Bebek istiyorum cunku;
1- Artik anne olmak istiyorum artik bu sorumluluga kendimi hazir hissediyorum
2- Yasim geciyor anne olmak icin gec kaldim.
3- Esimin yasi geciyor
4- Etrafimdaki lakirdilardan biktim
5- Son carem tup bebek oldugu icin zaman kaybetmek istemiyorum
6- Artik bende saplanti haline geldi
7- Ailevi baskilar yuzunden yoksa ben hazir degilim
8- Herkezin oldu benimde olsun 1 tane rahat edeyim hic olmazsa cocugu olmuyor demezler
9- Yuvamin yikilmasindan korkuyorum
10- Esim evine daha cok baglansin.
ARKADASLAR BU SECENEKLERDEN HANGILERI SIZE DAHA COK UYUYOR VALLAHI BUNLARI BEN KAFAMDAN YAZDIM AMA HANGILERI OLDUGUNA KARAR VEREMEDIM.SADECE AKLIMA GERCEKTEN COCUK ISTIYORMUYUM ACABA DIYE SORU GELMISTI OTURDUM BUNLARI YAZDIM.SIZCE HANGILERI.
bunlardan birini secemedim cünkü,ben hayatim boyunca hic birseyi bukadar cok istememistim ben bir bebegimin olmasini asiri derecede istiyorum bir aile olmak istiyorum artik bana ve esime ait bir can olsun banada anne desin istiyorum o kadar cok istiyorumki artik bebek görecek halim kalmadi evden bile cikmiyorum ailem bana piskolojin bozulmus diyor cünkü kimseylen muhattab bile olmak istemiyorum
Oy canim benim sen neden kendini bu kadar yiprattin.once senin sagligin onemli.bizi bizden baskasi anlamaz.kendini bu kadar yipratma bende ayni senin gibi istiyorum bebegi ama once kendim diyorum once benim kafamin ve vucudumun sagligi diyorum gulum yipratma kendini.
elimde olsa keske ama insan ister istemez istiyorum iste.erkek kardesim gecen hafta evlendi ilk aklima gelen ne zaman gelinimiz acaba hamile kalicak diye eger kalirsada inan bana onu her gördügümde icim aciyacak dün annemlen bu yüzdende tartistim bana yeter bu cocuk askin dedi cocuk olmazsa daha iyi dedi,cocugun olsa sanki ne olacak gitme doktorlara birak herseyi dedi zorlama dedi bende madem cocuk hic birseyse henüz bir haftalik gelinine neden korunma diyorsun cocuk getir diyorsun dedim ama sonrada cok pisman oldum keske demeseydim diye cünkü simdi yanlis anlayacaklar beni kiskaniyormu diye tabi annem sonra cok üzüldü ben öyle diyince ben sen üzülmeyesin diye diyorum dedi ama ban öyle diyince dahada bi zoruma gidiyor
canim benim kac keredir ugrasiyorsun tup bebege.
bu aylan beraber 3.denemem olacak
Kızlar burada ki herkes herşeyden çok istiyor anne olmayı , açıkcası bende hayatımda hiç birşeyi bu kadar çok istemedim, 4. denemedeyim ve biliyorum ki bütün istatistikler 3. denemeden sonra gebelik şansının dramatik bir şekilde azaldığını gösteriyor. Üstelik 38 yaşındayım. Buna rağmen bu denemede yine kendimi hazırlıyorum anne olmaya, umudum sonsuz ama olmazsa da dünyanın sonu değil, şükür sağlığım sıhhatim yerinde, beni çok seven (nazar değmesin) bir kocam var. olması için maddi manevi elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi Allaha kalmış, eğer o ol demezse olmayacak bunu da kabul ediyorum. Lütfen hepiniz kendini toparlayın , umudunuzu koruyun, dışardaki insanların ne söylediğinin bir önemi olmasın bizler için, bana da sürekli artık çocuk yok mu diyen bir sürü insan oluyor, istemekle olmuyor diyorum başka da bir sorularına cevap vermiyorum, konuyu kapatıyorum, hee bunu yapmak öyle kolay değil ama en azından sorularla karşılaşmayı engelliyorum. Hepinize de çevreden gelecek baskılar için br tampon oluştrmanızı tavsiye ediyorum. Hepinize hayırlı cumalar...
canım benım cok dogru konusmussun umarım bu tedavın olumlu gecer ve bebegın kollarına gelır sizde sorun neydı canım?
Bebek istiyorum cunku;
1- Artik anne olmak istiyorum artik bu sorumluluga kendimi hazir hissediyorum
2- Yasim geciyor anne olmak icin gec kaldim.
