Telefonda kayıtlı ismimi degistirmis

Bende ism yazcam tepki vercek diye cekiniyom yanlis anlicak diye.. bi sebebi yok bana gore mesela..
Benim de eşimin ismi yazıyor. Utanıyorum aşkım yazmaya, sevgiliyken bile yazmadim ilk günden beri ömer diye kayıtlı. Bence çok önemli değil. O beni hanımım diye kaydetmiş ama elif yapsa önemsemem.

Ben 5 yıldır eşim diye kayıtlıyım aman Allahım hemen boşanma davası açıyorum

Siz de artık sadece ismiyle hitap edin adını da telefonda isim soyisim yapın.

Benim de eşimin ismi yazıyor. Utanıyorum aşkım yazmaya, sevgiliyken bile yazmadim ilk günden beri ömer diye kayıtlı. Bence çok önemli değil. O beni hanımım diye kaydetmiş ama elif yapsa önemsemem.
Yani bende onemsemiyorum ama soyle birsey de var mesela bazi aldatan insanlar evli oldugu anlasilmasin diye bunu yapabiliyo.. evli oldugu halde yuzuk takmayan hepsi demiyorum bazisi gibi... insanin niyetiyle alakali... kimi kullanir bu durumu kimi de oylesine yapar

Anlıyorum tabiki ama aldatmak artık o kadar normallesti ki adam Askim canım da yazıyor yüzüğünü de takıyor hatta sevgilisi karısının olduğunu da biliyor. Çok küçük bir detay bu yüzden. Yapacak olan adam her şekilde yapar.

Size küçük bir anı mı desem kötü tecrübemi anlatayım ..
18 yaşımda hem üni hazırlanıyorum bir taraftan da bi iş bulayım dedim.
Neyse medikal işi pazarlama..
Birkaç hafta heryeri gezdim satmak için
Para vermediler bekliyorum be zaman para alacağım diye.( başka şeyler bekliyorlarmıs para vermek için)
Sonra 3 patron bunlar ortancası bni Aradı bırak onları bizimle çalış paranı alırsın diye. Gerçektente bu daha zengin.
Neyse gittim ofiste temizlikçi abla vardı o çıktı..
Tlfon ekranını gösterdi bna ekranda eşi ve iki küçük kızının fotosu. Bak dedi bu eşim kızlarım falan ama senide çok beğendim eski sevgilime benziyorsun araba alırım istediğin ne varsa benimle sevgili ol demezmi bn şok paramı alacağım zannettim.. 2 hafta mahalle mahalle dolaşıp sabahın köründen akşama kadar cihaz sattım. Köpekler mi kovalamadı başıma neler geldi.
Bu tam bna doğru hamle yapınca bn nasıl çıktım bilmiyorum oradan kapıyı ya kilitleseydi ne yapardım
Son cebimdeki parayı da taksiye verip kaçtım oradan.
O eşine üzüldüm inanın adam tel ekranına resmimi koydu yüzük takıyor diye aldatmaz kimseyle işi olmaz zannediyor o kadın belki de mutlu evliliği var eşi çok seviyor zannediyor be yapsın..
Yapan hertürlü yapıyor arkadaşlar ..

Çok üzüldüm. Karaktersiz adam iste. Aynen öyle.. sizin adınıza da çok üzüldüm geçmiş olsun. Rabbim kötü insanlardan korusun hepimizi

Karicim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Şüphen varda biraz araştırırsın bi süre olur biter hemen çıkarırsın ortaya. Erkek milleti er geç yakalanır canım. Valla ben eşimin nelerine bakıyorum haberi yok en ufak bişi yapsa anında çuvallar.

Güvenmiyormusunz eşinize ?
Cnm eşimle hiç sorunum yok Allah a şükür bir yıl sevgililik nişanlılık dönemim oldu 10 aydır da evliyiz hiç bişeyini görmedim bu güne kdar eşimle alakası yok yani sorun bende malesef çünkü önceki ilişkilerimde hep ihanete ugradım ama neler neler yani. Malesef paranoyak oldum bu konuda..

Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
Yalan. Hem yalancı hem hırpo.

Hay Allah. Yönetimden yeni hesap isteyin isterseniz.
Ama onlarla aldatılma nasıl bağlantılı olabilir ki?
Adam kızın biriyle görüşüyordur. Bekarım demiştir. Ee telefonda karıcığım yazarsa kız ne alaka hani bekardın diyecektir..... Böyle bir bağlantı olabilir mesela

Insan kocasını tanır. Konu sahibi üzülüyorsa bir bildiği vardır yani. Ayrıca eşler birbirini ismiyle değil özel olarak kaydetmeli. Belki çok ütopik gelebilir ama sokakta insanın başına bir şey gelse, yetkili kişi anne baba kardeş eş ismi arar ki haber versin. Sen eşini ismiyle kaydet, rehberde var 200 kişi mesela. Bence farkı olmalı.

Esim askim olarak kayitli o da ilk o ciksin listede diye, en cok onla konusuyoruz mecburen. Yarin bosancak olsam degistrmem ben. Erkekler degistirir ama.. cocukca

Onun değişmesini bile anladım, ancak sizin devamlı ağlamanızı anlamadım. Bunun inağlanır mı ? Ben de arada değişirim aşk yazarım kocam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…