telefonda duyduğum sesler :(

Evet haklısın. Bende birine baktığını düşündüğümde niye baktın dıyorum. Yani kısaca kızdığım ne varsa söylüyorum. Önceden içime atardım ama erkek arkadaşım sayesinde bu huyumu yendim

Trip atan bi tip değil. İçine atar genelde ama bigün mutlaka gun yüzüne çıkartacak bu tavrımı. Zaten kendime biraz kızdım rezil etmene gerek yoktu gibisinden bundan sonra dikkat etmem lazım. bi yandanda merakımı giderdim işte ne bileyim bazen kendimi kaybediyorum

Sevgilin adına üzüldüm... Fazlaca kıskançlık var sanırım? Güvenmiyorsunuz.Kendine hakim olmayı denesende bu kadar belli etmesen? Karsi tarafi cok bunaltir bu tarz hareketler.

Aşırı dozda abartı görüyorum. Adam dükkanda işini halletmek için bekliyor ve sizin bu tavrınız için gidip kızla sizi telefonda konuşturuyor. Üzerine bir de güven sorunu yaşıyorsunuz. Vay anam vay... ben utanırım valla kendimi de sevgilimi de düşürdüğüm durumdan.

Böyle davranarak ne zannediyorsunuz kendinizi? Ayıp etmişsiniz, erkek arkadaşınızda tuhafmış.İki taraf içinde biraz özgüven diyorum.

Tövbeler olsun.....

Ada'm neden Kıza gidip telefon veriyor vs

Ben olsam psikopat mısın nesin der selamı sabahı keserdim

Tıbbi destek alın söyledikleriniz makul değil

Psikopat misiniz acaba :) bende kiskancimdir da bu kadar değil yaaaa :))

Şaka mısın sen ya benimde mesleğim bu. Cidden git özür dile

Yaptiginiz davranis tam ama tam manasiyla Kezbanlik..
Ben baska bi kelimeyle aciklayamiyorum cunku bu psikopatca egoyu..
yani memleketim adamlarini yildirin bezdirin, adamlar turk kizi diyince ucar adimlarla topuklasinlar, bravo!
O adamcagiz da size iyi dayaniyor, insallah tez vakit basireti cozulur de yolunu bulur

Tövbe dermisin. Evleneceğim adamdan emin olmadıktan sonra niye devam edecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…