bende bende bende varimmm. 2. denememi yapcam. Bilenler vardir, ilk denemem 6 subat test tarihimdi ve adetimin gelmesiyle maalesef tutmamisti. Simdi 1 ay ara vermem lazimmis 2. icin. Yani simdi yeni gelecek adetim degil, ondan sonraki ay gelen adetle basliycam. Bu sefer tutacak. Türkiye´de yaptirmayi düsünmüstüm. Ama 2.de burda yaptirmaya karar verdim yanliz! doktorumu degistiriyorum.
selam arkadaşlar benimde 2 olumsuz tüpüm var 1.acıbadem maslak 2.medicana beylikdüzü gene tutmadı eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu var bende dond.kalmıyo bu sefer yumurtalarım çok kaliteli olmadığını öğrendim ve pıhtılaşma sorunum varmış heterizigot 1298ac çıktı
nisanda hem co-cültür hemde histeroskopi yapılacak mayıstada tüp olucak sanırsam adet düzensizliği için progestan içiyorum şimdi
saraçoğlunuda aradım onunla görüşücem haftaya bakalım orada neler oluck
allahim anneme babama asilikmi yaptim bilmeden acabada cocugum olmuyor diye soruyorum kendime zaman zaman ama ben hic anneme kiyamazdim uzsem bile ozur dilerdim hediye alir gonlunu alirdim babami pek sevmem ama onunda gonlunu rabbimin rizasi icin hos tutmaya calistim hep.bilmiyorum neden nerde hata yaptim yada birine bahanemi verdim ne oldu bilmiyorum ama yaptiysamda ya cahilligimdendir yada bilmeyerek yapmisimdir rabbim sen bizlere aci ve bizlere saglikli hayirli evlatlar ver anne olmayi hakkimizda hayirli eyle.gunahlarimizdan oturu bizleri anne olamamakla sinama rabbim ne olur bu imtihan cok zor.imtihanimizi zorlastirma kolaylastir rabbim.suphesiz sen bizi bizden en iyi bilensin kimseye kaldiramiyacagi derdi vermezsin ama biz aciz kullarin saglikli birer evlattan baska bir istegimiz yok.rabbim peygamber efendimizi araya koyarak sevgili peygamberim seni araya elci koyarak rabbime yalvariyorum imtihanimizi kolaylastir rabbim bizlere saglikli evlarlar nasip eyle.Aminn...(icimden geldi yazdim iste(
merhaba canimm insallah bu sefer rabbim hepimizin yuzunu guldurur kendimizi motive edelim kotu dusuncelere kapilmayalim.
bu arada opu ne demek yumurta toplama islemimi.ben yurt disinda tedavi gordugum icin bazi seyleri anlamiyorum.eger opu yumurta toplama islemi ise neden iki kere yapiliyor canim ben igneleri oluyorum sonra anestezi altinda yumurtalarim toplaniyor ve donduruluyor sonra kac tane ciktiysa duruma gore transferler gerceklesiyor.sizlerinde boyle degilmi.
Merhabalar,
Benimde 4 asilama , 1 IVF denemem oldu.. hepsi negatif.. Hic hamile kalmadim.. Simdiye kadar 2 farkli doktora gittim ciddi bir sorun bulamadilar.. Subat ayi sonunda 2.ci denemem icin ignelere basliyorum.. Son testlerimde progestronum yuksek cikti.. Ayni sorunu olan var mi?
selam kızlar bende yazmak istedım.. 4kere tup bebek yaptırdım tutmadı görünen sorun sımdılık esımde.... azospermı... ama emrıyo olusuyo tutmuyooo nıe tutmuyooo anlamıyoruz ben 4. denememeı aralık ayında yaptırdım... 5 .denememıı seneye dusunuyorum cunkı para kalmadı bı suru kredı cektıkkkk o yuzden beklemedeyımmm ama sızı takıp edıcem umarım hepımız meleklerımızze kavusuruz....:103::103::103::103::103:
Gunaydın kızlar!
