Yok baska seyler de var da yazamıyorum sagolsunlar seytanlar burda da var esim tarafindanBir tek kayıttan mı çıkardınız bunu?
Görümce,elti,kaynanaYok baska seyler de var da yazamıyorum sagolsunlar seytanlar burda da var esim tarafindan
Yok da onlar benimkini biliyor olablir kacmaz radar gibiler mübarekGörümce,elti,kaynana
Biliyor musunuz nicklerini?
Hay Allah. Yönetimden yeni hesap isteyin isterseniz.Yok da onlar benimkini biliyor olablir kacmaz radar gibiler mübarek
Ben ona adiyla seslendigimde bile bozulan biri, benxexe gerekli olduğundan deil ama huyunu biliyorum.. daha evlendiğmizdem beri beri bana hix adimla hitab etmedi. O isim de hic değişmedi telefonda bu zamana kadar. Tavirlari bir garip. Ise oldugundan erken gitti oldugundam gec gelmeler vsİsmimi yazmış böyle saçma bişey için ağlıyorsan Pembik gelin olmalısın
En güzeli isimle kaydetmek sanki kocişim karıcım aşkitom yazılınca telin çaldığında gösteriş yapmacık gibi geliyor
aa yalana bakArkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
Anlayamadım , ikisi arasındaki fark ne ki ? Yorumlarda da aşırı tepki var. Ben mi anlamadım ?
İsmimi yazmış böyle saçma bişey için ağlıyorsan Pembik gelin olmalısın
En güzeli isimle kaydetmek sanki kocişim karıcım aşkitom yazılınca telin çaldığında gösteriş yapmacık gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?