Telefonda kayıtlı ismimi degistirmis

Karicim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Benim eşimin telefonunda da adım hoş bir sıfatla kayıtlı . Eşim çekingen biridir yetiştirilme şeklimiz de öyle henüz değiştirmedi ama eğer değiştirir ve adımla kaydederse sanırım benim de içim bi burkulur ama herkesin içinde aradığında öyle görünmesinden çekiniyorum gibi bişey söylerse hak verebilirim tabi bir buçuk yıl oldu bu zamana kadar yapmadın da neden şimdi diye Dr aklıma gelir .yani sizin eşiniz bunu dememiş olabilir ben sadece ne dese daha makul olurdu benim için diye düşündüm aklıma gelen bu . Tabi sebep ne olursa olsun hissettirdiği hiç makul olmuyo . Eşinizin genel davranışları nasıl ne kadarlık evlisiniz

Esim ismiyle kayıtlı. Telefon caldiginda my love , aşkımmmm yada birtanemmm gibi bence tuaf olan goruntuler vermiyorum. Gunluk hayatta hep canımlı konusuruz esimde ismimle kaydetmis hatta başımada nokta koymus. Ilk sırada olayım diye.

Yani ben aşkım kocam bebegim diye kaydedilmesiyke dalga geciyorum arkadaslarimda benle utanmasan soy ismiyle kaydetceksin diye dalga geciyolar problem yok bence

Sende aynısını yap arama sorma belki çok aradığın için sıkılmıştır, takipte kal ama

Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
Siz de değiştirin. Mesela adı Mahmutsa Mahmut bey .... Şirketi yazın.

ağlamayın önce sakin olun. sizi şüphelendirecek başka şeyler var mı gözünüzü dört açın.
haaa, siz de eşinizin telefonunu silin. arayınca da açın ve pardon kiminle görüşüyorum, isminiz kayıtlı değil de diyin.

ben de ismimle kayıtlıyım nişanlımda. benim telefonumda anne babam dahi ad soyad. baştan beri böyle olsa takılmazdım ama sonradan değiştirip de eskiden olan kavgamız aklıma geldi filan dese ben de noluyoruz derdim.

Valla bi gün bi arkadaşla otururken baktım telefonu çalıyor gıcıkkkkkkk diye bir numara ay beni bi gülme tuttu kimi kaydetmis böyle diye meğerse kocasina kızmış kavga etmişler ondan değişmiş. .kendide o anda kocasinda cadalozzz diye kayitli ve bunlarda birbirine deli gibi aşık bir çift

Ciddiyim böyle kayıtlı :))
Adamı nasıl görüyorsam o
Hahahahahaha ya dun gece esime msj attim cok masum bir insanmisim edalarinda. Burda bir butik var vitrine guzel seyler koymus yarin bana guzellik yapsana dedim. Bana cevap olarak su getirir misin yazmis. O oturma odasinda ben mutfakta
Benim suyu bi goturusum var 10 saniye sürmüştür :).baska zaman olsa goturmem belki ha..
Bide mesaj attm suda keramet varsa neden olmasin
Hahahahahahahahahaha az sonra gideceğim alisverise

Eşiniz sizi ismiyle kaydetti diye sürekli ağlıyor musunuz? Bence siz biraz stresli günler yaşıyorsunuz o yüzden bu gerginlik. Normal değil çünkü.

Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim

Şüphelendiğiniz başka şeyler varsa bilemem. Ama "karıcım" diye kaydetmek zaten garip olduğunu için değiştirmesi normal geldi bana.

Bu üç sebep birbiriyle bağlantılı bence.
Siz çok arıyorsunuzdur, telefon masada dururken arkadaşları görüp dalga geçmişlerdir. Tartışmanız çok eski değilse, onun siniri üzerine bir de dalga konusu olunca iyice gıcık olmuştır, "ulan bir de rezil oluyorum x yüzünden" deyip değiştirmiştir.
Bir işler çevirecek bir insan aynı olay için 3 farklı bahane sıralayacak kadar kapasitesiz davranamaz bence.
Eğer öyleyse de mutlaka yakalarsınız.

Ne var bunda aglayacak .Sıralayım telefona canım bitanem cok sevgili Aşkım diye kaydediverin o sildikçe .
Melodiyi de bir ask sarkisi yapin .Işe gidince arayin durun .Görsun ebesini .

Niye isimle kaydetiyor bende bozulurum
Yabancı gibi ne öyle
Sıkılmış olabilir karıcım dan o zaman başka birşey yapsın

Eşim bende adı ve soyadıyla kayıtlı ben onun telinde Sevgilim diye kayıtlıyım en başından beri.. Arada laf sokar aklına gelince yakınlarımıza falan ben üst makam olduğum için beni böyle kaydetti falan der güleriz Ama şimdi 6 yıl sonra tutsa o "sevgilim"i değiştirse ben de altında bi bit yeniği arayabilirim belki bilmiyorım

8 sayfayı okumadım

Ama bana telefonunda eşi karıcıııım diye kayıtlı kerlü ferli adamlar komik geliyor

Ya da aşkıııım sevgiliiiim diye kayıtlı

Hiç unutmam yıllar önce yengemin telefonunu bana bıraktılar o bir yerdeydi

Neyse telefon çaldı Esim arıyor

Ben de dedim herhalde arkadaşı Esin dokunmadım telefona

Sonra dayım geldi neden açmadın telefonu dedi hangi telefon vs deyince X in telefonu sendeymiş benim aradığını görünce açarsın diye aradım demişti

Meğerse o Esim Eşim miş ben de dayım olduğunu anlayıp açacakmışım

Aslında adı ile kayıtlıymış ama Birgün yengem rahatsızlanmış telefonda bulamamışlar diye eşim yapmış tabii o Zaman Türkçe karakter de yok bu olay ortaya çıkmış

Bence de masada karım diye çalan bir telefonu olmasın Ada'mın ne şekilde değiştirmiş adınız mı yapmış

Ben de eşimle benim anımı yazayım yıllarca telefonlarda isim ile kayıtlıydık

Sonra bir gördüm adım soyadım olmuş

Şehir dışındaydım eşim de rahatsızlanmış doktor doktor gezmiş nefes alamamış vs muhtemelen o nedenle soyadımı da eklemiş

Ben de ona sordum oğlun eklemiştir dedi güldüm geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…