• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar sevmesi için?

senin yarın okulun yokmu bu saatte nettesin :1:

çocuğu gördün yerde ne baygın ne aygın bakış atacan o sırada verileri gönderecen bitti gitti:9:

aklıma hep naber yazınca sanane diyecekmiş gibi geliyor :9:
öyle bir şey olursa arkadaşlarına da söylerse bittim ben :27: arkadaşları ben oradan geçerken kaç kez bu çocuğu kolundan tutup oraya getirdiler peeeh :9:
sanane diyecek kadar gıcık bir cocuk olsa ekleme talebini de redderdi bence:) bak dediğim çıktı, cocuk senden hoslanıyor ama cesaret edemiyor vaktinde yüz vermediğin için. eminim o da coğu kez sayfana girip girip mesaj atsam mı, yazsam da ne yazsam, naber desem sanane der mi acaba ? diye düşünüyordur:1:

ay yok artık daha neler:) tanımadığı birine senden bahsedicek kadar körkütük aşık olduğunu sanmıyorum henüz. bu kadar uğrasacağına alt tarafı bi naber diyeceksin. hatta su an yaz, uykum kaçtı uyuyamıyorum filan dersin.

çoktan 6. rüyasını görüyordur erken yatarmış o :31: Yarın saat 8 gibi atayım ben o zaman :21:

canım özür dilerim moralini bozmak değil de çok önemseyip üzülme diye yazmıştım aslında..
benim şahsi görüşüm 18 yaş arkadaş olmadan direkt duygusal boyuta geçme yaşı değil..
önce tanımalı sonra duygularından emin olunca paylaşmalısın gibi geldi..
tabi sen bilirsin canım..

Olsun canım beniim düşünüp iyi kötü yorum atman bile güzel :16:

senin yarın okulun yokmu bu saatte nettesin :1:

çocuğu gördün yerde ne baygın ne aygın bakış atacan o sırada verileri gönderecen bitti gitti:9:

Aygın baygın bakış atma da değilki ben resmen dengesizim geçen hafta çocuğa bakarken masadaki 3 kola kutusuna aynı anda kolum çarptı yere düşünce biri patladı rezil oldum :27:

Pişman oldun sanırım der. Kesinlikle der. Ben de kavga ederim :26:

Liseye mi gidiyosun canim
Öyleyse hiç duygusal olarak bağlanma derim ilerde hatırlamassin bile
Bide öyle msj falanda atma vazgeçtim .
Çocuğu tanimiyosun bu sefer adın çıkar kiz haliyle erkeğe arkadaşlık teklif etmiş diye gururun kırılır .

Güzin ablamı buldum :16:
Evet akşam 8 iyi olur çoook teşekkürler :12:
Cevap vermezse salya sümük ağlar mutluluklar dilerim o zaman :27:
haha kıyamam :16: cevap alacağından eminim hiç telaş yapma, cevap vermemesi için bir sebep göremiyorum yoksa bu kadar gaza getirmezdim seni. yarın aksam konustuklarınızı anlatmak için girersin artık buraya:34: yaz ama mutlaka merak ederim :54:

Çocuğu tanimiyosun bu sefer adın çıkar kiz haliyle erkeğe arkadaşlık teklif etmiş diye gururun kırılır .

Ya :50: En korktuğum şey Allah korusun :50:

Yorumlarınızı bekliyorum. Biri sizden hoşlandığını belirtse, siz kabul etmeseniz. Sonra zaman geçtikçe o kişiye karşı bir sempati duysanız, hatta siz de hoşlansanız. Ama artık o sizden hoşlanmasa, ne yapardınız? Sorun şu ki aslında çok iyi biri olduğunu gördüm ve ben sanırım ondan hoşlanıyorum. Tekrar hoşlanabilir mi benden? Birkaç kez tebessüm edeyim dedim kafasını çevirdi. :26: Siz ne yapardınız?

