Artık seviyorumNeden hala bu pinti adamı dehlemedin rachel?
Neden hala bu pinti adamı dehlemedin rachel?
Yani gerçekten şaşırdı gibi geliyor çünkü ben nasıl bilmezsin moduna geçince biliyorum filan diye çevirdi çözemedimSalağa yatıyor olabileceği neden aklına gelmedi? Malum tektaşlar eccük pahalı.
Tabi canım bilmiyordur. Halamın da bıyığı olsa amcam olurdu zaten.Yani gerçekten şaşırdı gibi geliyor çünkü ben nasıl bilmezsin moduna geçince biliyorum filan diye çevirdi çözemedim
Evet o da olabilir haklısınızDaha önceden nişanlanmış ama evlenememiş olmasının sebebi de bu süreci çok umursamamasından olabilir.
Siz gene de iyice ölçün biçin ama ölçü vermeyin.
Kaç karat alınmalı ben de pek bilmiyorumKarati da esegin gözü gibi alsin onu da söyle bcjcjxj
Evet seviyorum beraber kalınca iyice bağlandım ve çok güzel geçti bu seferSen hala bu adamla beraber misin?
Zincir bi luyumcuya git. Begen bi yuzuk karatini sor. Ona gore soylersinKaç karat alınmalı ben de pek bilmiyorum
Yani önden yoklamak bence mantıksız değil beğendiğim şeyi almasıno isterimBu muhabbet çok zorlama değil mi ya? Evlilik teklifi edileceğini kadın bilmez normalde, sürpriz olur böyle şeyler. Nasıl yüzük alacağını bile siz söylüyorsunuz. Görünce şaşırmış gibi yapın bir de tam olsun.
Beğeniyorsan baget de aldırabilirsin. Tektaş diye kısıtlama.Kaç karat alınmalı ben de pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?