3- Esimin yasi geciyor
4- Etrafimdaki lakirdilardan biktim
5- Son carem tup bebek oldugu icin zaman kaybetmek istemiyorum
6- Artik bende saplanti haline geldi
7- Ailevi baskilar yuzunden yoksa ben hazir degilim
8- Herkezin oldu benimde olsun 1 tane rahat edeyim hic olmazsa cocugu olmuyor demezler
9- Yuvamin yikilmasindan korkuyorum
10- Esim evine daha cok baglansin.
ARKADASLAR BU SECENEKLERDEN HANGILERI SIZE DAHA COK UYUYOR VALLAHI BUNLARI BEN KAFAMDAN YAZDIM AMA HANGILERI OLDUGUNA KARAR VEREMEDIM.SADECE AKLIMA GERCEKTEN COCUK ISTIYORMUYUM ACABA DIYE SORU GELMISTI OTURDUM BUNLARI YAZDIM.SIZCE HANGILERI.
canım beni hatırlanımı diğer topikte yzmıştım sana malesef benimde olmadı c.tesi test günümdü çarşamba yaptım testimi yine kocaman bir negatif aldım dr um şimdi genetik testler istedi onlarda sonuçları 1 ay sonra çıkıyormuş merkezde çok yüksek olduğu için ücreti devlette yada farklı biyerde yapmam lazım 2 aşılama tüp denemem var bu tüp bebek sürecinde duymadığım şeyleri duydum ve hepsi üzerimde uygulandı.
kendim, hep tedavilere endeksledim çok aktif biri olduğum halde elimi ayağımı herkkezden çektim kimselerle görüşmek istemiyorum bıktım artık sende doğur, yapsana bı çocuk, yaşın geçiyo,dr a gidiyomusun,eşindemi sorun sendemi,iye saçma sapan sorulardan bıktım insanlar dışarıdan ne kadar rahatdüşünmeden konuşuyorlar bunlarda beni çok yıpratıyo isyan etmiyorum ama çevremde nerde beceriksiz,paspal insanlar var allahım ona veriyorsun diyorum ben herşeye çok hazırım allahıma çok şükür çokta becerikliyim benim neden yok diyorum
bebegımız olmuyosa bu bizim sucumuz degılkı.... rabbım vermeden nasıl olur bu iş? aslında söyle bişe söylımm eger kocam benı bebek olmuyo dıe bırakacaksa hemen bıraksın... cunkı bu benım elımde olan bişe degıl....allahım vermıyosada bundada bı hayır var....yada vercegı zaman daha gelmedı ben 2 yıllık evlıyımmm 4 kere denedım...suanda erkek kardesımın karısı hamıle.... hala olucam yani....belkı bıgun annede olurum kımbılır....rabbım ol dedıkten sonra.....ve arkadaslar yarına cıkacagımız bıle bellı deıl....belkı 1saat sonra ölücez.... bukadar üzülmeyelımmmm hayattta ne dertler ne kederler varrrr rabbım derdıverdıyse dermanıda verır.... ben inanıyorummm ve yolumabu düsüncelerle devam edicemmmm dısardan gelen butun laflaradayapcammm
Kızlar burada ki herkes herşeyden çok istiyor anne olmayı , açıkcası bende hayatımda hiç birşeyi bu kadar çok istemedim, 4. denemedeyim ve biliyorum ki bütün istatistikler 3. denemeden sonra gebelik şansının dramatik bir şekilde azaldığını gösteriyor. Üstelik 38 yaşındayım. Buna rağmen bu denemede yine kendimi hazırlıyorum anne olmaya, umudum sonsuz ama olmazsa da dünyanın sonu değil, şükür sağlığım sıhhatim yerinde, beni çok seven (nazar değmesin) bir kocam var. olması için maddi manevi elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi Allaha kalmış, eğer o ol demezse olmayacak bunu da kabul ediyorum. Lütfen hepiniz kendini toparlayın , umudunuzu koruyun, dışardaki insanların ne söylediğinin bir önemi olmasın bizler için, bana da sürekli artık çocuk yok mu diyen bir sürü insan oluyor, istemekle olmuyor diyorum başka da bir sorularına cevap vermiyorum, konuyu kapatıyorum, hee bunu yapmak öyle kolay değil ama en azından sorularla karşılaşmayı engelliyorum. Hepinize de çevreden gelecek baskılar için br tampon oluştrmanızı tavsiye ediyorum. Hepinize hayırlı cumalar...
slm arkadaşlar bende ikinci denemem için yarın ist tüp bebeğe görüşmeye gideceğim hakkımızdan hayırlısı
sizler hangi merkezde yaptırdınız
Cevabın 1 olacak çünkü artık kendimi hazır hissediyorum ve artık anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?