- 30 Aralık 2009
- 23.879
- 96.083
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Bak sımdı yasadıgımız komedı geldı aklıma...
Gece babam arkadaslarıyla bıldıgımız bıyerde oturuyordu
Annem babamı aradı bı kadın cıktı
Annem kimsın sen dedı karsıdakı kadında asıl sen kımsın gece vaktı kocamı arıyorsun dedı
Annem kocan mı ne kocası ne dıyosun sen cabuk yanındakı adamı ver dedı karsıdakı kadın telı kapadı
Annem abımle cıktı yola sozde babamı bulup basacak ... gelırken babamla arkadasını gordu arkadası babamı eve bırakırken
Annem babama bagırıyor kım o yanındakı dıye tabı babamın bıseyden haberı yok yanındakı arkadası olan bilal amcayı gosterıyor
Annem bagırıyor dalgamı gecıyosun benle senı aradım karın actı ! Dıye :)
Babam annemın telını alıp kendını arayıp yıne hoporloru acıyor
Yıne aynı kadın acıyor
No babamın no ama babamın telı calmıyor baska kadın acıyor dusun...
Kadın anneme bagırıyor ne ıstıyosun kocamdan dıye
Neysekı sakinlesınce bızımkıler karsıyada bu karısıklıgı anlatıp tatlıya bagladılar
Bazen acayıp sekılde karısabılıyır yanı
Ahahah baya iyi :)))Bak sımdı yasadıgımız komedı geldı aklıma...
Gece babam arkadaslarıyla bıldıgımız bıyerde oturuyordu
Annem babamı aradı bı kadın cıktı
Annem kimsın sen dedı karsıdakı kadında asıl sen kımsın gece vaktı kocamı arıyorsun dedı
Annem kocan mı ne kocası ne dıyosun sen cabuk yanındakı adamı ver dedı karsıdakı kadın telı kapadı
Annem abımle cıktı yola sozde babamı bulup basacak ... gelırken babamla arkadasını gordu arkadası babamı eve bırakırken
Annem babama bagırıyor kım o yanındakı dıye tabı babamın bıseyden haberı yok yanındakı arkadası olan bilal amcayı gosterıyor
Annem bagırıyor dalgamı gecıyosun benle senı aradım karın actı ! Dıye :)
Babam annemın telını alıp kendını arayıp yıne hoporloru acıyor
Yıne aynı kadın acıyor
No babamın no ama babamın telı calmıyor baska kadın acıyor dusun...
Kadın anneme bagırıyor ne ıstıyosun kocamdan dıye
Neysekı sakinlesınce bızımkıler karsıyada bu karısıklıgı anlatıp tatlıya bagladılar
Bazen acayıp sekılde karısabılıyır yanı
Ben de 18 Mart bant kaydı dinliyorum ararkenBeni arayan numaraların haddi hesabı yok bugün, üstelik beni arayanlar da 18 mart şehitleriyle ilgili bir bant kaydı dinliyorlarmış ve ben aradıklarını göremiyorum şaka gibi gerçekten bu nedir böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?