Telefonda kayıtlı ismimi degistirmis

Ayşe olan adınızı Ahmet
Fatma olan adınızı Fatih yazmadığı sürece sorun yok...

Sonuçta telefon da herhangi bir kız ismi olmasini bile sorun görebilir metrescik !!

Ayyy Allah aşkına nelerden konuşuyorsunuz.. mevzu tam olarak ne ??
Telefonda isimle kayitli olmak mı ?

Son zamanlarda değişen şüphe çeken isminizi bile değiştiren acaba aldatıyor olabilir mi ihtimali taşıyan eş mı ??

Neye ağlıyorsunuz tam olarak???

ee bu adamın yaptığı yanına karmı kaldıı öylece konu kapandımı 2 haftalık paranızı geçtim o adamıdamı rezil etmediniz şikayetçi olmadınız şuan adamdan çok size kızıyorum sizin pasifliğiniz yüzünden kim bilir kaç kız daha bu tacize mağruz kaldı

Karicim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
biliyormusun benim ki başından beri ismim ve soyismim yazılı hemde 2 soy ismimle kayıtlı :) bnde kızmıştım ,numaramı onun telefon kayıtlardan tamamen silmiştim.sonr ayine aynı yazmış falan .Bnde de bebeğim diye kayıtlıydı bnde ad soyadını yazdım ,sıkıntım geçti :) adam arkadaşlarının yanında telefon çaldığında öyle isim çıkmasından hoşlanmıyor demek ki uzatma boşver sen de değiştir :)

Bende isim bile yazmıyor. Kalp ifadesi var Ama başından beri öyle yeni birşey değil. Haa eşim Değiştirse bi sınır olurum yani.sorgularım doğru.

ama erkekler kendı aralarında bunların makarasını yapıyor kılıbık vs diye oda var. sen yine gözlemle bacım. okk he de sal bıraz doğasına ama gözlemde kal.

Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
Kusura bakmayın ama bu tamamen bahane uydurmadan başka bir şey değildir. Telefonda isminizi değiştirmişse bunu çok açık ve net bir şekilde anlatması gerekir. yok şöyle yok böyle demesi tamamen o an ne diyeceğini bilemeyişinden kaynaklı. Bence biraz araştırın - bunun altında kesin bir şeyler çıkacaktır. Sizi de salak yerine koymasın lütfen - uyanık olun.

Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
Madem öyle ''EŞİM'' yazsaymış canım Allah Allah.
Kafam bozuldu değiştirdim ne ya , valla çok sabırlısınız.
3 farklı sebep ve hepsi birbirinden kilometrelerce uzak. Saçmalamasın ne halt etti anlatsın bence.
Burnuma çok pis kokular geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…