Telefon hatları mi karıştı

Benide patronum aramış başkası çıktı senin telefonun yanında değilmi dedi iş yerinin telefonunu aradı sonra. Az öncede birisi beni arayıp ece senmisin dedi ama ben ece değildim. Üstüste olunca bende şüphelendim.

Kızlar hatlar karışmış eşim tekrar dedi
Siber saldırı varmış sanırım
Şirketten bir kaç kişinin de turkcell oldukları halde ayni sorunu yaşamışlar
Ay fena oldum ya
Banka hesaplarımdan korktum bir şey olacak diye

Geçen gün annemle konuşurken birden araya bir adam sesi girdi "aloo kiminle görüşüyorum ben" diye. Anneme mi durumu mu izah edeyim adama laf mı anlatayım derken telefonu kapayıp tekrar annemi aradığımda durum düzeldi.
Çok ilginç ama herhangi bir arıza olsa bile pat diye konuşmanın ortasında bir adamın sesini duymak...

Bak sımdı yasadıgımız komedı geldı aklıma...

Gece babam arkadaslarıyla bıldıgımız bıyerde oturuyordu
Annem babamı aradı bı kadın cıktı
Annem kimsın sen dedı karsıdakı kadında asıl sen kımsın gece vaktı kocamı arıyorsun dedı

Annem kocan mı ne kocası ne dıyosun sen cabuk yanındakı adamı ver dedı karsıdakı kadın telı kapadı
Annem abımle cıktı yola sozde babamı bulup basacak ... gelırken babamla arkadasını gordu arkadası babamı eve bırakırken

Annem babama bagırıyor kım o yanındakı dıye tabı babamın bıseyden haberı yok yanındakı arkadası olan bilal amcayı gosterıyor
Annem bagırıyor dalgamı gecıyosun benle senı aradım karın actı ! Dıye :)
Babam annemın telını alıp kendını arayıp yıne hoporloru acıyor
Yıne aynı kadın acıyor
No babamın no ama babamın telı calmıyor baska kadın acıyor dusun...

Kadın anneme bagırıyor ne ıstıyosun kocamdan dıye
Neysekı sakinlesınce bızımkıler karsıyada bu karısıklıgı anlatıp tatlıya bagladılar

Bazen acayıp sekılde karısabılıyır yanı

Bilal amcanın o anki durumunu hayal ettim

Ahahah baya iyi :)))

Beni arayan numaraların haddi hesabı yok bugün, üstelik beni arayanlar da 18 mart şehitleriyle ilgili bir bant kaydı dinliyorlarmış ve ben aradıklarını göremiyorum şaka gibi gerçekten bu nedir böyle
Ben de 18 Mart bant kaydı dinliyorum ararken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…