Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Maalesef sonuc husran kizlar uzulmemeye calisiyorum allah yardimcim olsun insallah destekleriniz icin cok sagolun biraz kafami dinlemem lazim sonra yine burdayim insallah.

canım hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma...kafanı dinle kendini topla inşallah rabbim en yakın zamanda umutlarımıza kavuşturur bizleri...

Bu sefer cok inanmistim olacagina fakat olmadi.henuz adette olmadim bakalim bekliyorum.artik biraz dinlenmek istiyorum cok yoruldum ve bunaldim.dindurulmus embriyolarimiz var dinlendikten sonra onlari deniycez insallah oda olmazsa buradaki 2 kez kalan bedava hakkimizi denedikten sonra turkiyede denemeyi dusunuyoruz fakat insallah turkiyeye gerek kalmaz burada olur.suan bir turkiye tatili iyi gelecek bize kafamizi toparlayip moral depolariz belki.ne yapalim hayirlisi boyleymis huc kendimde degilim ama allah yardimcim olsun derdi veren rabbim dermaninida verir insallah.benim alamadigim iyi haberleri siz alin insallah.aglamak istedim hickira hickira ama yapamadim.birkac damla yas dokuldu gozlerimden o kadar.ben annem babam ayri buyudum aile ortami giremedim ama insallah rabbim bana kendi evliligimde aile ortamini cocuklarimla esimle yasatir insallah.

çok geçmiş olsun ve işallah son negatiftir..yılmak yok yola devam bizim sınavımızda bu mücadele ve sabır..işallah dondurulmuşlarınla olur..dondurulmuşlarla çok daha iyi tuttuğu söyleniyor..allah yar ve yardımcımız olsun..eğerkni yapabilirsen bu sefer transferinden sonra kafanı dağıtacak meşguliyet bul düşünmemeye çalış hatta yapabilirsen hiiççç düşünme kafayı takıyoruz ya bu hiç iyi olmuyor elimizde değil ama bşarabilirim dersek başarırız işallah..allahım tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün..amin

Cok sagol canim destegin icin ölümden baska herseye care var allahima sukur.tek sorunumuz tutmamasi insallah bir daha ki sefere uzulmiycem allahimin izniyle.tatilden sonra bakicaz artik.sen neler yapiyorsun canim tedavidemisin suan

umudunu yitirme arkadasım bende 3 tup bebek için başlıyacam hep olumsuzluk yaşıyom ama yinede vaaz gecemıyom bu yol yorucu fakat ALLAH KISMET EDERSE vakıt saat gelınce kavuşmak dilegiyle biraz toparlan yıne devammmmmmmmm arkadasım..............

Hayalcim canim kardesim ben sabah girdim sonucu görünce yazmak bile istemedim hemen bir sigara yaktim valla tabi son negatifimde yaptigim gibi.
Canim benim sakin sakin üzülme tabi demek kolay ama inan vakti zamani gelince kendi gelir ben buna inaniyorum artik biz ne yaparsak yapalim hersey cok iyide olsa defalarca denesekte Rabbim ol emedikce olmuyor inan Rabbim isterse normalde olur ben bunu 3üncü denememde anladim insallah Rabbim en kisa zamanda sana mucizeni kendiliginden verir
ah canim ah biliyorum suanda ne haldesin inan üzülmek care degil ben 2denemedede hickira hickira aglamistim ama inan 2ay önceki 3üncü denememde negatifi alinca güldüm yine olmadi dedim ve bu sefer cok iyi anladim Rabbime sigindn o ol derse her cesit olur bak bugün komsum 8yil cocugu olmadi 2yil önce tüp bebeklen ikizleri olmustu ve bugün kendiliginden hamile oldugunu ögrendi yani Rabbim dilerse 8yil vermez dilersede hemen ardindan tekrar verir biz bilemeyiz.
bizim icin hayir sandigimiz seyler bizim icin ser olabilir dilerim Rabbimden Hayira cevirip nasip etsin bize insallah....

Canim benim cok sagol cok destek oldun bana moral verdin allah razi olsun senden.olmayinca olmuyor ne yapalim rabbim sabir versin cumlemize.hic bekledigim bir sonuc degildi ama oldu.oldun hayirlisi olsun.rabbim tez zamanda hayirlisi ile anne olabilmemizi nasip eylesin.allah nasip ederse tatilden sonra moral topladiktan sonra yolumuza devam ederiz insallah.hala adet olmadim ona kafam takildi ve birde senin sigara icmene takildi kafam birakabilirsen birak canim sigarayi ben birakali 1 yil olucak nerdeyse.insallah rabbim bebislerimizin kendiliginden gelmesini nasip eder.biraz dinlendikten sonra kestane bali kürüne ve polen ari sütü kürüne basliycam insallah bakalim hayirlisi.senin bende msn adresin var ama hic acmiyorsun herhalde msnini canim

Sagol canim Allah sendende razi olsun.evet canim olmayinca olmuyor ama hic olmazsa dondurulmuslarin var canim onlara hazirlan insallah Rabbim sana onlari nasip eder.kürler iyi canim sen onlara devam et.
Sigaraya gelince vallahi 26yasindayim bu yasa kadar bir defa bile icmedim ama 2ay önceki 3üncü negatiften sonra günde bir paket icmeye basladim esim bile bilmiyor ictigimi.
canim ekledim msnini ama olmadi bana özelden yolla yine bende yollim belki yanlistir..

