tekrar maas bağlanir mi?

Bağlanıyor. Örneğin işsiz kaldınız veya artık çalışmıyorsunuz, bekarsanız tekrar başvurduğunuzda sgk’ya bağlanıyor.

Bağlanıyor. Örneğin işsiz kaldınız veya artık çalışmıyorsunuz, bekarsanız tekrar başvurduğunuzda sgk’ya bağlanıyor.
kendi maaşı olan alamıyor ama değil mi?annem emekliydi dedemin çok yüksek bir maaşı vardı alamamıştı maaşı var diye.burda ablam alıyor yazmış kudra da şaşırdım.

kendi maaşı olan alamıyor ama değil mi?annem emekliydi dedemin çok yüksek bir maaşı vardı alamamıştı maaşı var diye.burda ablam alıyor yazmış kudra da şaşırdım.
Kendi emekli olduğunda alamıyor, ben bu şekilde biliyorum.

Şaşıracak bişe yok yav. 25 sene önce emekli olan manevi teyzem de alıyor yıllardır. Yeni bir uygulama değil ki.
şimdi baktım.eğer kişi emekli sandığından emekliyse alamıyormuş ssk lı anne ya da babasının maaşını.hatta 2 emekli sandığı olursa da alamıyormuş.ama kişi ssk dan emekli ise alabiliyor.haksızlığa bakar mısın?

Hiç duymadım. Çevremde de görmedim. Kendi emeklisi varken yani maaş imkanı varken bir de babadan kalan maaşı bağlamaları mantıklı gelmedi. O muhtemelen emekli olunan yere göre değişir. İkisi de SSK’dan emekliyse alamaz.

şimdi baktım.eğer kişi emekli sandığından emekliyse alamıyormuş ssk lı anne ya da babasının maaşını.hatta 2 emekli sandığı olursa da alamıyormuş.ama kişi ssk dan emekli ise alabiliyor.haksızlığa bakar mısın?
Evet öyle bişey olabilir. Tam hakim değilim mevzuya.

Hiç duymadım. Çevremde de görmedim. Kendi emeklisi varken yani maaş imkanı varken bir de babadan kalan maaşı bağlamaları mantıklı gelmedi. O muhtemelen emekli olunan yere göre değişir. İkisi de SSK’dan emekliyse alamaz.
Aynı kurum bir kişiye neden iki maaş versin zaten? Aynı kurum demedim ki ben 🤷🏻‍♀️

Biri sgk biri bağkurdur başka türlü jangisi yüksek ise onu bağlayabilir çıft maaş alamıyorlar aynı kurumdan artık
bibi annem emekli sandığı dedem ssk idi.başvurduk ama alamadık.emekli sandığından maaş alanlara ya da emekli olanlara yok bu hak.sadece kocasından alabiliyor baba ya da annesinden alamıyorlar

maaşı olan da alıyor dedinn.her maaşı olan alamıyorrrr.maaşını emekli sandığından alıyorsa ya da oradan emekliyse açlıktan ölse yırtınsa alamıyor 2. bir maaş ailesinden
Yok memur emeklisi babam, ablam ssk emeklisi. İki farklı kurum olunca iki maaş alınabiliyor, aynı kurum olunca alınamıyor diye biliyorum. Bağkur ssk ya da bağkur emekli sandığı alabilir. Bağkur bağkur alamaz gibi.

Sekiz sayfa önce yazdığım mesaj. Gözünüzü seveyim iddia etmediğim şeyleri etmişim gibi göstermeyin artık. Tek tek hepinize her ayrıntıyı yazamam öyle değil mi? Bir kez yazmışım okuyun bi zahmet.

Back
X