Telefonda işletme

dedim ya sen çok yaşa

Cok komik yaa :)

Bence gidin esinize sarilin ve ozur dileyin. Adam sizi gercekten seviyor demek ki :))

Eşiniz bence anlayışlı davranmış onun yerinde başkası olsa sizin bavulunuzu hazırlar bana güvenmiyorsan kapı orada derdi.Yanlışlarla dolu bir saçmalık yaptığınız birincisi arkadaşlarınızın böyle bir şeyi teklif etmesi çok saçma normal bir arkadaş bunu düşünmez bile ikincisi sizin bunu kabul etmeniz hata.Telefonda işletme ortaokul civarındaki çocukların sevgililerine yaptığı bir deneme oyunudur sanırım bu sizde alışkanlık haline gelmiş benden size tavsiye bari bu son olsun dördüncüyü yapmayın.

eşinden bu kadar eminken -arkadaşlarınla birlikte işletme oyununu oynayacak kadar eminlik var-
eşinden beklediğinin zıttını görmek hayal kırıklığına uğratmış seni. incinmekte çok haklısın.

sen ne düşünüyorsun iş yerine çağırması ile ilgili?

Bacım yoksa sen herife böyle bişey yaptığın içinmi adamın beyniyle diğer organları yer değiştirdi.
Bak gördünmü şimdi işte öyle saçmalayıp duruyor düşünme kabiliyeti kalmamaış
Sen suçlusun yine

Bence yaptığın çok saçma, sanırım canın sklmış sorun çıkarmak istemişsin, eşinin yerinde olsam ben sana surat yapardım, bu bi işletme değil bi güvensizlik bence.. Eşini al karşına özür dile bi daha da böyle bi şey yapma bence

çok iyiymiş ya sabah sabah hiç gülüceğim yoktu

Ben esinin yeeinde olsam o cikardigin bavula senin esyarini koyar sen git derdim ki sahsen ben boyle birsey yapsam esim bana boyle yapardi. Kusura bakmayin ama cok saygisizca bir hareket ayrica hem isletiyorsun sonrada verdigi tepkiye kiziyorsun. Ki zaten esin sana guzel bir ders vermis bence ki yapmasi gerekeni yapmis. Evlilik saygi ister guven ister. Boyle bi hareketle saygiyi zaten bitirmissiniz ve bence esinizin guveninide sarstiniz. Biraz agir oldu tepkim sanirim ama inanin hic hos bir tavir degil bu. Bence bundan sonra esinize ve EVLILIGINIZE daha saygli olun

Kusura bakma ama baya bi saçmalamışsın.Yaşınızın gerektirdiği gibi davranın.Adam bencede anlamıştır baksanıza bu ilk değil.Ama umarım son olur.Yoksa adamı kendinden tiksindirceksin.Arkadaşlarına rezil olduğunu mı yanarsın yoksa eşini böle şeylere alet edip huzurunu bozduğuna mı yanarsın orası senin biliceğin iş.

Büyümen lazım. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil.Bu zamanda telefonla işletme ne demek.Sen gerçekten evlimisin.Yoksa küçük bir kızmısın pek kestiremedim.

bence sizin eşinizi işletmeniizi söyleyen arkadaşınızda var birşeyler. insan arkadaşının eşini işletirmi yaa. ne amacı düşünerek bunu yaptı :/ Doğrusu benim arkadaşım böyle birşey yapsa onun arkadaşlığından şüphe eder altında bir şeyler arardım. mutluluğunu çekemiyor olabilir. dikkat et !

biz böyle şeyleri ortaokulda ilk cep telefonları çıktığında yapardık ara ara aklıma geliyorda ne çocukmuşuz deyip kendime hayret ediyorum

çocukmusunuz siz ?
ufacık şey için eşinize s.ktir git bu evden diyebiliyorsanız peees
yaptığınız çok saçma. !
ben eşinizin yerinde olsam aynen sizi o şekilde evden kovardım
bana güvenmiyorsun sen amacın ne eğer güvenmiyorsan s.ktir deyiverirdim
pess !

Pardon ama yaşınız kaç?

Siz çocukmusunuz da çocukca işler yapıyorsunuz. Çok eğlenmek istiyorsanız lunaparklar var.

Kusura bakmayın ama acayip saçma bir hareket yapmışsınız, eşinizin tepkisi bence az bile olmuş.

Hem suçlusunuz, hemde güçlü olmak adına adamı evden kovuyorsunuz.

Eşiniz birilerinin kendisini işlettiğini anladığı için iş yerine çağırmış, cafeye, sinemaya, yemeğe çağırmamış.

Eşiniz sizi arkadaşlarınıza rezil etmemiş, siz kendiniz yapmışsınız ne yaptıysanız.

Sanki bana yapılmış bir davranışmış gibi acayip sinirlendim valla.

hala bunları yapan kaldı mı ya. ortaokulda yapardık.
ve ortaokuldayken bile erkekler sevgilisinin işlettirdiğini anlardı. daima anlarlar durduk yerde bir kadın arayıp görüşmek istediğini söylediğinde. anlamazsa bunu anlayamayacak iq'da olması başlı başına ayrılma sebebi zaten
sorunsuzluktan sorun çıkarmakta kadın milletinin üstüne yok. bi arkadaşım da sevgilisine yapmıştı çok uzun süre msnde konuşmuştu başka bir kız olarak en son sanal s.. filan yapmıştı o kız olarak sonra da yüzüne vurup ayrılmıştı. zorla kendini aldattırmak böyle bişey heralde

ayyy bencede cocukluk bu ya ben teee 15 yasindayken ilk erkek arkadasima yapmistim is yerindeki kizla cok icli disliydi bendende yasca buyuk birisiydi ilk erkek arkadasim bende ergenim tabiki aradim bu saftirigi bana bak aksam guzel seyler yasadik ama sen Sabah erkenden gitmissin dedim kizim ben senle bastan konusdum bak evlisin bende bi tane citir keklik buldum isine geliyorsa yakinda benim bebek buyusun evlencem senle isim olmaz parani aliyorsun benimde ihtiyacimi gideriyorsun bu kadar fazlasi yok dedi bu sozler 18 +lik ayyyy aklima geldi telfonda ne bagirmistim adam apisip kalmisdi allahim ben ne sevgili kulunmusum bu okuzle ilerisi olmamis o gun icime dogdu aradim ve yakaladim bu isler ergenlik isleri kocama asla yapmam

Kusura bakmayın ama ben çok güldüm.
Siz hem adamı saf yerine koyup, işletin.
Hemde kendi kazdığınız çukura düşüp adama s.ktr git deyin.
Bu ne pişkinliktir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…