Maalesef sonuc husran kizlar uzulmemeye calisiyorum allah yardimcim olsun insallah destekleriniz icin cok sagolun biraz kafami dinlemem lazim sonra yine burdayim insallah.
Canim benim cok sagol cok destek oldun bana moral verdin allah razi olsun senden.olmayinca olmuyor ne yapalim rabbim sabir versin cumlemize.hic bekledigim bir sonuc degildi ama oldu.oldun hayirlisi olsun.rabbim tez zamanda hayirlisi ile anne olabilmemizi nasip eylesin.allah nasip ederse tatilden sonra moral topladiktan sonra yolumuza devam ederiz insallah.hala adet olmadim ona kafam takildi ve birde senin sigara icmene takildi kafam birakabilirsen birak canim sigarayi ben birakali 1 yil olucak nerdeyse.insallah rabbim bebislerimizin kendiliginden gelmesini nasip eder.biraz dinlendikten sonra kestane bali kürüne ve polen ari sütü kürüne basliycam insallah bakalim hayirlisi.senin bende msn adresin var ama hic acmiyorsun herhalde msnini canim
Maalesef sonuc husran kizlar uzulmemeye calisiyorum allah yardimcim olsun insallah destekleriniz icin cok sagolun biraz kafami dinlemem lazim sonra yine burdayim insallah.
canim benim doktorumda hersey normal gidiyor tutmasi lazim ama tutmuyor diyor.ben transfer sonralari pek yerimde durmuyorum
ya temizlik yapiyorum yavas yavas yada geziyorum acaba evde dinlenerekmi gecirmek gerekiyor hep baskalarini okuyorum 1 hafta isten izin alip evde yatan var transfer sonrasi anlamis degilim rabbim yuzumuzu guldursun insallah ve rabbim yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?