Ne anlattı ki?Karicim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Senelerdir en kotu anlarimızda bile degistirmemisti biliyorum...Neyden veya kimden rahatsız olmuş.. ? Kimin görmesinden desem daha doğru olur..
aynısını çoook önceden bi arkadaş yapmıştı insanlar görüyor hatunum yazdığımda dalga geçiyor demişti bunlar biraz Toto’nu yediğim ayağı derler ama neyse..
Başka durumlar da var canımı skan o nedenle kotuyum üzerine tuz biber oldi burda yazamıyorumDevamli agliyor musunuz?
En korktuğum sey aldatilmak ve sanrm bununla sinanicam4. Sorduğunda ne hikaye anlatacak merak ettim.
Bende ism yazcam tepki vercek diye cekiniyom yanlis anlicak diye.. bi sebebi yok bana gore mesela..Karicim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Hepsi birbirinden saçma sebepler, gerçek olmadığı 3 sebep uydurmasından belli. Yani kötü düşünmeye gerek yok hemen ana normal de değil yaptığı ve açıklamaları.Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
Sanırım keloğlan masalıyla başladı sonra kafdağı masalı en sonda nasrettin hocaya baglamisKaricim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Bunun üzerine gidersen hararetlenir sosyal medya kullanıyorsan takibe al derim erkekler salak varlıklar illa açık verirlerSenelerdir en kotu anlarimızda bile degistirmemisti biliyorum...
Sorunca da şekli degisti garip davrandıHepsi birbirinden saçma sebepler, gerçek olmadığı 3 sebep uydurmasından belli. Yani kötü düşünmeye gerek yok hemen ana normal de değil yaptığı ve açıklamaları.
Allah korktuklarimiza uğratmasın hicbirimizi inşallah.En korktuğum sey aldatilmak ve sanrm bununla sinanicam(
Bir tek kayıttan mı çıkardınız bunu?En korktuğum sey aldatilmak ve sanrm bununla sinanicam(
AminnnAllah korktuklarimiza uğratmasın hicbirimizi inşallah.
Ama bence biraz gözlemleyin derim, her sorduğunuz da başka şeyler söylemesi kafa karıştırıcı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?