Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Arkadaslar tub bebek ıcın hastahaneyı cok ıyı secın laboratuarda yumurtayı dolledıklerı aletın kapısını acmayıp ıcınde kamera ıle tahkıp edıldıgınden emın olun. Ve kesınlıkle yıne soyluyorum ımsı yaptırın baska tedavı seklını kabul etmeyın ozellıkle yası 35 ın ustunde olanlar basıma geldı tecrube konusuyor. Doktorlar soylemıyor ben 8 tub bebek denedım en sonkı arastırmamda dr dan ben ıstedım yapıldı fakat negatıf cıktı yasım 43 yumurta kalıtem azaldı sansızlıgım burada dr asla en son susunduklerı bu yontem cunkı once butun paranızı almaları lazım...

allah sabır versin. bu sekiz denemede ne kadar yıprandınız kimbilir. biz 1 kez tüp bebek yaptık negatif sonuçlandı. darmadağın oldum, maddi anlamda da çok yıprandık. şimdi dondurulmuş transferi için para biriktirmeye çalışıyoruz. ama bu işler zor. 8 tüp bebek dünya kadar ilaç, onca operasyon, ne kadar yıpranmışsınızdır. allah yardımcınız olsun.

8 deneme ve husran 4 yilim aglamakla gecti. Cahilik deoemimdeki kurtajimami uzuleyim. Yoksa basarisizliklarami uzuleyim kolay degil tabi, Uzuntulerimi evime alip besledigim kedi yavrulariyla paylasiyorum tavsiye ederim yardimci oluyor pisikolojik olarak. Moral cok muhim, Allah yinede sabir veriyor... Allah hepimizin yardimcisi olsun isallah.

canim Allah sabir versin önceliklen...
cok zor bur sürec onca tedavi ve sonu hüsran insallah Rabbim sana en kisa zamanda mucizeni verir bence devam edebilirsin sonucta sperm ve yumurta varsa neden olmasin ama tabi demesi kolay diyorsun insan tekrar tekrar baslamaya korkuyor ya yine olmazsa diye.

bana gelince ben Almanyada yasiyorum 3tüp bebek denemem oldu burda negatiflen 2si taze 3üncüsü dondurulmustu ve
2-3de IMSI yöntemi yapildi bizde sorun esimde sperm azligi bendede troid ve yumurta tembelligi.
IMSI yapilmasina ragmen yine olmadi herseferindede kaliteli embiryolar olmasina ragmen bir türlü tutunma olmadi.
yani diyecegim suki Rabbim nasip etmedikten sonra hepsi bahane her yöntemi denedim hic biride olmadi yasim 26 ama simdidén 4üncüye gücüm yok artik korkuyorum yine olmayacak diye.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende yarın 2. tedavıme baslıyorum ınsallah :) bu aralar tedavıye baslayan veye baslayacak olan arkadaslar var mı acaba

Benimde dusuncerimi yansitmissin.insallah hayirli olur ben destege hazirim.bugun bende ilk denememde kotu haber aldim ama nasip degilmis dedim ve en bastan baslamaya karar verdim.

Sevgiler

Allah yardımcın olsun önceden bebek sahibi olmanın bu kadar zor olduğu söylenseydi evliliğimin ilk yılında hemen çocuk isterdim. ama insan bilemiyor ki.....
benimde 4.denemem ve sonuç negatif sebebi açıklanamayan kısırlık.Alah isteyen herkese nasip etsin.

Herkes benim umutsuzluğa kapılıp vazmı geçti yoksa.
Tüp bebek denemesi yapmak isteyenler veya bu sıkıntılardan boğulup birşeyler paylaşmak isteyenler yokmu?
Mesela ben bir sonraki denememi yaza anca yapabileceğim. Fakat bunun için tekrardan hem bedenen (21 kilo vermem gerekiyorda) hemde ruhen kendimi hazırlama gerekiyor. Fakat nasıl birşeydir bilmem. Bu konuyu her aklıma getidiğimde bütün damarlarımdaki kan çekiliyormuş gibi hissediyorum. Ellerimde hafif bir titreme başlıyor. Gayet aklı başında kontrollü olmaya çalışsamda, kalbim daha farklı atıyor. Sanırım tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu böyle bir şey.
Fakat size birşey söyleyeyimmi ben eğer Allah bana nasip ettiyse bu bebeğe sahip olabilmek için elimden geleni yapmaya yeniden başlıyorum. Bu kuvveti kendimde Allah' a sığınarak bulacağım. Peki sizler ne durumdasınız. İnşallah benden daha iyi hissediyorsunuzdur kendinizi. Bütün dert ortaklarıma sevgi ve hayır dualarımı gönderiyorum.

edanur histereskopi oldunmu..embriyoların kaliteli ise herhangi başka bi sorun çıkabilir..detaylı inceleme iste..benim başıma geldide o yüzden yazıyorum canım..allah hepimizin yardımcısı olsun..aminn

edanur histereskopi oldunmu..embriyoların kaliteli ise herhangi başka bi sorun çıkabilir..detaylı inceleme iste..benim başıma geldide o yüzden yazıyorum canım..allah hepimizin yardımcısı olsun..aminn

canim kusura bakma mesajini gec gördüm evet son dondurulmustan önce histereskopi yapildi ve cok sükür hic bir sorun gözükmedi Rabbim nasip ederse önümüzdeki adetimlen tekrar tüp bebege basliyorum.
her testide yaptik genetik kan pihtilasma ama hic birinde sorun cikmadi.
canim sende sorun derken ne gibi bir sorun cikti?

canım sorun çıkmamış ne güzel embriyon kaliteli işallah allah en kısa sürede nasip etsin bebişini....aminn bende rahimde yapışıklık çıktı canım..kandada pıtılaşma..ama bunlar üçüncü tüp bebek tedavime başka bir hastanede başlamak için başvurdum orası araştırarak buldu..henüz tedavime başlamadım..rahim ağzınada dürbünle bakılacakmış işallah kötü bir şey çıkmaz..allah hepimizin yardımcısı olsun..zor işlerimizi kolay kılsın..aminn

canim rahime bende baktirmistim Histereskopi deniliyor onuda yaptim cok sükür ondada bir sorun cikmadi.
Insalla Rabbim bize bu son denemede ikiz evlat nasip eder sanada banada isteyen herkesede insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…