Kesinlikle hosuna gitmiştir. Bence hoşlandıysan bunu hissettirmeye devam et. Onunda ılgısı gitmemiştir büyük ihtimal. Zaten soylediği an senın hemen atlamanı beklememesı lazımdı illaki hoşlanma sonradan olucaktı sende..

haha kıyamam :16: cevap alacağından eminim hiç telaş yapma, cevap vermemesi için bir sebep göremiyorum yoksa bu kadar gaza getirmezdim seni. yarın aksam konustuklarınızı anlatmak için girersin artık buraya:34: yaz ama mutlaka merak ederim :54:

Üstteki yorumdaki abla adın çıkar dedi atmasam mı :26: en korktuğum şey

Kesinlikle hosuna gitmiştir. Bence hoşlandıysan bunu hissettirmeye devam et. Onunda ılgısı gitmemiştir büyük ihtimal. Zaten soylediği an senın hemen atlamanı beklememesı lazımdı illaki hoşlanma sonradan olucaktı sende..

Nasıl hissettiricem? Peki hoşlandığımı fazla belli edersem egosu tavan yapıp hiç ilgilenmeme durumu olur mu

bence de atma mesaj.. tanımıyorsun belki ileri geri birşeyler söyler anlatır birilerine..

rahatsız olursun sonra..

sen belli et ama sadece ona..

o gelir zaten varsa niyeti..

İkinci kez gelmez bence ben bir şeyler yapmazsam. Ben gitmezdim yani, gurur yapardım reddetti diye. Hatta karşımdaki gelip açık açık seni seviyorum deseydi bile kabul etmezdim. Huyum kurusun. Püü empati yapınca daha kötü gözüktü :26:

aa liseye mi gidiyormus :27: biz de bilmeden verdik gazı verdik gazı:1: ya gerçi çok da yanlıs bi sey değil, aynı okulda okuduğun birine arkadasca naber demek, bi de o ilk adımı kız atınca tü kaka kötü kız olma durumu bizim nesle ait bir sey bence :) yeni nesil biraz daha rahat bu konuda, baksana facebook arkadası olmuslar bile, bizim zamanımızda cep telefonuna bir çağrı gelicek diye saatlerce beklerdik arama, mesaj filan da değil bak çağrı :9:

Ben onu ekledim o da beni ekledi ama hiiiç konuşmadık. Çocukluk yapıp fake hesap açıp ordan mı ağzından laf almaya çalışsam diyorum o kadar kararsızım :56:

Kız ne gerek var böyle şeylere..
Şu ikili ilişkilerde araya birilerini sokma bence..
Kendi işini kendin gör , fake konulara hiç girme . Anlar senin olduğunu..
O yüzden sen bir selam naber de.. Gerisi gelir

Sen kafana koymuşsun bu çocuğu ..

Ya :50: En korktuğum şey Allah korusun :50:

Valla öyle bu devirde gençlere güven olmaz cikariverir adını .
Ve canim ne yazıkki aynı anda bi cok kızdan hoslaniyolar ve biri olmazsa Baska biri o olmazsa diyeri şanslarını deniyolar iste .
Cok dikkatli ol msj atma dediğim gibi .
Ben başta at dedim ama yaşını okumamistim senin yaşlar tehlikeli canim o yaştaki gençlerde malesef .
Tabii hepsi diyemem canim ama geneli böyle ne yazıkki :(((

aa liseye mi gidiyormus :27: biz de bilmeden verdik gazı verdik gazı:1: ya gerçi çok da yanlıs bi sey değil, aynı okulda okuduğun birine arkadasca naber demek, bi de o ilk adımı kız atınca tü kaka kötü kız olma durumu bizim nesle ait bir sey bence :) yeni nesil biraz daha rahat bu konuda, baksana facebook arkadası olmuslar bile, bizim zamanımızda cep telefonuna bir çağrı gelicek diye saatlerce beklerdik arama, mesaj filan da değil bak çağrı :9:

Şimdi o gazlar ne olucak ben ne yapayım :6:

Kız ne gerek var böyle şeylere..
Şu ikili ilişkilerde araya birilerini sokma bence..
Kendi işini kendin gör , fake konulara hiç girme . Anlar senin olduğunu..
O yüzden sen bir selam naber de.. Gerisi gelir

Sen kafana koymuşsun bu çocuğu ..

Evet takıntı yaptım sanırım ya

Back
X