Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

hayal_22

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
611
401
303
Simdi kizlar kiminiz 4.denemesini yapacak kiminiz 3 kiminiz 5 vs...Dun butun gunumu bu forma gecirdim ve az kalsin kafayi yiyordum.
Ama bugun kendimi toparladim rabbimden allahin izniyle gucumu aldim ve sizlere diyorum ki gelin yeni basliyacak olanlar hep bir olalim.
Kim basladi kontroller nasil gidiyor birbirimizi takip edip dualar edelim ve destek olalim ve gelin bu sefer kacinci denememiz olursa olsun ilk defa basliyormus ve tutacakmis gibi dusunelim hep.Yanlis ya olmazsa ya yine tutmazsa sozleri olmasin.Sahsen ben bu sefer allahin izniyle namazima basliycam ayni zamanda kûrlerde uyguluycam tabi ayni zamandada doktor kontrolleri.Inanin stres yapmamak cok onemli.Kafamiz ne kadar rahat olursa o kadar rahat gecer bu surec.Dualarla birbirimize destekle gecirelim bu seferi.Siz ister bana katilin ister katilmayin ben bu sefer yasadiklarimin hepsini buraya yazicam insallah.Hadi birlik olalim birbirimize dualar edelim ve moral verelim ve insallah hamile haberleriyle sukur namazlari kilalim.Katilan katilmayan herkezden allah razi olsun allah tez zamanda bebis nasip etsin.....

4.deneme olacak suan adetim.23 Subatta doktorla konusma ve muayne randevum var.Neden olmadigini arastirmasini istiycem.Sanirim
bir sonraki adetimde baslatir tedaviyi.Insallah:)

Merhaba, canım! Ben de sana katılayım:) ben de yeni tedaviye başlıyorum ve bu benim 5ci denemem olacak, daha önce 2 tane negatif ile sonuçlandı ve 2 tane pozitif ile, ama hamilelik devam etmedi ve en son 2010da 11 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok yoruldum ve bir daha denemiyecegim diye düşündüm ama esim beni ikna etti ve yeni yolun basindayiz:) ve bu sefer nedense umudum o kadar coook, bu sefer hersey güzel geçecek diye inanıyorum!!! Trasferin bu ayın sonunda olacak inşallah ( ama kesin tarih belli değil daha). Ben 28 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim, eşimde sperm problemi var ( sayı az ve morfoloji kötü) bende de bir problem yok şükür.

merhaba canim umudumuzu kaybetmek yok.diger basariz denemerin icin uzuldum ama insallah bu sefer olur canim insallah.bizde tutmamasindan baska bir problem yok allahima sukur.benim sol tupum alinmisti sag taraf iyi esimde bir problem yok bendede baska
bir problem yok bildigim kadariyla ama tutmuyor iste.olsun ama insallah bu sefer tutacak.bu sefer 1 hafta yaticam insallah:))transfer tarihini bize bildir optum seni dua etmeye devam :)

kizlar hani diyoruz ya benim 3. deneme veya 4.deneme diye bundan kastiniz yumurta toplama islemine gelene kadar olan dimi yani 3 kez veya 4 kez igneler olup yumurta toplama islemi olmamiz.cunku ben 3 kez igneler oldum yumurtalar toplandi sonra onlardan cikan embryolar transfer edildi tutmadi.eger transfer edilipde tutmayanlari sayiyorsak benim daha fazla kafam karisti biri beni aydinlatsin

ne deliyim ya simdi dusundumde evet igneler olup yumurtalar toplanincaya kadar gecen zaman sayiliyor kac kez olduguna dair.bazen
beynim duruyor:))))kendim sordum kendim cevapladim

kizlar kestane balina corek otu ve tarcin karistirip gun icinde tuketin hic bir yan etkisi yok aksine etkisi var ve ben bu ay polenide deniycem insallah

Merhaba, bende 4. denemeye başladım, Önceki denemelerimde hepsi negatifdi, hiç pozitif görmedim, yaşım 38 ve 3 yıllık evliyim. Bu defa doktorum yoğurdu üfleyerek yiyor diyebilirim. 4. denemem için ilk opu 1 Ocak da yapıldı, 5 adet embriyom donduruldu, bugün tekrar iğnelere başladım, büyük ihtimal 10 gün içinde 2. opu yaplıacak ve en iyi embriyolar transfer edilecek. Ben bu defa çok olumlu bakıyorum, olacak diyorum, anne olmaya hazırım diyorum ve sürekli dua ediyorum, sadece kendim için değil bütün isteyenler için.

merhaba canimm insallah bu sefer rabbim hepimizin yuzunu guldurur kendimizi motive edelim kotu dusuncelere kapilmayalim.
bu arada opu ne demek yumurta toplama islemimi.ben yurt disinda tedavi gordugum icin bazi seyleri anlamiyorum.eger opu yumurta toplama islemi ise neden iki kere yapiliyor canim ben igneleri oluyorum sonra anestezi altinda yumurtalarim toplaniyor ve donduruluyor sonra kac tane ciktiysa duruma gore transferler gerceklesiyor.sizlerinde boyle degilmi.

