Herkese selamlar sinirim bozuldu arife gunu:-( dunden beri en az onbes no cagri yapiyor ben arayinca aninda mesgule düşüyor hat:-( Almanya, Hindistan, Pakistan vs de var aralarında. Hat degistirsem tum is sozlesmelerim vs herkesin bildigi hattim bu. Deli oldum sinirden nedir bu boyle:-(
Kim ariyor servisinde baskasinda kayitli olduklari gibi nolar cikiyor ya afedersiniz de birin "hasan pezo" diye iiim cikiyor. Ve yurt disindan iran dan arandigimda acmistim adam tuhaf sesler cikariyorduBence numaranız bir reklam sayfasında yanlışlıkla yazılmıştır. Dış ticaret ile ilgili olabilir. Bir araştırın netten. Sapık olsa diğer ülkeler ne alaka dimi ama.
Sagol tatlim en iyisi geri aramamak. Allahim sapik dolu etrafimiz:-(Sakin geri arama, bi kere beni de aradi boyle ustuste iki uc gun. Geri donme aramalara.
Bi ara tvde goruyodum, geri arayan erkeklerden para gondermesini istiyomus Bulgar kadinlar. Bizim saf erkekler de bi fotografa tav olup yolluyorlarSagol tatlim en iyisi geri aramamak. Allahim sapik dolu etrafimiz:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?