Telefondaki yabanci

Elanur1987

Kokun bende, aklim sende kalıyor...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
195
1
31
------------------------------------

Son düzenleme:
huhu kimse yok mu?
Kizlar benim konuya bi el atin lütfen ya

747 dolandırıcı numaralarından olabilir..ya da merak ediyorsan ara..kimsin diye..
sen de gizli işler çevirdiğinden, herşeyden işkilleniyorsun doğal olarak..
gizli işler yapma mutlaka ortaya çıkar benden söylemesi..

bazen numaralar karisabiliyor yani eksik yada degisik numara oluyor oyle olmus olabilir...:44:

ariyacam aramasina da kontörüm yokki. Dolandirici nerden ismimi soyismimi ögrensin ki ben Yurtdisindayim. Zaten bi daha hic öyle islere kalkismicam. Ilk ve son olacak demistim ilk gittigim de israrlarina daynamadim. Zor günlerinde yaninda olmak istedim sadece. Bilmiyorum ya iyice kafama taktim ben bu telefon meselesini. bu son gidisimle beraber bu kadar mi üst üste tesadüf olur?!

benim anlamadigim simdi sen ailenden gizli tr mi geldin :44:
kimsenin haberi yokmu:44:
ne diyipte geldin :44:

bencede gizli işlerden uazk durun :)

Bi daha mi? TÖVBEEE!!! Zaten Mart gibi artik aileme aciklamayi düsünüyorum. Bana kalsa 1yil sonra aciklamayi isterim ama artik hem sevgilim beni sıkıştırıyor hemde baskalrindan duyacaklarina önce bizden duymalari en dogrusu. Malesef ögrenmemesi gereken biri ögrendi agzi pek sıkı degil üstelik. Artik gizli is yok. Zaten böyle olmasini da hic istemezdim ama hersey insanin istedigi gibi olmuyor bazen...

benim anlamadigim simdi sen ailenden gizli tr mi geldin :44:
kimsenin haberi yokmu:44:
ne diyipte geldin :44:

Evet cnm öyle oldu malesef! Önce ki konularimda yazdim detaylica. Hatta gideyim gitmeyeyim mi diye kararsiz kalip burda arkadaslara danismistim. Kisacasi ben ailemden uzakta okuyorum, öyle gidebildim yani

Evet cnm öyle oldu malesef! Önce ki konularimda yazdim detaylica. Hatta gideyim gitmeyeyim mi diye kararsiz kalip burda arkadaslara danismistim. Kisacasi ben ailemden uzakta okuyorum, öyle gidebildim yani

e peki kimden supheleniyorsun birde yaslarinizi merak ettim senin ve sevgilinin sorun olmassa tabi

e peki kimden supheleniyorsun birde yaslarinizi merak ettim senin ve sevgilinin sorun olmassa tabi

ben 24üm, sevgilim de 25 cnm
valla bilmiyorum ki paranoyaklik mi benim ki yoksa ne anlamadim. Dedigim gibi üst üste bu kadar tesadüf olur mu diye düsünüyorum. Tabi ki de hic bisey tesadüf degil. Ah ah gizli islerimin tokati bana! Süphelendigim kisi benden bi kac yas büyük kuzenim var TRde. Sevgilimin de cok iyi arkadasidir. Onda kaldigi bi günde ögrenmis. Kötü oldu ögrenmesi cünkü agzi pek sıkı degil.

747 bencede bi dolandırıcı olabilir. senin yerinde bende olsam bende giderdim. aşk için deger bu delilikler

arayan omudur yani :44:
neyse fazla kafana takma bosver ararsa yine acma:44:
tekrar dedigim gibi numaralar bazen karisiyor bendede oluyordu:44:
bidaha gizli isler yapma bence

747 bencede bi dolandırıcı olabilir. senin yerinde bende olsam bende giderdim. aşk için deger bu delilikler

Valla yaptik iste delilik ki sorma ikincise delilik degil zir delilik oldu! Iyi o zmn dolandiricidir insallah dediginiz gibi. Ama dolandirici niye telefona öyle ciksin ki? Biraz resmi konusmaz miydi sizce? Hem ben telefona cevap verdigimde türkce alo demedim ki! Oooff ne bileyim ya?! Cok mu büyütüyorum sizce bu tlf meselesini

büyütmüyorsunda karisik anlatiyorsun simdi arayan kisi kim kimden supheleniyorsun korkuyorsun kuzeninse zaten biliyormus yani kim niye arasin seni tr gitmenle ne alakasi var

arayan omudur yani :44:
neyse fazla kafana takma bosver ararsa yine acma:44:
tekrar dedigim gibi numaralar bazen karisiyor bendede oluyordu:44:
bidaha gizli isler yapma bence

Evet ondan süphelendim acikcasi yüzümü yikayip kendime geldikten sonra. Bu durumdan bende pek memnun degilim, böyle gizli sakli bir iliski yürütmeye ama ailem okudugum icin beni evlilik veya o düsüncesinden bile uzak tutmaya calisiyorlar. Acilklayinca zaten büyük tepki gösterecekler ama artik daha fazla saklamak istemiyorum. Yasim da kücük degil ama okulum yüzünden cok büyük sıkınti yapcaklar

sanirim internet üzerinden araniyorsunuz..yani pc ye program indiriliyor(yurt disinda yasiyorsaniz bilirsiniz adaha uygun fiyata arama yapilan programlar voipwise gibi) sonra numarayi yaziyosrsun kendi kullanacgin numarayi..sanirim bazi programlarda istedigin sekilde yazabiliyorsun ya da yazmasnda sacma sapan numalarda gidiyor karsiya... ama internet üzernden sanirim ben cok acil bir durumda ordan arama yapmistim cep telefonuna +80 gibi bi numara cikmis oysaki kendi cep numaram yaziyordu..

büyütmüyorsunda karisik anlatiyorsun simdi arayan kisi kim kimden supheleniyorsun korkuyorsun kuzeninse zaten biliyormus yani kim niye arasin seni tr gitmenle ne alakasi var

cnm bak cok alakasi var! Ayni ucakta tanidiklari uazktan akrabalarimizi gördüm diyorum. Yani iliskimizi de bildigi icin onlardan duyup TRdemiyim degil miyim diye aramis olabilir diye düsünüyorum. Birde acikcasi benden kimse ummaz öyle bir cilginlik yapacagimi aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…