Öncelikle güzel bir gün dilerim size!!
Hayal_22, eminim bu sefer sende tutar ve bebeğini kucağına alırsın inşallah!
Bu arada ben bu sefer arı sütü ve poleni kullanmaya başladım. Arı sütün tadı çok berbat ama((((
Ama çok fayda var diye duydum. Ve omega-3 de kullanıyorum.
Ewest, yeni tedavin hayrlı olsun!
Thorbank, sen de hoş geldin! Sen de benim gibi 5 denemeye başlıyorsun, inşallah bu da son olacak ve hamile kalırsın.
Ahh canım aahhh!!! Bende bunu çok düşündum acaba nerede hata yaptım ne günah işledim!!! Çok çektik çook!!!
6 sene bebeğin peşindeyiz...ama bu sefer olacak inşallah!! Duaları eksik etmeyin!! Hepimizolacağız
Opu yumurta toplama işlemi canım, burada da anestezi altında toplanıyor yumurtalar, bende iki kere yapılmasının sebebi artık bu 4. deneme ve ben bir öncekinde vazgeçmiştim artık bu işten, doktorum da bunu bildiğinden en iyiye ulaşmaya çalışıyor, bir türlü gebelik şansını yükseltmek isteği.
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE ORGALUTRAN 0.25 YANİ KUTUDA 5 İĞNE VAR.TEDAVİDEN KALMA.ALLAHA ŞÜKÜR İKİZ BEBEKLERİMİZ OLDU.İĞNEYE GEREK KALMADI.AYNI SÜREÇLERDEN GEÇTİĞİMİZ İÇİN ÇOK HASSASIM VE İLACI HEP BUZDOLABINDA SAKLADIM.SON KULLANMA TARİHİNE YAKLAŞIK 1 SENE VAR.İSTEYEN OLURSa UYGUN FİYATA VEREBİLİRİM.BANA ÖZELDEN MSJ ATIN.KARGOYLA BUZ KALIPLARI İÇİNDE GÖNDEREBİLİRİM.MUĞLADA YAŞIYORUM.HEPİNİZİN ALLAH YARDMCISI OLSUN
canim benim allah razi olsun insallah hepimizin yuzu guler.bu arada ben polenle ari bali sutu yiycem yani sut degil sutu bala karistirilmis burda bulamamki ben ari sutunu.o olmazmii(
Canım nerelerdesin? arı sütü aslında internetten de alabilirsin. Ben oyle yaptım mesala. Ama tadı çok kötü, eşim yiyemedi, ama ben kullanıyorum)))
Poleni de her sabah bir kaşık yiyorum.
Şuanda ben decapeptyl iğneyi ve elevit her gün kullanıyorum. Bugun adetim 1 günü
Ayın 18de doktora gidiyorum ve o gün gonal-f iğneyi kullanmayı başlayacağim.
Bu denemede de embriolarda genetik tanı yapılacak çünkü bu bizim 5ci denememiz, bütün tahlileri (genetik de dahil) yaptırdık şükürler bir problem çıkmadı ancak işte eşimin sperm problemi var ama bunu da atlatacağız.
Bu ayın sonunu heycanla bekliyorum!!
canim benim doktorumda hersey normal gidiyor tutmasi lazim ama tutmuyor diyor.ben transfer sonralari pek yerimde durmuyorum
ya temizlik yapiyorum yavas yavas yada geziyorum acaba evde dinlenerekmi gecirmek gerekiyor hep baskalarini okuyorum 1 hafta isten izin alip evde yatan var transfer sonrasi anlamis degilim rabbim yuzumuzu guldursun insallah ve rabbim yardimcin olsun.
canım banada öyle dıyorlar..... ben 4 denememde hep yattım.... onun yatmakla kalkmakla alakası yok transferden 2 saat sonra işe baslayaıp tutanlar bıle var galıba kader kısmet bu işler....rabbımbızımde yuzumuzu guldurur ınsallh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?