- 17 Mart 2012
- 6.501
- 2.277
- 448
- Konu Sahibi cilekkokusu90
Kan sulandirici kullanmis miydiniz daha onceBenimde 6 li testten 3 tanede heterozigot yazıyor , daha önce iki düşüğüm var bu sefer genetik taramlı yapıyoruz baklaım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sulandirici kullanmis miydiniz daha onceBenimde 6 li testten 3 tanede heterozigot yazıyor , daha önce iki düşüğüm var bu sefer genetik taramlı yapıyoruz baklaım
İlk transferimde sadece coraspin kullanmıştım ikinci transferde hem coraspin hem iğne kullanmama rağmen yine kese bozuldu bu sefer genetik taramlı yapacaz dedi doktor,5 embriyo gönderdik 1 tane geldi sadece transfer edilebilir , bu ay nasipse onu transfer edeceğiz inşallah.Kan sulandirici kullanmis miydiniz daha once
Siz celaxan iğne ve coraspin mı kullanıyorsunuz,iğnenin adını tam yazamamış olabilirim:)Kan sulandirici kullanmis miydiniz daha once
Evet muhtemelen pihtilasmadan degil kromozom bozuklugundan dolayi olabilir, umarim bu seferki tutar sagliklaİlk transferimde sadece coraspin kullanmıştım ikinci transferde hem coraspin hem iğne kullanmama rağmen yine kese bozuldu bu sefer genetik taramlı yapacaz dedi doktor,5 embriyo gönderdik 1 tane geldi sadece transfer edilebilir , bu ay nasipse onu transfer edeceğiz inşallah.
Bugün muayene vardı doktor düşük sebebin kormozomal olduğunu söyledi bu sonuçlara göre.
Ben yinede kan pıhtılaşmadan korkuyorum inşallah iğne kullanırsam sorun olmaz sizdede aynı tanı varmış.
Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah.
Evet muhtemelen pihtilasmadan degil kromozom bozuklugundan dolayi olabilir, umarim bu seferki tutar saglikla
Benim aspirin alerjim var sadece axeparin igne kullaniyorum
Amin inşallah sizinde öyle olur inşallahEvet muhtemelen pihtilasmadan degil kromozom bozuklugundan dolayi olabilir, umarim bu seferki tutar saglikla
Benim aspirin alerjim var sadece axeparin igne kullaniyorum
Biz 12. Haftaya girdik sukurAmin inşallah sizinde öyle olur inşallah![]()
amin inşallah ikiz mı tek mı sizinBiz 12. Haftaya girdik sukurdarisi tum isteyenlere nasip olsun insallah
![]()
Tesekkurler, tekamin inşallah ikiz mı tek mı sizin
sizinde genetik taramalı demi beb bu sefer genetik taramalı yapıyorum bakalım inşallahTesekkurler, tek
hep ikiz istiyordum ama genetikten tek embiryo geldi :)Tesekkurler, tek
Yok benimki genetik taramali degil, insallah tutar sizin sansiniz yuksek :))sizinde genetik taramalı demi beb bu sefer genetik taramalı yapıyorum bakalım inşallah
inşallahYok benimki genetik taramali degil, insallah tutar sizin sansiniz yuksek :))