Sonunda benim gibi düşünen birisine rastladım ben takıntılı biriyim bana ispat etmeseydi herşey dahada kötüye giderse gözümde. Şuan bile az da olsa içimde şüphe var elin kızı beni nerden görücek. Tamam belki erkek arkadasim devamlı oraya gidecek gerekirse alay konusu olucak ama cevabını verip susturmakta onun elinde. Kimmduyarsız kalırdı böyle bişeye herkesin başına gelse şüphelenir.Bende olsam aynen senin yaptigini yapardim..kafam rahat olmadiktan sonra yemisim ayibini..banane karsidaki kizin ne dusundugunden hic umrumda olmazdi..iyi yapmissin..kendini rezilde etmemissin olmasi gerekeni yapmissin..rezil etmissin diyenlerde cok komikler kendilerinin basina boyle birsey gelse sanki farkli bisey yapacaklardi..erkek arkadasinda durumi ispat etmek zorunda ..kesinlikle sen beni ne duruma dusurdun beni rezil ettin deme hakki yok..cunku seni suphelendiren bir durum olmus ortada ve senin yaptigin normal bir durum..erkek arkadasin aldatmiyor sanirim..cunku bilemicem ordaki durumu.
O konuda yorum yapmiyim..
Yok artık daha neler bu kadar bunaltmayın erkekleri hem ispat istemişsiniz hem de kendi istediğiniz ispatla ikna olmamışsınız....Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Burda kadinlar kulubunde cogu kisi kisiliginin disinda yaziyor.ben hic inanmiyorum oyle cool takilacaklarina..kimse duyarsiz kalmazdi.dogru olanda sizin davranisiniz zaten..aklinda kalbinde kalacagina direk hemen sicagi sicagina olaya el atmak gerekiyor..zaten erkek arkadasiniz size sinirlenirse o zaman altinda kotu niyet arayin ..ama sizi hakli bulup size sinirlenmiyorsa erkek arkadasiniz dogru insandir..cunku erkekler yanlis yaptiklarinda hemen uste cikmaya calisirlar..hem suclu hem guclu olurlar..sz caninizi sıkmayın ..kotu bir durum oldugunu sanmam..Sonunda benim gibi düşünen birisine rastladım ben takıntılı biriyim bana ispat etmeseydi herşey dahada kötüye giderse gözümde. Şuan bile az da olsa içimde şüphe var elin kızı beni nerden görücek. Tamam belki erkek arkadasim devamlı oraya gidecek gerekirse alay konusu olucak ama cevabını verip susturmakta onun elinde. Kimmduyarsız kalırdı böyle bişeye herkesin başına gelse şüphelenir.
Bu kadar gurursuz ve ozguvensiz olunur herhalde. Sanirim siz son noktasiniz. Esim bana boyle birsey diyecek, yuzumu gorurse sanslidir. Nedir bu eziklik? Hayir kizla konusunca ne oluyor? Ayrica adam sanki kivanc tatlitug da tursunu kurmak istiyorsunuz. Aklima elimde yuklu kolim var diye bana kiz arkadasinjn yanindan kalkip yer veren genc geldi. İnecekleri duraga kadar fisir fisir dar etti dunyayi adama hatun. Gerci boyle adamlara da hak. Sizin gibilerle birlikte oluyorlarlarsa bir haketme durumu da soz konusu.Yani erkek arkadaşım doğrumu söylüyo
Aslinda bence erkek arkadasinin arkadaslarina rezil oldugundan daha cok sen rezil olmussun. Insanlar onla dalga gecer ama iclerinden de Allah kurtarsin bu kizdan, biz yatalim kalkalim yine bizimkilere sukredelim derler burada ki cogu kisinin dedigi gibiEkrek
Erkek Arkadaşım normalde baskın ama ben ondan daha baskın olduğum için sesini çıkaramıyor. Ayrıca söylediğiniz gibi rezil olmuş içeri girerken telepfnu kapat kavga filan edersiniz diye dalga geçiyolarmış
14 sayfayı okumadım.. bir kere sizin yaptığınız daha çok bu adamı sizden uzaklaştırır başka da bir işe yaramaz haberiniz olsun illa ki sıkılacak bu hallerinizden. ve adam sizi aldatıyor olsa o an sizi aramaz herhalde.. üstelik hepimiz gün içinde markete oraya buraya gidiyoruz karşı cinsle muhatap oluyoruz. siz bu gidişle tüm esnafla tanışırsınız gibi geldi bana. bu hastalıklı düşüncelerden kurtulun.Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Çok tesekkur ederim. Erkek arkadaşlarını hepi hepine de boş bıraktıklarını sanmıyorum. Ses duyup kimse duyarsız kalmaz gibime gelmiyor ama tabiki herkesin kendi görüşü bişey diyemem. Bişey sorucam size erkek arkadaşımın sesi titriyordu sizce nedenBurda kadinlar kulubunde cogu kisi kisiliginin disinda yaziyor.ben hic inanmiyorum oyle cool takilacaklarina..kimse duyarsiz kalmazdi.dogru olanda sizin davranisiniz zaten..aklinda kalbinde kalacagina direk hemen sicagi sicagina olaya el atmak gerekiyor..zaten erkek arkadasiniz size sinirlenirse o zaman altinda kotu niyet arayin ..ama sizi hakli bulup size sinirlenmiyorsa erkek arkadasiniz dogru insandir..cunku erkekler yanlis yaptiklarinda hemen uste cikmaya calisirlar..hem suclu hem guclu olurlar..sz caninizi sıkmayın ..kotu bir durum oldugunu sanmam..
Allah korusunBen de ayıplı sesler geliyor sandım konu başlığına bakınca
Aradığım ekşını bulamadım
Terketsin umrumda değil zaten benim psikolojimi o bozduböyle bir olayda bile bu tepkiyi verirsen ilişki verem eder seni. yapma, zaten duymuşsun sesleri gerek var mıydı? kıza ayıp olduyu da geçelim sevgiline ayıp etmişsin. böyle devam edersen bir sonraki konu başlığı 'terkedildim. neymiş çok sıkıyormuşum kızlar yardım' olur
Insanlar hata yapmasalarda karsisindaki insan onun hata yaptigini dusundugunde heyecanlanir ,aciklama yapmaya calisirken sesi titreyebilir ...o anki bulundugu durumu yanlis anlayip inanmicaginizdan korkmus sesi titremis olabilir..aslinda normal bir durum panik aninda olabiliyor..bizdede olmazmi mesela kendimizi bir konuda yanlis anlasildiysak eger anlatmaya calisirken heyecandan yuzumuzun gozumuzun sekli degisebilir..kalp atisimiz hizlanabilir sesimiz titreyebilir..Çok tesekkur ederim. Erkek arkadaşlarını hepi hepine de boş bıraktıklarını sanmıyorum. Ses duyup kimse duyarsız kalmaz gibime gelmiyor ama tabiki herkesin kendi görüşü bişey diyemem. Bişey sorucam size erkek arkadaşımın sesi titriyordu sizce neden
Ayy kız sonra sevgilin hiç bişey olmamış gibi seninle olmaya devam mı ediyor??Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?