Telefonda işletme

Allah eşinize sabır versin.. bi de küsmüş,konuşmuyomuş.. hey Allahım yaa... !!! eşiniz sabırlı adammış.. koskoca adamı arkadaş ortamında eğlence malzemesi yapmaya ne hakkınız var? ne kadar ayıp bişey... sizi böyle bir çeker, iki çeker üçüncüye kapının önüne koyar valla.. kendinize gelin bi an önce...

Değil mi ama.? Babana bile güvenme demişler.

valla alınma arkadaşım ama ben kocanın yerinde olsam,valizine toplamaya yardım eder aklın başına gelsin diye,babanın evinde bir süre kalmanı isterdim,

telefonda eşini işletmek ne demek,toplanan o arkadaşların zeka yaşı kaç biri beni aydınlatsın,

eşim beni arkadaşıyla işleticek,sonra ben konuştum diye evi terk etmeye çalışacak,yemin ediyorum yüzüne tükürür sen arkadaşlarına beni alay malzemesimi yapıyorsun diye kavga ederdim.

kocanız gerçekten size değer veriyormuş yoksa kapıya koyardı sizi. Ne kadar çocukça bir davranış

yaptığınız şey çok saçma kocanız iyi yapmış az bile yapmış
hem kötü niyeti olan bi insan iş yerine çağırmaz dışarda buluşmak ister zaten
siz arkadaşlarınızla bir olun kocanızla dalga geçin sonra küçük düşürdü beni rezil oldum diye üzülün

Çok çocukça yaptığınız. Ayrıca diyelim ki senin olduğunu bilmiyodu zaten gizli numaradan arayan bi sapığı varmış adam kim olduğunu öğrenmek için yapmıştır. Ama daha önceden iki kez işlettiysen adamın çakma ihtimali de yüksek. Her iki ihtimalde de haksızsın!

Benim sevgilim benim numaramı arkadaş ortamında eğlence olsun diye verecek o kadar erkeğe malzeme yapacak bir de karşılarında seyredecek ? Yok ya ! Anında terkederim onu. Eşinizde iyi niyet varmış yoksa resmen boşanma sebebi

orta okuldayken arkadaşlarımıza yapardık..çocukken..çocukça bişey zaten...ki ben eşime böyle birşey yapsam(asla aklıma bile gelmez böyle birşey yapmak arkadaşlarım arasında alay konusu etmek)ben değil eşim bana bu evden git derdi..haklı olarak..çok yanlış yapmışsınız..

Bu kadar sacma , mantıksız bır konu okumamıstım sanırım daha once ...

1. Esınızı nasıl ısletmeyı dusunebılıyorsunuz ?

2. Esını ısletelım dıyen arkadaslarınızın agzının payını veremedınız mı ?

3. Esınıze karsı nasıl kufurlu konusabılıyorsunuz ? (Esınızın de buna karsı normal cevap vermesını hıc anlamadım)

4. Hatalı sızsınız , sımdı kalkmıs ne yapmam lazım dıyorsunuz ...

Bırak Allah askına boyle seylerı ...

Oturun adamın sızı bosamadıgı ıcın sukredın ...

Nasıl bır mantık bu ya ...

Eşinin telefondaki tavrı bence yanlış değil.
Tanımadığı biri arıyor,konuşalım diyor.
O da madem konuşmak istiyorsun,gizli kapaklı arama,gel de görelim kimsin,nedir derdin diyor.
Bir anlamda meydan okumuş.Sıkıyorsa gel,tongaya düşmem demiş.
Canı takılmak istese,telefonda geyik yapardı.

Yanlış olan işletmeye kalkışmanız,üstelik eşini seçmeniz.

çocuk musunuz yaa.adam artık akıllanın da bida yapmayın diye yapmış işte bunu.onu da mı anlamadın.

Vurmayın hatun öldü :)

Bence size heyecan lazım valla bak. Heyecan eksilmiş atraksiyon arıyorsunuz evlilikte. Eşinizi de alıp kamikaze olan bir lunaparka gidin. 360 derece ters dönüp, beyne kan hücum edince insan bir müddet adrenalin ihtiyacı hissetmiyor. Denendi tarafımdan :)

sen çok yaşa emii beklediğim gibi espirili yorumlarından biri daha

şu işletme olayını ben bi türlü çözemedim,en son benim babam öyle bir işe kalkıştı , yıllar önce ramazandı ,orucuz haliyle babamda emekli değil, bir telefon geldi eve , babamın mesai arkadaşlarından bir polis,
yenge merhaba ben x
annem: merhaba hayırdır? ximi arıyorsun? karakolda( babamı kastediyor)
- yok yenge ,sana bişi dicem ama önce sakin ol bi otur
annem : panik oldu çoktan nolduu??
- yenge x abi fenalaştı hastaneye götürdük kalp krizi..
annem yerde gerisini duymadık bile ..babam o an telefonu almış şaka falan demiş bakmış telefonda benim anne anne seslerim geliyor atladı eve geldi, kadını zor ayılttık gözünü açar açmaz tokat attı babama, uzun sürede konuşmadı ..bir daha öyle işletmeye falan kalkışmadı babam özür diledi..

ne saçma birşey şaka desen şaka değil salak yerine koymak desen o da değil,siz siz olun kimseyi işletmeyin

Ben sevgilime böyle bisey yapsam agzıma eder cok kızıyo böyle seylere bu tamamen deneme guvensizlikdir

Valla ben ergenlik dönemimde bir kere yapmıştım bu şakalardan. O zamanlar halk arasında yaygın ve bir o kadar tiksinç bir şaka vardı. Sularınız akıyor mu diye soruyordunuz akabinde telefondaki kişi evet derdi çoğu zaman. Bunun karşılığında da "eheh ayaklarınızı yıkayın o zaman çok kokuyor ehehe" derdi zeka patlaması yaşayan şakacı.

Nasıl bir eğlence şekliymiş bu diye düşünüp, ergenliğimi irdeleyip kendimden tiksinmek istemiyorum :) Neyse işte ben karar verdim 15 yaşındayken bu şakayı yapmaya. Aradım rastgele bir numarayı. Diyaloğu yazayım.

-Ehe alo sularınız akıyor mu?
-Akıyor şeyimin üstünden gel beraber yıkanalım.
-Ne.. hı.. Şey.. ANNEEEAAA.

Valla öyle bir şoka girdim ki daha da şaka yapamadım. Masum zamanlar tabi. Pipi demeye utanıyor insan. Hey gidi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…