- 2 Haziran 2011
- 195
- 1
- 31
- Konu Sahibi Elanur1987
-
747 dolandırıcı numaralarından olabilir..ya da merak ediyorsan ara..kimsin diye..
sen de gizli işler çevirdiğinden, herşeyden işkilleniyorsun doğal olarak..
gizli işler yapma mutlaka ortaya çıkar benden söylemesi..
bencede gizli işlerden uazk durun :)
benim anlamadigim simdi sen ailenden gizli tr mi geldin :44:
kimsenin haberi yokmu:44:
ne diyipte geldin :44:
Evet cnm öyle oldu malesef! Önce ki konularimda yazdim detaylica. Hatta gideyim gitmeyeyim mi diye kararsiz kalip burda arkadaslara danismistim. Kisacasi ben ailemden uzakta okuyorum, öyle gidebildim yani
e peki kimden supheleniyorsun birde yaslarinizi merak ettim senin ve sevgilinin sorun olmassa tabi
ben 24üm, sevgilim de 25 cnm
valla bilmiyorum ki paranoyaklik mi benim ki yoksa ne anlamadim. Dedigim gibi üst üste bu kadar tesadüf olur mu diye düsünüyorum. Tabi ki de hic bisey tesadüf degil. Ah ah gizli islerimin tokati bana! Süphelendigim kisi benden bi kac yas büyük kuzenim var TRde. Sevgilimin de cok iyi arkadasidir. Onda kaldigi bi günde ögrenmis. Kötü oldu ögrenmesi cünkü agzi pek sıkı degil.
747 bencede bi dolandırıcı olabilir. senin yerinde bende olsam bende giderdim. aşk için deger bu delilikler
Valla yaptik iste delilik ki sormaikincise delilik degil zir delilik oldu! Iyi o zmn dolandiricidir insallah dediginiz gibi. Ama dolandirici niye telefona öyle ciksin ki? Biraz resmi konusmaz miydi sizce? Hem ben telefona cevap verdigimde türkce alo demedim ki! Oooff ne bileyim ya?! Cok mu büyütüyorum sizce bu tlf meselesini
arayan omudur yani :44:
neyse fazla kafana takma bosver ararsa yine acma:44:
tekrar dedigim gibi numaralar bazen karisiyor bendede oluyordu:44:
bidaha gizli isler yapma bence
büyütmüyorsunda karisik anlatiyorsun simdi arayan kisi kim kimden supheleniyorsun korkuyorsun kuzeninse zaten biliyormus yani kim niye arasin seni tr gitmenle ne alakasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?