Telefon vermeme mevzusu

kendinizi kandırıyorsunuz sevgiliyiz diye adam da sizi kandırıyor ısrarcı olmasan verirdim, 18 yaşında gibi davranıyorsun vs. diyerek. bu kadar hoşlansa, sevse ve bekarsa direkt verir telefonunu neden vermesin? %99 başka biri var hayatında.

Bencede evli, benim Bi tanıdığımı başına geldi, kadının kocası aynı bu şekilde aldatmıştı, sadece Facebook üzerinden, mesengar ile görüşerek, sürekli resim yollamalar, görüntülü konuşmalar, ama karısının yanında aramasın diye telefon numarasını vermemiş, sonra ortaya çıkınca Bi anlık boşluk ve hata demiş,

İnanmayın, ya nasıl görüşmeden sevgili olabiliyorsunuz?, konu sahibi kendinize hiç mi güveniniz yokta görmediğini biri ile sevgili olduk diyorsunuz,

Hakediyorsunız ya gerçekten Hakediyorsunız

Evli, ilişkisi olan birisi değilse aklıma çok fazla kişiyle sosyal medyada bu muhabbetlere girdiği ve özel numarasını herkesle paylaşmadığı ihtimali geldi. Atmosfere salın beyefendiyi.

Telefon numarası istemeyen, telefon numarasını vermeyen erkek
Var bunda bir iş..
Evli değilse bile nişanlı, ya da size tanıttığı kişi ile gerçek kimliği farklı..

Yıllar önce ben de bir mesleki forumda biriyle tanışmıştım. Aynı üniversitenin farklı bölümlerinde okumuşuz. Birçok ortak tanıdığımız çıktı hatta. Biz de çok iletişim kurmuştuk. Ama adam numarasını bir türlü vermiyordu. 2 ay kadar sonra da evlendi! Nişanlıymış meğer. Sizin de benzer bir durum olmasın aman. Bu gizemli görünen adamlarda mutlaka büyük pislikler çıkıyor. Aman dikkat edin.

Normal değil kesinlikle bir şeyler gizlemese verirdi teli..
Kanmayın böyle şeylere ..

Bir gün bilgisayarımda saçma sapan bir facebook adresinin açık kaldığını gördüm. Bir girdim bir kadınla aynen bu şekilde aşklı meşkli muhabbetler. Kız neden telefonunu vermediğini soruyor, kardeşim ise eski ilişkisinin travma yarattığını, kurtulamadığını o yüzden temkinli davrandığını söylüyor.
Aslında o sırada sevgilisi var.

Sizinle feysbuktan fantazi kurup gidip sevgilisiyle/karısıyla sevişiyordur. Aklınız üç filan herhalde bu ne saçmalık

Canım demişsin beni iş yerine davet etti falan diye ama şunu söyleyeyim, benim evine gittiğim,komşularını tanıdığım, işyerine gittiğim, sürekli evli iş arkadaşlarıyla eşli program yaptığım insan evli çıktı. Bilgine..

Bu kadarını da duymamıştım

Bu kadarını da duymamıştım
Benim eski konum var bununla ilgili burada. Fake sosyal medya hesabıyla öğrendim evli olduğunu. Aslen bir iş arkadaşının eşi anlattı fakat ben onu söyleyemeyeceğim için, başka türlü çıkardım ortaya. O yüzden konu sahibinşn olayında adam bana evli gibi geldi.

Evli ama eşiyle yaşamıyor muydu hayatına o kadar girebildin ben onu anlamadım

Evli ama eşiyle yaşamıyor muydu hayatına o kadar girebildin ben onu anlamadım
Evet eşiyle yaşamıyormuş, ayrı bir hayat kurmuş. Zaten evinde falan öyle bir kadın eşyası falan yoktu.Komşuları falanda bekar biliyordu zannımca.Sadece yakın birkaç arkadaşı biliyormuş. İşte o arkadaşlarından birinin eşi söylemişti bana.

Ilk duyunca ne yaptin? Ve en son me yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…