telefonda duyduğum sesler :(

Sonunda benim gibi düşünen birisine rastladım ben takıntılı biriyim bana ispat etmeseydi herşey dahada kötüye giderse gözümde. Şuan bile az da olsa içimde şüphe var elin kızı beni nerden görücek. Tamam belki erkek arkadasim devamlı oraya gidecek gerekirse alay konusu olucak ama cevabını verip susturmakta onun elinde. Kimmduyarsız kalırdı böyle bişeye herkesin başına gelse şüphelenir.

Yok artık daha neler bu kadar bunaltmayın erkekleri hem ispat istemişsiniz hem de kendi istediğiniz ispatla ikna olmamışsınız....

böyle bir olayda bile bu tepkiyi verirsen ilişki verem eder seni. yapma, zaten duymuşsun sesleri gerek var mıydı? kıza ayıp olduyu da geçelim sevgiline ayıp etmişsin. böyle devam edersen bir sonraki konu başlığı 'terkedildim. neymiş çok sıkıyormuşum kızlar yardım' olur

Burda kadinlar kulubunde cogu kisi kisiliginin disinda yaziyor.ben hic inanmiyorum oyle cool takilacaklarina..kimse duyarsiz kalmazdi.dogru olanda sizin davranisiniz zaten..aklinda kalbinde kalacagina direk hemen sicagi sicagina olaya el atmak gerekiyor..zaten erkek arkadasiniz size sinirlenirse o zaman altinda kotu niyet arayin ..ama sizi hakli bulup size sinirlenmiyorsa erkek arkadasiniz dogru insandir..cunku erkekler yanlis yaptiklarinda hemen uste cikmaya calisirlar..hem suclu hem guclu olurlar..sz caninizi sıkmayın ..kotu bir durum oldugunu sanmam..

Yani erkek arkadaşım doğrumu söylüyo
Bu kadar gurursuz ve ozguvensiz olunur herhalde. Sanirim siz son noktasiniz. Esim bana boyle birsey diyecek, yuzumu gorurse sanslidir. Nedir bu eziklik? Hayir kizla konusunca ne oluyor? Ayrica adam sanki kivanc tatlitug da tursunu kurmak istiyorsunuz. Aklima elimde yuklu kolim var diye bana kiz arkadasinjn yanindan kalkip yer veren genc geldi. İnecekleri duraga kadar fisir fisir dar etti dunyayi adama hatun. Gerci boyle adamlara da hak. Sizin gibilerle birlikte oluyorlarlarsa bir haketme durumu da soz konusu.

Off allah aşkına bırakın bu işleri! Adamın aklında yoksada aklina girmiştir artık aldatmak. Sanki erkekler aldatmak için sevgili olup evleniyormus gibi davranmayin onlarda insan. Ben olsam sevgilinin yerinde git tedavi ol derdim. Ciddi bir güven problemin var. Zira Çözemezsen adama artık bayan dan alışveriş yapmayı falan da yasaklarsin

Aslinda bence erkek arkadasinin arkadaslarina rezil oldugundan daha cok sen rezil olmussun. Insanlar onla dalga gecer ama iclerinden de Allah kurtarsin bu kizdan, biz yatalim kalkalim yine bizimkilere sukredelim derler burada ki cogu kisinin dedigi gibi

14 sayfayı okumadım.. bir kere sizin yaptığınız daha çok bu adamı sizden uzaklaştırır başka da bir işe yaramaz haberiniz olsun illa ki sıkılacak bu hallerinizden. ve adam sizi aldatıyor olsa o an sizi aramaz herhalde.. üstelik hepimiz gün içinde markete oraya buraya gidiyoruz karşı cinsle muhatap oluyoruz. siz bu gidişle tüm esnafla tanışırsınız gibi geldi bana. bu hastalıklı düşüncelerden kurtulun.

kirtasiyeci kizin sabrinada bir alkis bence.
arkandan çok gülüp eğlenmiştir eminim

Çok tesekkur ederim. Erkek arkadaşlarını hepi hepine de boş bıraktıklarını sanmıyorum. Ses duyup kimse duyarsız kalmaz gibime gelmiyor ama tabiki herkesin kendi görüşü bişey diyemem. Bişey sorucam size erkek arkadaşımın sesi titriyordu sizce neden

Terketsin umrumda değil zaten benim psikolojimi o bozdu

Insanlar hata yapmasalarda karsisindaki insan onun hata yaptigini dusundugunde heyecanlanir ,aciklama yapmaya calisirken sesi titreyebilir ...o anki bulundugu durumu yanlis anlayip inanmicaginizdan korkmus sesi titremis olabilir..aslinda normal bir durum panik aninda olabiliyor..bizdede olmazmi mesela kendimizi bir konuda yanlis anlasildiysak eger anlatmaya calisirken heyecandan yuzumuzun gozumuzun sekli degisebilir..kalp atisimiz hizlanabilir sesimiz titreyebilir..
Ayrica siz daha yolun basindasiniz belkide ilerde evleneceksiniz simdiden karsindakini tanicaksinki oda seni tanicakki nelere dikkat ediyorsun nelerden hoslanmiyorsun oda bilecekki ona gore adim aticaksiniz...yarin birgun evlenirseniz ne senin başın agrir nede erkek arkadasinin..o yuzden icinden ne geliyorsa oyle davran..ben oyle yapardim esimle evlenmeden once birine baktigini gordugum an aninda aciklama isterdim..neye neden baktigini soylerdi..simdi 8 yil oldu sıkıntı olmuyor..o yuzden en bastan kisiligin neyse karsi tatafa yansitmalisin..zaten anlasiyorsaniz her konuda kiskanclik vs.gibi o zaman ilerde sıkıntı olmaz.anlayisli olur..sen tabii yinede al karsina konus..icindekileri soyle oda sana gereken aciklamayi yapicaktir..bide karsindayken degerlendirirsin.

Ayy kız sonra sevgilin hiç bişey olmamış gibi seninle olmaya devam mı ediyor??
Azcıkta olsa insan bi trip atar :))))
Neyse ben kendi fikrimi söylim aldatma gibi bi durum söz konusu değil bence...
Çok fazla abartmışsın bide bu kadar çok abartırsan fazla yürümez canım..
Bide sövmek falan hiç yakışmıyor...
Eğer şüphe ediyorsan güvenmiyorsan ayrıl kafam rahat olur... hem kendine hem adama eziyet etmemiş olursun kökten çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…