aranıza bende katıldım kızlar.... 5. denemem olacak...3 tane mersinde 1 tane acıbadem istanbulda 5. denemde acıbadem istanbulda olacak aslında ilk üç denemeyi saymıyorum...çünkü merkezden memnun kalmadım...eeee memnun kalmadında neden 3 tane yaptırdın derseniz aptallığıma verin derim...martta yeniden rahim filmi nisanda histereskopi mayısta co-cültür ve haziranda tüp olacak ....uzun ve yıpratıcı bir süreç hem maddi hem manevi...ama ne yapalım içimdeki çocuk isteğine yok diyemiyorum...aslında gerçeği söylemek gerekirse eşim çok istiyor...hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...

canim bizim cocuk istemek tabiki hepimizin en dogal hakki ama ancak rabbim lutfederse verir.bende ilk 3 denememi saymiyorum cunku ben hastanede tedavi goruyorum ve salak kafama yanayimki yeni ogrendim uc keredir denedigim doktor normal jinekoloji doktoruymus.simdi doktorumu degistirdim tup bebek uzmanina gidicem.oda olmazsa turkiyeye gelicem deniycez allahin izniyle sonuna kadar.ama bendede salaklik var cocuk istiyorum transfer sonralari yat evde dinlen dimi yok anam nerdeee ya kalkip temizlik yaparim yada gezerim ama allah izin verirse bu sefer yaticam insallah

kizlar kestane balina corek otu ve tarcin karistirip gun icinde tuketin hic bir yan etkisi yok aksine etkisi var ve ben bu ay polenide deniycem insallah

canim bende suanda bu karisimi yapiyorum cünkü gecen ay yumurtlama olmadigi icin dondurulmus bebeklerimin transferi iptal oludu o yüzden bu ayda ayni sorunu yasamamak icin doktorum bana klomifen verdi bende ayni zamanda bu küre basladim internetten gördüm sabah ac karinlan gece yatmadan önce bir tatli kasigi yiyorum günde iki defa adetimin 3üncü gününde basladim ve 10gün kullanilacak sen nasil yapiyorsun karisimi....

bu arada msni ekledim heralde dogru ekledim ama halen kabul etmemissin canim

Merhaba. Ben de 4 senedir çocuk sahibi olmak istiyorum ama Allah bu zamana kadar kısmet etmedi. Bundan sonra inşallah hepimize nasip eder. Ben 3 defa aşılama denedim ancak başarısız oldu. tüp bebek aşamasına yeni geçeceğiz ancak rapor almak için aşılama şartı aranıyormuş. Eşimin sperm sayısında herhangi bir sorun yok bende de yumurtlama sorunu yok bu yüzden normal klomenle yumurtlama yapıldı ve öyle aşılamya geçildi. Rapor alabilmem için iğneyle mi yumurtlamam lazım bu konuda net bir bilgisi olan varsa benimle paylaşır mı acaba. teşekkür ederim.

bende bende bende varimmm. 2. denememi yapcam. Bilenler vardir, ilk denemem 6 subat test tarihimdi ve adetimin gelmesiyle maalesef tutmamisti. Simdi 1 ay ara vermem lazimmis 2. icin. Yani simdi yeni gelecek adetim degil, ondan sonraki ay gelen adetle basliycam. Bu sefer tutacak. Türkiye´de yaptirmayi düsünmüstüm. Ama 2.de burda yaptirmaya karar verdim yanliz! doktorumu degistiriyorum.

selam arkadaşlar benimde 2 olumsuz tüpüm var 1.acıbadem maslak 2.medicana beylikdüzü gene tutmadı eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu var bende dond.kalmıyo bu sefer yumurtalarım çok kaliteli olmadığını öğrendim ve pıhtılaşma sorunum varmış heterizigot 1298ac çıktı
nisanda hem co-cültür hemde histeroskopi yapılacak mayıstada tüp olucak sanırsam adet düzensizliği için progestan içiyorum şimdi
saraçoğlunuda aradım onunla görüşücem haftaya bakalım orada neler oluck

bu arada msni ekledim heralde dogru ekledim ama halen kabul etmemissin canim

canim benim sen bana ozelden msn adresini yazarmisin ben ozelden msj yazamiyorum.msnime senden davet gelmedi dunden beri bakiyorum sadece aleynam eklemis o kadar canim.bu arada kestane balina corek otu tozu ve tarcin koyup karistiriyorum sabahlari aksamlari 2ser kasik yiyorum bu ay polen kûrûne basliycam insallah.msjini bekliyorum canim optum

canim benim actigin konudada yazmistim sana bu konu hakkinda bir bilgim yok insallah yardimci olan olur rabbim yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…