arkadaşlar benim gibi telefon görüşmesini sevmeyen var mı
yoksa ben mi bi acayibim
çevremdeki insanlara bakıyorum telefonda konuşmaya bayılıyorlar
öyle olunca da diyorum sorun bende herhalde
bugün hal hatır sormak için eltime bi telefon açayım dedim ama ne konuşurum bilemiyorum belli bi yerden sonra tıkanıp kalıyorum
bana bi fikir verir misinizzzzzzzz??????
Kimle telefonla konuştuğuma bağlı...
Kayınvalidemle telefondaysam mümkün olduğu kadar muhabbeti uzatmam,selam sabah bana yeterli..
Ama arkadaşlarımla saatlerce konuşabilirim hem de her Allahın günü..hihoyyyt
kiminle konuştuğuna göre değişir...
sevmediğim biriyle bende tıkanıp kalırım,aslında tam bir gevezeyimdir,konuşmaya bayılırım....kendini kasma,telefonun diğer ucunda eltin değil de en yakın arkadaşın olsa nasıl konuşacağını düşün...
sevmediğim biriyse sorusuna yada soruma cvp alır iki hal hatır muhabbetinden sonra keserim görüşmeyi
ama sevdiğim kişilerse hiç bişey susturamaz beni örn:dün kankamla 2 saat konuştum ve tlf hiç kapat istemedim yerimseniben
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar gerek fikirleriniz gerek paylaşımlarınız için
evett konuştum:lepi:
22 dkkafamçokkarıştı
benim için bi mucizeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
oh bee rahatladım
artık 1 ay aramammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yaaa bende telefonda konusmaktan pek
hoslanmiyorum.Akrabalar falan hep kizarlar
bana,neden hic aramiyorsun derler.
Hep biz seni ariyoruz derler,ama ne yapayim
bu da benim huyum,amcama cekmisim.
ya eskiden bende telefon hastasıydım..sevgilimle arkadaşlarımla saatlerce konuşurdum..abartırdım hatta..ama artık hiç sevmiyorum..konuşurken tıkanmaktan deil yani ama sıkılıyorum...
Çok samimi bir iki arkadaşım var onlarla olursa bazen ipin ucunu kaçırıp abartısız 1 saat filan konuştuğum oluyor, sonra faturayı düşünüp kapıyorum mecburen kafamçokkarıştı
Ama normalde onlar dışında telefon konuşması yapmayı bende sevmiyorum.
bende aynı şekildeyim ve birkaç kişininde dediği gibi yalnız olmadığımı görünce sevindim :) özellikla annem çok kızar arasana konuşsana kutlasana falan diye ama ben mesaj atmayı seviyorum..
bende hiç sevmiyorum..söylenicek şeyi söyledikten sonra kapatırım teli...zaten akşama kadar telefon kulağıma yapışık bi şekilde geziyorum işim gereği....işten çıkınca teleon sesi duymaya dahi sabrım kalmıyo...
Ben de işim gereği akşama kadar telefonla konuşmama rağmen telefonla konuşmakdan çok karşılıklı konuşmayı severim kaydirigubbakcemile3 fazla ortak konunuz yoksa görüşme bir yerde tıkanır kafamçokkarıştıayrıca akıcı konuşmakda karşınızdaki kişiyle alakalıdır bence
konuştuğum kişi annem babam kardeşlerim arkadaşlarım falan olursa saatler bile yetmez....
ama kayınvalide kayın elti görümce falan olusra 1 dakika yeterli.......
nasılsınız,iyimisiniz işler nasıl
çocuklar nasıl,ne yemek yaptın
(bu kısımda ayrıntılı konuşabilirsiniz)
anan baban nasıl vs..doğaçlama gelir bunlar
kasmamak lazım
bana gelince bayılırım tel görüşmesi yapmaya
saatlerce konuşurum tabi karşımdakine bağlı..
Bende sevgilimle, annemle, ablamla, arkadalarımla saatlerce günlerce hiç durmadan konuşurum.Ortak bir yanımız yada sevmediğin insanlarla ne kadar konuşabilirsinki halini hatrını sorarsın ondan sonra tıkanırsın gamyoncuiremsu
annemle her gün mutlaka konuşuruz bi iki kez eşimle de sık sık konuşuyoruz gün içerisinde ama başkalarıyla durup dururken uzun uzun telefon konuşması yapmam bazen arkadaşlarımla konuşurum kız kıza telefonda konuşacak çok şey oluyor ama oda her zaman olmuyor konuşacak mevzu lazım tabiiki :)