- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
koca koca kadınlara hiç yakışıyormu kendı huzurunuzu bozmak için nıye uğraşıyorsunuz
ayrıca arkadaşta olsa yolu sız gösterıyorsunuz ya bırı cıddı cıddı kafayı takıp eşinizi aramaya başlasa
Vurmayın hatun öldü :)
Bence size heyecan lazım valla bak. Heyecan eksilmiş atraksiyon arıyorsunuz evlilikte. Eşinizi de alıp kamikaze olan bir lunaparka gidin. 360 derece ters dönüp, beyne kan hücum edince insan bir müddet adrenalin ihtiyacı hissetmiyor. Denendi tarafımdan :)
sen çok yaşa emiibeklediğim gibi espirili yorumlarından biri daha
şu işletme olayını ben bi türlü çözemedim,en son benim babam öyle bir işe kalkıştı , yıllar önce ramazandı ,orucuz haliyle babamda emekli değil, bir telefon geldi eve , babamın mesai arkadaşlarından bir polis,
yenge merhaba ben x
annem: merhaba hayırdır? ximi arıyorsun? karakolda( babamı kastediyor)
- yok yenge ,sana bişi dicem ama önce sakin ol bi otur
annem : panik oldu çoktan nolduu??
- yenge x abi fenalaştı hastaneye götürdük kalp krizi..
annem yerde gerisini duymadık bile ..babam o an telefonu almış şaka falan demiş bakmış telefonda benim anne anne seslerim geliyor atladı eve geldi, kadını zor ayılttık gözünü açar açmaz tokat attı babama, uzun sürede konuşmadı ..bir daha öyle işletmeye falan kalkışmadı babam özür diledi..
ne saçma birşey şaka desen şaka değil salak yerine koymak desen o da değil,siz siz olun kimseyi işletmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?