İnsallah canim sabah 8:30'da kan vericez sonucu oglen 13:30'da ogrenicez insallah bakalim.insallah dedigin gibi hamileyimdir insallah.
arkadaslar ıkıncı tup bebekte husranla sonuçlandı bu adetımle dogum kontrol hapına başlıyacam gelecek ay kısmetse yumurta olursa veeeeeeeeeeeee rahım kalınlıgı olursa bılmıyooom terlık olmazsa 3 başlıyacam
ama sunu soylemek ıstıyom cd 56 dıye bır tahlıl varmış vucuttan emrıyoyu mıkrop sanıp atmasın dıye bır kortızan ılacı varmış kullanan varmı acaba bu rahımde ne varda bu bebişler tutmuyoor bılgısı olan varmıı kızlar
Bu gece nasil uyuycam yarin saat 13:30'u nasil bekliycem adet olmaktan korkuyorum allahim yardimcim olsun insallah.
Allah razi olsun canim benim rabbim ne muradin varsa versin insallah.cok icten ve samimisin bana cok destek oldun allahim tuttugunu altin etsin insallah dualarimiz kabul olur canim insallah
Maalesef sonuc husran kizlar uzulmemeye calisiyorum allah yardimcim olsun insallah destekleriniz icin cok sagolun biraz kafami dinlemem lazim sonra yine burdayim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?