Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Öncelikle dua eden veya etmeyen arkadaslarimin tumunden rabbim razi olsun ne muradiniz varsa versin.Duaya cok ihtiyacim var cunku.Genel ruh halim karisik bir sinirliyim bir duygusal bir agliyorum bir guluyorum dengesizlestim iyicene.Gerci bazen bunlari adet donemimden oncede yasiyordum fakat cok halsizim.Surekli tuvaletteyim.SIK SIK kucuk abdestim geliyor.Sonuc ne olacak cok merak ediyorum ve yalvariyorum rabbime beni gurbet elde yalniz bir basima birakmasin bir evlat nasip etsin can yoldasi olarak diye.Suan yazarken yine aglamaya basladim.dua eden dilleriniz dert gormesin tuttugunuz altin olsun kizlar.sizlerden baska kimseyle paylasamadim duygularimi.cok destek oldunuz allah bin defa razi olsun beni yalniz birakmadiginiz icin.insallah rabbim bana pazartesi gunu mucizemi verir ve sizlerle burda paylasmayi nasip eder.allahima emanet olun.

selam canim vallahi isaretlerin iyi isarete benziyor helede sIk sIk tuvalete cikman bence sen hamilesin bak görücen insallah Pazartesi iyi haberini aliriz senin icin sabah erkenden girecem ve o güzel sonucu görecegiz insallah...

İnsallah canim sabah 8:30'da kan vericez sonucu oglen 13:30'da ogrenicez insallah bakalim.insallah dedigin gibi hamileyimdir insallah.

İnsallah canim sabah 8:30'da kan vericez sonucu oglen 13:30'da ogrenicez insallah bakalim.insallah dedigin gibi hamileyimdir insallah.

hadi hayirlisi canim az kaldi insallah o mutlu haberi alicagiz valla ben bile heycanlandim seni artik düsünemiyorum aslinda bu transferden sonraki dönem bir yandan cok güzel bir yandanda stresli oluyor hele sonu gzel olursada süper bir dönem oluyor insan icin insallah sevincin sona kadar olur....
bize yazmayi unutma ne olursa olsun bizi merakta birakma sakin canim....

Yazmazmiyim canim eger sonuc pozitif olursa hamileyimmmmm diye yeni topic bile acabilirim ama pozitif olmazsa buraya girer yine haberdar ederim sizleri canim.insallah pozitif olur.destek oldugun icin cok sagol canim allah razi olsun senden.iyi geceler optum

Stres yapmamaya calisiyorum ama elimde degil surekli acaba adetmi olucam yine diye dusunup duruyorum.Rabbim insallah bu ay sevindirir bizi ve hamileyimdir insallah.

Ya canim kizlarin dediklerine katiliyorum uzulme dersem bile bunun mumkun olmdiginin farkindayim....Umitini kaybetme insallah olur diye ileri dogru gitmesen kendini eline alarak ileri adimlamasan bu durumu basarmak cok zor... Ayni seyleri yasayanlar olarak elimizden sadece dua ve ileri dogru adimlamaktan baska caresini goremiyorum...

Canim Allah yardimcin olsun! Insallah gungelir hamile kalirsin insallah gungelir bebisini eline almayi Rabbim nasip eder! Allah buyuktur insallah dualarimiz kabul olur....

Canim yasin kac ve sorun nerdir?

tesekkurler canım duyguların için tesekkürler yaş 34 guzelım hepınıze destegınız için tesekkurler

Bu gece nasil uyuycam yarin saat 13:30'u nasil bekliycem adet olmaktan korkuyorum allahim yardimcim olsun insallah.

Bu gece nasil uyuycam yarin saat 13:30'u nasil bekliycem adet olmaktan korkuyorum allahim yardimcim olsun insallah.

canim insallah yarin bu stresin son bulur Rabbim insallah yarin sana o güzel mucizenin verir Rabbim emeklerini bosa cikarmasin.
insallah yarin buraya baktigimda koskoca hamileyim diye yazmis olursun canim inan hamile olmani cok ama cok istiyorum seni suanda kendi yerime koymus gibiyim sanki ben yarin o haberi alicakmisim gibi insallah hamilesin canim
Rabbim yar ve yardimcin olsun..........

Allah razi olsun canim benim rabbim ne muradin varsa versin insallah.cok icten ve samimisin bana cok destek oldun allahim tuttugunu altin etsin insallah dualarimiz kabul olur canim insallah

Yuyocugumun hayirli haberini bu topikte aldik insallah benimkinide ve diger arkadaslariminkinide bu topikte haber aliriz insallah tez zamanda.aminnn

Allah razi olsun canim benim rabbim ne muradin varsa versin insallah.cok icten ve samimisin bana cok destek oldun allahim tuttugunu altin etsin insallah dualarimiz kabul olur canim insallah

amin canim amin
anlasilan seni bu gece uyku tutmayacak sende benim gibi stresli birisin canim galiba bende aynen senin gibi uyuyamazdim ama insalla yarindan sonra misil misil uyursun bebislerinlen

herkese merhaba benim sizlere bir sorum olacak insallah bana yardimci olacak arkadaslar vardir..
ben ilk tup bebek denememi yaptirdim bu subat ayinda tutmustu ama malesef 3 aylikken dusurdum benim rahmimde perde varmis T seklindeymis yani sekil bozuklugu varmis dusuge ve erken doguma sebep oluyormus ve ameliyat olmam gerekiyor 25 gun oldu dusuk yapali kirkim cikinca olcam ameliyatimi...benim gibi rahminde sorun olup ameliyat olduktan sonra tup bebek yaptiran varmi lutfen yardimci olun bana..insallah rabbim herkesin yardimcisi olsun

Bugun isten 14.00 sonra erken ciktim. hayalcim insallah sevindirici haberlerin vardir hemen interneti actim. insallah kendin sevinerek ve bizi sevindirerek bekledigimiz POZITIF haberi verirsin.
Kotu hicbirseyi dusunmek istemiyorum artik arka-arkaya hamile haberlerini verelim Rabbim bunu bizlere nasip etsin!

Eve gec donecegim insallah iyi haber olur! Allah yardimcin olsun canim insallah kk acar-acmas masallah diyelileyim!!!!

Maalesef sonuc husran kizlar uzulmemeye calisiyorum allah yardimcim olsun insallah destekleriniz icin cok sagolun biraz kafami dinlemem lazim sonra yine burdayim insallah.

Maalesef sonuc husran kizlar uzulmemeye calisiyorum allah yardimcim olsun insallah destekleriniz icin cok sagolun biraz kafami dinlemem lazim sonra yine burdayim insallah.

Canim benim, cok uzgunum, emin ederim((( nasil olur da bu kadar denemeden sonra hic tutmaz((( cok cok gecmis olsun(( suanda gercekten dinlenmen gerek(( belki gelecek sefer tedavi için Türkiye dusunursunuz, ne bilim, cok insan tedavi için buraya geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…