hangi ünilerde yok?okuyabilirsiniz tabiki hem bırçok unıde devam zorunluluğu yok aklınız kalıcagına emeğiniz kalsın...
Malesef öyle çevrem felan geniş değil..o kadar kötü mü durumBen hukuk mezunuyum. Sandığın kadar imrenilecek bir meslek değil. İlk avukatlık yılların adliyelerde amelelik yapmakla geçiyor. Staj yapıyorsun 1 yıl seni köle gibi kullanıyorlar üstelik para ödemeden. İstisnaları var elbet ama çoğunluk bu şekilde. Çevren geniş ve sigortalı çalışma ihtiyacın yoksa kendi ofisimi açarım diyorsan dene derim ama diğer türlüsü elindeki mesleği heba etmek olur.
merhaba.. 29 yaşında evli bir bayanım. Öğretmenim. Lise yıllarımdayken hukuk fakültesi kazanmayı çok istemiştim. Ama üniversite sınavına sadece bir kez girebildim Ailevi durumlardan dolayı 2. kez girmeme izin verilmedi. Mecburen kazandığım yere gitmek zorunda kaldım. İstediğim bölümü de kıl payı kaybettim. Şimdi 6 yıllık öğretmenim. Ama hala birinin hukuk okuduğunu duyayım içim tuhaf olur. İmrenerek bakarım.
Bazen diyorum kendi kendime tekrar çalışsam denesem. Sistem o günden bu güne çok defa değişti.Sonra bu yaştan sonra ne olacaksın sanki deyip vazgeçiyorum.
Belki burada hukuk okuyan, okumuş olan birileri vardır. Belki fikirlerini söylerler..
Ben hukuk mezunuyum bizim sınıfta bi matematik öğretmeni bayan vardı iki çocuğu vardı max 40 yaşındaydı. Zaten hukuk fakultelerinde devam zorunluluğu yoktur arada gelirdi sadece derslere. Sonra mezun olup istifa etti avukatlık yapiyor diye biliyorum. Ayrica istifa etmeyip hem memur olup hem hakim savcılığa hazirlanan da bir arkadaşım var. Zor değil yeter ki hayallerinin pesinden koş en olmadı hukuku 4degil 6 senede falan bitir nolcakmerhaba.. 29 yaşında evli bir bayanım. Öğretmenim. Lise yıllarımdayken hukuk fakültesi kazanmayı çok istemiştim. Ama üniversite sınavına sadece bir kez girebildim Ailevi durumlardan dolayı 2. kez girmeme izin verilmedi. Mecburen kazandığım yere gitmek zorunda kaldım. İstediğim bölümü de kıl payı kaybettim. Şimdi 6 yıllık öğretmenim. Ama hala birinin hukuk okuduğunu duyayım içim tuhaf olur. İmrenerek bakarım.
Bazen diyorum kendi kendime tekrar çalışsam denesem. Sistem o günden bu güne çok defa değişti.Sonra bu yaştan sonra ne olacaksın sanki deyip vazgeçiyorum.
Belki burada hukuk okuyan, okumuş olan birileri vardır. Belki fikirlerini söylerler..
içinde kalacağına bi şansını dene :) ne kaybedeceksin ki sonuç olarak zaten bi mesleğin var :) arkaya bakıp ''keşke '' demektense,''iyiki yapmışım '' demeyi tercih ettim zamanında ,iyiki yaptım :)merhaba.. 29 yaşında evli bir bayanım. Öğretmenim. Lise yıllarımdayken hukuk fakültesi kazanmayı çok istemiştim. Ama üniversite sınavına sadece bir kez girebildim Ailevi durumlardan dolayı 2. kez girmeme izin verilmedi. Mecburen kazandığım yere gitmek zorunda kaldım. İstediğim bölümü de kıl payı kaybettim. Şimdi 6 yıllık öğretmenim. Ama hala birinin hukuk okuduğunu duyayım içim tuhaf olur. İmrenerek bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?