Telefonda kayıtlı ismimi degistirmis

Biz de eşimle birbirimizi isimlerimiz ile kaydetmiş durumdayız ama hep öyleydi.
Sonradan değiştirmedi yani. Ben arayınca fotoğrafım da çıkar ekranda.
Açıkçası ben hoş bulmuyorum karıcım kocacım, çocuklarımın annesi/ babası vs gibi isimleri. Bazen öyle birinin yanında çalıyor ki, ben oraya kocacım yazmış olsam gerilirim.
Yani ben isim değiştirme olayını kötü bulmuyorum ama sizden habersiz yapıp sonrasında hikaye uydurması kötü olmuş.
Bence çok üzüldüğünüzü belli etmeyin, dökülür nasılsa er ya da geç. Kendinizi bunun için bu kadar üzmeyin

Yani siz israrla sorunca bozuldugunuzu anlayip yinede değistirmeyip farklı sebepler sunması garip. Ama illa bişey var demekte değil bence.. siz gözlemleyin önce telefonu sosyal medya hesaplari vs hal hareket tavır

Valla eşimde ilk öyle arkadaşlar dalga geciyo filan dedi ama isim değiştirme olmadı resmim bile ararken cikiyo yani. Öyle şey yapsa bende biraz bozulurum ama siz başka şeyler de var diyosunuz rabbim o kötü olayı yasatmasin inşallah Y Ylzumutcm

Ben ona adiyla seslendigimde bile bozulan biri, benxexe gerekli olduğundan deil ama huyunu biliyorum.. daha evlendiğmizdem beri beri bana hix adimla hitab etmedi. O isim de hic değişmedi telefonda bu zamana kadar. Tavirlari bir garip. Ise oldugundan erken gitti oldugundam gec gelmeler vs

Gerçekten arkadaşları dalga geçmiş olabilir çünkü erkekler bu konularda arkadaşlarına karşı çok acımasız eşinize kılıbık muamelesi yapmış olabilirler utanmıştır o da belki hemen aldatma vs diye düşünmeyin

Anlayamadım , ikisi arasındaki fark ne ki ? Yorumlarda da aşırı tepki var. Ben mi anlamadım ?

Anlayamadım , ikisi arasındaki fark ne ki ? Yorumlarda da aşırı tepki var. Ben mi anlamadım ?

Yanlış okumuşum ; karıcığım diye kayitliyken eşim diye kaydetmiş şeklinde okudum , nasıl olduysa .

Başka nedenleriniz de varsa , sadece kizginliktan yapmadiysa düşündürücü bir durum evet.

Siz kendiniz tekrar değiştirin . Bakalım ne olacak ?

Bende isimle kaydederim. Ancak seneler sonra isimle değişirse insan üzülür ilk etapta.

Siz de esinizi ismiyle kaydedin. Bence daha fazla sorgulayip ustune varmayin sabirla gözlemleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…