- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanane diyecek kadar gıcık bir cocuk olsa ekleme talebini de redderdi bence:) bak dediğim çıktı, cocuk senden hoslanıyor ama cesaret edemiyor vaktinde yüz vermediğin için. eminim o da coğu kez sayfana girip girip mesaj atsam mı, yazsam da ne yazsam, naber desem sanane der mi acaba ? diye düşünüyorduraklıma hep naber yazınca sanane diyecekmiş gibi geliyor![]()
öyle bir şey olursa arkadaşlarına da söylerse bittim benarkadaşları ben oradan geçerken kaç kez bu çocuğu kolundan tutup oraya getirdiler peeeh
![]()
ay yok artık daha neler:) tanımadığı birine senden bahsedicek kadar körkütük aşık olduğunu sanmıyorum henüz. bu kadar uğrasacağına alt tarafı bi naber diyeceksin. hatta su an yaz, uykum kaçtı uyuyamıyorum filan dersin.
canım özür dilerim moralini bozmak değil de çok önemseyip üzülme diye yazmıştım aslında..
benim şahsi görüşüm 18 yaş arkadaş olmadan direkt duygusal boyuta geçme yaşı değil..
önce tanımalı sonra duygularından emin olunca paylaşmalısın gibi geldi..
tabi sen bilirsin canım..
yok canım sabahın köründe de atma rüyanda görmüşsün gibi :)) daha makul bir saatte, mesela yarın aksam 8'de at sen mesajıçoktan 6. rüyasını görüyordur erken yatarmış oYarın saat 8 gibi atayım ben o zaman
![]()
senin yarın okulun yokmu bu saatte nettesin
çocuğu gördün yerde ne baygın ne aygın bakış atacan o sırada verileri gönderecen bitti gitti![]()
yok canım sabahın köründe de atma rüyanda görmüşsün gibi :)) daha makul bir saatte, mesela yarın aksam 8'de at sen mesajı
Pişman oldun sanırım der. Kesinlikle der. Ben de kavga ederim :26:
haha kıyamamGüzin ablamı buldum![]()
Evet akşam 8 iyi olur çoook teşekkürler
Cevap vermezse salya sümük ağlar mutluluklar dilerim o zaman![]()
Liseye mi gidiyosun canim
Öyleyse hiç duygusal olarak bağlanma derim ilerde hatırlamassin bile
Bide öyle msj falanda atma vazgeçtim .
Çocuğu tanimiyosun bu sefer adın çıkar kiz haliyle erkeğe arkadaşlık teklif etmiş diye gururun kırılır .
Yorumlarınızı bekliyorum. Biri sizden hoşlandığını belirtse, siz kabul etmeseniz. Sonra zaman geçtikçe o kişiye karşı bir sempati duysanız, hatta siz de hoşlansanız. Ama artık o sizden hoşlanmasa, ne yapardınız? Sorun şu ki aslında çok iyi biri olduğunu gördüm ve ben sanırım ondan hoşlanıyorum. Tekrar hoşlanabilir mi benden? Birkaç kez tebessüm edeyim dedim kafasını çevirdi. :26: Siz ne yapardınız?
haha kıyamamcevap alacağından eminim hiç telaş yapma, cevap vermemesi için bir sebep göremiyorum yoksa bu kadar gaza getirmezdim seni. yarın aksam konustuklarınızı anlatmak için girersin artık buraya
yaz ama mutlaka merak ederim
![]()
Kesinlikle hosuna gitmiştir. Bence hoşlandıysan bunu hissettirmeye devam et. Onunda ılgısı gitmemiştir büyük ihtimal. Zaten soylediği an senın hemen atlamanı beklememesı lazımdı illaki hoşlanma sonradan olucaktı sende..
YaEn korktuğum şey Allah korusun
![]()
bence de atma mesaj.. tanımıyorsun belki ileri geri birşeyler söyler anlatır birilerine..
rahatsız olursun sonra..
sen belli et ama sadece ona..
o gelir zaten varsa niyeti..
aa liseye mi gidiyormusLiseye mi gidiyosun canim
Öyleyse hiç duygusal olarak bağlanma derim ilerde hatırlamassin bile
Bide öyle msj falanda atma vazgeçtim .
Çocuğu tanimiyosun bu sefer adın çıkar kiz haliyle erkeğe arkadaşlık teklif etmiş diye gururun kırılır .
Ben onu ekledim o da beni ekledi ama hiiiç konuşmadık. Çocukluk yapıp fake hesap açıp ordan mı ağzından laf almaya çalışsam diyorum o kadar kararsızım![]()
YaEn korktuğum şey Allah korusun
![]()
aa liseye mi gidiyormusbiz de bilmeden verdik gazı verdik gazı
ya gerçi çok da yanlıs bi sey değil, aynı okulda okuduğun birine arkadasca naber demek, bi de o ilk adımı kız atınca tü kaka kötü kız olma durumu bizim nesle ait bir sey bence :) yeni nesil biraz daha rahat bu konuda, baksana facebook arkadası olmuslar bile, bizim zamanımızda cep telefonuna bir çağrı gelicek diye saatlerce beklerdik arama, mesaj filan da değil bak çağrı
![]()
Kız ne gerek var böyle şeylere..
Şu ikili ilişkilerde araya birilerini sokma bence..
Kendi işini kendin gör , fake konulara hiç girme . Anlar senin olduğunu..
O yüzden sen bir selam naber de.. Gerisi gelir
Sen kafana koymuşsun bu çocuğu ..