emekli sandığı dedim.Biri sgk biri bağkurdur başka türlü jangisi yüksek ise onu bağlayabilir çıft maaş alamıyorlar aynı kurumdan artık
Aynı kurum bir kişiye neden iki maaş versin zaten? Aynı kurum demedim ki benHiç duymadım. Çevremde de görmedim. Kendi emeklisi varken yani maaş imkanı varken bir de babadan kalan maaşı bağlamaları mantıklı gelmedi. O muhtemelen emekli olunan yere göre değişir. İkisi de SSK’dan emekliyse alamaz.
bibi annem emekli sandığı dedem ssk idi.başvurduk ama alamadık.emekli sandığından maaş alanlara ya da emekli olanlara yok bu hak.sadece kocasından alabiliyor baba ya da annesinden alamıyorlarBiri sgk biri bağkurdur başka türlü jangisi yüksek ise onu bağlayabilir çıft maaş alamıyorlar aynı kurumdan artık
kendisi sgk lıdır yetim maaşı aldığı kurumda emekli sandığı.o şekilde alabiliyor ama tam tersi olursa asla alamıyor.kesin bilgiAynı kurum demedim ki zaten. sgk ve emekli sandığı dedim.
E öyle dedim zaten.kendisi sgk lıdır yetim maaşı aldığı kurumda emekli sandığı.o şekilde alabiliyor ama tam tersi olursa asla alamıyor.kesin bilgi![]()
maaşı olan da alıyor dedinn.her maaşı olan alamıyorrrr.maaşını emekli sandığından alıyorsa ya da oradan emekliyse açlıktan ölse yırtınsa alamıyor 2. bir maaş ailesindenE öyle dedim zaten.
maaşı olan da alıyor dedinn.her maaşı olan alamıyorrrr.maaşını emekli sandığından alıyorsa ya da oradan emekliyse açlıktan ölse yırtınsa alamıyor 2. bir maaş ailesinden
Yok memur emeklisi babam, ablam ssk emeklisi. İki farklı kurum olunca iki maaş alınabiliyor, aynı kurum olunca alınamıyor diye biliyorum. Bağkur ssk ya da bağkur emekli sandığı alabilir. Bağkur bağkur alamaz gibi.