Merhaba, canım! Ben de sana katılayım:) ben de yeni tedaviye başlıyorum ve bu benim 5ci denemem olacak, daha önce 2 tane negatif ile sonuçlandı ve 2 tane pozitif ile, ama hamilelik devam etmedi ve en son 2010da 11 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok yoruldum ve bir daha denemiyecegim diye düşündüm ama esim beni ikna etti ve yeni yolun basindayiz:) ve bu sefer nedense umudum o kadar coook, bu sefer hersey güzel geçecek diye inanıyorum!!! Trasferin bu ayın sonunda olacak inşallah ( ama kesin tarih belli değil daha). Ben 28 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim, eşimde sperm problemi var ( sayı az ve morfoloji kötü) bende de bir problem yok şükür.
Merhaba, bende 4. denemeye başladım, Önceki denemelerimde hepsi negatifdi, hiç pozitif görmedim, yaşım 38 ve 3 yıllık evliyim. Bu defa doktorum yoğurdu üfleyerek yiyor diyebilirim. 4. denemem için ilk opu 1 Ocak da yapıldı, 5 adet embriyom donduruldu, bugün tekrar iğnelere başladım, büyük ihtimal 10 gün içinde 2. opu yaplıacak ve en iyi embriyolar transfer edilecek. Ben bu defa çok olumlu bakıyorum, olacak diyorum, anne olmaya hazırım diyorum ve sürekli dua ediyorum, sadece kendim için değil bütün isteyenler için.
aranıza bende katıldım kızlar.... 5. denemem olacak...3 tane mersinde 1 tane acıbadem istanbulda 5. denemde acıbadem istanbulda olacak aslında ilk üç denemeyi saymıyorum...çünkü merkezden memnun kalmadım...eeee memnun kalmadında neden 3 tane yaptırdın derseniz aptallığıma verin derim...martta yeniden rahim filmi nisanda histereskopi mayısta co-cültür ve haziranda tüp olacak ....uzun ve yıpratıcı bir süreç hem maddi hem manevi...ama ne yapalım içimdeki çocuk isteğine yok diyemiyorum...aslında gerçeği söylemek gerekirse eşim çok istiyor...hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...
kizlar kestane balina corek otu ve tarcin karistirip gun icinde tuketin hic bir yan etkisi yok aksine etkisi var ve ben bu ay polenide deniycem insallah
bu arada msni ekledim heralde dogru ekledim ama halen kabul etmemissin canim
Merhaba. Ben de 4 senedir çocuk sahibi olmak istiyorum ama Allah bu zamana kadar kısmet etmedi. Bundan sonra inşallah hepimize nasip eder. Ben 3 defa aşılama denedim ancak başarısız oldu. tüp bebek aşamasına yeni geçeceğiz ancak rapor almak için aşılama şartı aranıyormuş. Eşimin sperm sayısında herhangi bir sorun yok bende de yumurtlama sorunu yok bu yüzden normal klomenle yumurtlama yapıldı ve öyle aşılamya geçildi. Rapor alabilmem için iğneyle mi yumurtlamam lazım bu konuda net bir bilgisi olan varsa benimle paylaşır mı acaba. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?