Maalesef sonuc husran kizlar uzulmemeye calisiyorum allah yardimcim olsun insallah destekleriniz icin cok sagolun biraz kafami dinlemem lazim sonra yine burdayim insallah.

Hayalcim kendin dahil hepimiz kalpten dua etmistik. Insallah arka arkaya sevindirici haberler olur dusuncesindeydim. Canim cok cok uzgunum. Suan ise cikiyorum kk acarken ne olur Rabbim iyi haberler olsun ve olacak diye sevinmistim.... Hayalcim uzulme dersem bu mumkun degil az da olsa kendini toparlamaya calis canim...Kendim icin de burdaki bu yolda yuruyen arkadaslarin hepsi icin Allah buyuktur insallah hamilelligi sonra annellik duyguyu insallah Rabbim bize nasip eder!

Allah yardimcin olsun!

tüp bebek yaptımak istiyorum önerebileceginiz bir merkez yokmu,tücrübelerinizi paylaşırmısınız.

Kukacim cok sagol canim destegin icin ne yapalim hayirlisi olsun uzulmuyorum dersem yalan olur ama rabbim sabrini veriyor.biraz dinlenmeye ihtiyacimiz var sonra kaldigimiz yerden yola devam insallah canim.insallah sizleri. İyi haberlerini alirim tez zamanda.

Ayberda canim ben yurt disinda yasiyorum burada yaptiriyoruz tup bebegi fakat burda olmazsa turkiyede umut tup bebege gitmeyi dusunuyoruz canim cok arastirdim orada karar kildik fakat insallah oraya gerek kalmazda burda olur diyorum yinede.

Merhaba arkadaşlar bende varım...haziran adetimle birlikte bende başlıcam tedaviye ilk tedavim negatifdi geçen ay ikinciye başladım herşey çok güzel ilerliyordu yumurtalarım toplandı ve sonrasında herşey ters gitmeye başladı 7 yumurta topladı 6sı kalitesiz bir tanesi kaliteli ertesi gün bilgi almak için aradım döllenme olmadığını söylediler tabiki ben bittim doktor geç döllenme olabilir dedi yinede bir umut vermişti bana ertesi gün tekrar aradım sonuç döllenme oluşmadı ve tedaviyi burda sonlandırıyoruz dediler ben yıkıldım böyleside daha zormuş kendimi toparladıktan sonra bundada vardır bir hayır dedim çok şükür çabuk toparlandım ve zaman kaybetmeden tekrar başa dönüyoruz.İnşallah bu sefer rabbim bizi sevindirir hepimizi, çok çaba gösteriyoruz zor günler geçiriyoruz bu yolda ilerleyen tüm arkadaşların yüzleri güler inşallah...

canım bazen ne yapsakta fayda vermiyor...inşallah bu denemende başarıya ulaşır umutlarına kavuşursun...hangi hastanede oldun tedavini

ben bu forma yeni katıldım benim 3. denemem oldu ama tutmadı transferden sonra hep dinlendim sadece ihtiyacımı karşılamak için kalktım ama olmadı allah nasip edecekse ne yaparsak yapalım o olacaktır ALLAH herkeze tez vakitte çocuğunu kucaklarına almayı nasip etsin

Selam Kizlar

Uzun suredir formda degildim.Moralmen cokusteyim.Eltim ikinciye hamile gorumcem hamile bende hala tik yok.suan 3 tane dondurulmus embriyomuz var adetimin 1.gunu doktoru arayip kontrole gidicez eger olmazsa turkiyeye gelicez insallah tedavi icin.bakalim hayirlisi.rabbim kimseyi anne baba olamamakla sinamasin cok zor.rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallah.

Merhaba arkadaslah . Benım 8 kez tup bebek denemem basarısız gectı gorunuste hersey normal esımde bende. 38 aysında tup bebekge basladık ıkısı ıstanbul sıslıde memorıal da oldu dıger 6 sı amerıkada oldu bu 8 denemenın sadece bırı 3 ncu denemem usada 2 ay amılelık surdu ve kalbı durdu kurtaj ıle alındı. Yas sımdı 43 zaman kaybına ugrada ama acaba devammı tammamı bılemıyorum. Derımkı zaman kaybı yasmadan dırekt ımsı yı deneyın ımsı saglıklı spermı yumurtaya enjekte edıyorlar. Basarı sansı yuzde yuz ben bunu yaptırsaydım zaman kaybım olmazdı bunu dr soylemıyor sız ısteyın benım tam 80 bın dolarım gıttı butun tup bebek merkezlerı para tuzagı bu tuzaga dusmeyın derım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…