Telefonda işletme

esmerkz29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
1.385
285
173
İstanbul
Selam arkadaşlar.dün bi kaç arkadaş toplandık iftardan sonra çaya.diksiyonu düzgün bi arkadaşımızla birilerini işletmeye karar verdik şehir dişinda arkadaşlarımız vardı onlar sonra işletildiklerini anladılar artık herneyse.kızlarda bide senin eşini işletelim dediler ilk başta istemedim ama sonra tamam dedim.başladı şimdi arkadaşımız :merhaba ben ayşe ben sizin iş yerinize gelen bi müşteriyim sizi gördüm ve çok etkilendim napsam aklımda çıkaramıyorum acaba bi kerecikte olsa görüşme şansımız varmı.??
:eşim ben evliyim siz benim evli olduğumu bilmiyomusunuz işletiyosunuz beni deyilmi kusura bakmayın....bunlarıda duraklıyarak söylüyo eşim.....
Ayşe :ben sizi işletmiyorum ayrıca evli olduğunuzuda biliyorum bikerede olsa görüşme şansımız yokmu ?
Eşim: gizli numaradan arıyan sizmisiniz
Ayşe: evet benim ayrıca eşimin gizli numaradan arıyan bi sapığıda var.
Eşim: ozaman yarın iş r yerine gel konuşalım...
Tabi bunları duyunca duyunca benim surat gitti arkadaşlarımın içinde o çok güvendiğim adam ne yazdı yerin dibine girdim.akabinde eşim beni aradı ben evdeyim gelmiyomusun dedi bende geliyorum dedim .çıktım eve girdim benim surat beş karış çok kötüyüm direk yanına gittim bavulunu çıkardım s.k git bu evden defol dedim yüzünü görmek istemiyorum eşyalarınıda al çık git çabuk dedim.
Eşim: kızım sen manyakmısın anlamadığımımı zannettin bu beni 3 . İşletişin dedi iki kere bekarken işletmiştim.anlamıştım işletildiğimi dedi. Yemin billah etti sabaha çıkmak nasıp olmasın dedi .seni arkadaşlarına rezil etmek istedim dedim bende beni yerin dinine soktun dedim oda ohhh iyi olmuş çok sevindim dedi.yinede küsüm konuşmuyorum .beni düşündüren iş yerine çağırması amaç ne ? Lütfen kızlar sizde sizde görüşlerinizi yazın önemli benim için...

kusura bakmayın ama yaptığınız çok saçma
ne demek milleti işletmek baska eğlencemi yok
çocukmusunuz siz.
kendi kazdığınız kuyuya düşmüşsünüz.

Sizin amaciniz ne? Esinizin yerinde olsam aynisini yapardim, insan aptal yerine konmaz ki esinizi arkadas cevrenizle makaraya almaniz cok tuhaf. Ben sevgilime bile boyle birsey yapmam kaldi ki hayat arkadasinizdan bahsediyorsunuz.

Böyle şeyleri üniversıtedeyken yapardık ve sevgılılerımıze degıl arkadaslarımıza !!! Her erkek ister istemez konusur belki kafa yapar vs ama sen onun karısısın onca ınsanın ıcınde soyledıklerını buyutebılırsın ve belkide anlamamıştı senın oldugunu bunun ıcın evlılıgınımı bıtırecektın ? belkı sırkete gıtse aldatılacaktın yanı cok derın konular ve bence yapılmaması gereken durumlar guvenıyorsan eşine boyle bırsey yapmayacaktın ....

çocukmusunuz siz,neden böyle işlere kalkışıyorsunuz ki.eşin iyi bir ders vermiş.inşallah bir daha bu çocukça işlere kalkışmazsınız.biz 12 yaşında yapıyorduk tel işletmelerini

güven böyle harcanmaz,işletmişsiniz adı üzerinde,eşinizde anlamış neden bu ilk değilmiş çünkü. Bence sizin gerçekten güven probleminiz var ayrıca ne kadar samimi olursanız olun arkadaşlarınızın böyle birşey yapmasına izin vermeniz sizi baştan rezil etmiş bence.

