Benim eşimin telefonunda da adım hoş bir sıfatla kayıtlı . Eşim çekingen biridir yetiştirilme şeklimiz de öyle henüz değiştirmedi ama eğer değiştirir ve adımla kaydederse sanırım benim de içim bi burkulur ama herkesin içinde aradığında öyle görünmesinden çekiniyorum gibi bişey söylerse hak verebilirim tabi bir buçuk yıl oldu bu zamana kadar yapmadın da neden şimdi diye Dr aklıma gelir .yani sizin eşiniz bunu dememiş olabilir ben sadece ne dese daha makul olurdu benim için diye düşündüm aklıma gelen bu . Tabi sebep ne olursa olsun hissettirdiği hiç makul olmuyo . Eşinizin genel davranışları nasıl ne kadarlık evlisinizKaricim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Hayır eşinin ailesiyle diğer şüpheli durumlar ne alaka demiştim :)Adam kızın biriyle görüşüyordur. Bekarım demiştir. Ee telefonda karıcığım yazarsa kız ne alaka hani bekardın diyecektir..... Böyle bir bağlantı olabilir mesela
Hikâyeleri merak ettim. Tekrardan karıcığım yazdı mı?Karicim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Siz de değiştirin. Mesela adı Mahmutsa Mahmut bey .... Şirketi yazın.Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
Ciddiyim böyle kayıtlı :))Gerçekten mi? Suan kopuyorum bende bazen boyle seyler yapiyorum
Hahahahahaha ya dun gece esime msj attim cok masum bir insanmisim edalarinda. Burda bir butik var vitrine guzel seyler koymus yarin bana guzellik yapsana dedim. Bana cevap olarak su getirir misin yazmis. O oturma odasinda ben mutfaktaCiddiyim böyle kayıtlı :))
Adamı nasıl görüyorsam o
Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?