Şu kocalarınızı arkadaşlarınıza malzeme yapmaya nasıl kıyabiliyorsunuz hayret! Adam sabırlıymış, şanslısınız. Şanssız olan o, karısının arkadaşlarına eğlence işte...

Hayır kıskanır insan bir kere. Eşiniz size hala saygı duyuyormu bari.

Son düzenleme:
Yaptığınız çok çocukça

Eşiniz de iyi sabır varmış ben olsam bavulu size verir,'' Haydi kapı orada ! '' derdim doğrusu .

Küsmenize iki kat şaşırdım açıkçası hem suçlusunuz hem güçlüsünüz

Eşinizi çıtır kızların eline oyuncak diyemi veriyorsunuzda işletmeyi kabul ediyorsunuz?
amacını fılan bilemem sen ne düşünüyorsan odur

Kimileri Evinde Huzur Arar Kimileride Huzursuzluk cikarmak icin yer arar ne gerek var yani,
evliliginizin kiymetini bilin...

bu telefon şakaları 90 lardan kalma ergen çocuk modası değil mi?
bu şekilde aranızdaki güveni zedelersiniz. ayrıca arkadaşlarının yanınd da eşini bu duruma düşürmen son derece ucuz kalmış.

Eşinizi çıtır kızların eline oyuncak diyemi veriyorsunuzda işletmeyi kabul ediyorsunuz?
amacını fılan bilemem sen ne düşünüyorsan odur

eşin hayali kızla görüşmek istese zaten işyerine çağırmaz ki.
çok saçma bir oyunun içine girmişsiniz bi de adama küfür etmişsiniz.
ben eşinizin yerinde olsam sizi affetmezdim kolay kolay.

Kimileri Evinde Huzur Arar Kimileride Huzursuzluk cikarmak icin yer arar ne gerek var yani,
evliliginizin kiymetini bilin...

bencede katılıyorum arkadaşa resmen sorun aramışınız hakkaten bişeyi merak ettim siz hayat arkadaşınıza güvenmiyosnuzda elin kızına nasıl güveniyosunuz

Ben eşinizin yerinde olsam,bavulunuzu verir kapının dışına koyardım sizi hem işlet hem evden kov, ne ala memleket çoluk çocuğun elinde maskara olmuş adam,yazık!

Arkadaşlara katılıyorum kendi kazdıgınız kuyuya kendiniz düşmüssünüz sinirlenmeniz gereken kişi siz degil eşiniz çünkü eşinizi arkadaşlarınıza rezil eden sizsiniz,ayrıca işletmiş oldugunuz arkadaşını işletilmedigi anlamamış olsaydı ne olacaktı belki sevgilisiyle belki eşiyle kavga edecekti burda tüm hata siz ve işletme yapan arkadaşlarınızda eşinizden özür dilemesi gereken kişi sizsiniz.

koca koca kadınlara hiç yakışıyormu kendı huzurunuzu bozmak için nıye uğraşıyorsunuz

ayrıca arkadaşta olsa yolu sız gösterıyorsunuz ya bırı cıddı cıddı kafayı takıp eşinizi aramaya başlasa

Gerçekten çok güzel olmuş, beterini hak etmişsiniz.
Iyi eşiniz vermemiş bavulu elinize o tepkinizin üzerine de inandırmaya çalışmış bir de.
Anlayışlı bir eşiniz var ve siz surat yapıyorsunuz, herkes çekmez o suratı.

Evlisiniz artık, büyüyün biraz.

Yaptığınız gerçekten çocukça ve çok ayıp. Arkadaşlar arasında belli bir zamana kadar yapılabilir böyle şeyler ama siz artık evli barklı birisiniz ve eşinize yapıyorsunuz bunu. Zaten en başında yapmayı kabul ederek isteyerek rezil olmuşsunuz arkadaşlarınıza ama anlayan yok ki ortada.! Ve eşiniz iyi bir ders vermiş size ve büyük sabır varmış onda aferin, değer kıymet bilin. Bırakın boş işleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…