- 2 Haziran 2011
- 195
- 1
- 31
- Konu Sahibi Elanur1987
-
sanirim internet üzerinden araniyorsunuz..yani pc ye program indiriliyor(yurt disinda yasiyorsaniz bilirsiniz adaha uygun fiyata arama yapilan programlar voipwise gibi) sonra numarayi yaziyosrsun kendi kullanacgin numarayi..sanirim bazi programlarda istedigin sekilde yazabiliyorsun ya da yazmasnda sacma sapan numalarda gidiyor karsiya... ama internet üzernden sanirim ben cok acil bir durumda ordan arama yapmistim cep telefonuna +80 gibi bi numara cikmis oysaki kendi cep numaram yaziyordu..
cnm bak cok alakasi var! Ayni ucakta tanidiklari uazktan akrabalarimizi gördüm diyorum. Yani iliskimizi de bildigi icin onlardan duyup TRdemiyim degil miyim diye aramis olabilir diye düsünüyorum. Birde acikcasi benden kimse ummaz öyle bir cilginlik yapacagimi aslinda
sen trdeyken mi aradi bu numara yani sen hala trdemisin :44:
kuzeninin sesini tanimazmisin ki :44:
ucakta tanidiklarla karsilasiyorsun ....
aileyin tr ye gittiginden haberleri var mi ....
seni yabanci numaradab aramalari bi nevi normal diyebilirim
ama ismini de soylemesi yabanci biri olmadigi kesin
cnm bak cok alakasi var! Ayni ucakta tanidiklari uazktan akrabalarimizi gördüm diyorum. Yani iliskimizi de bildigi icin onlardan duyup TRdemiyim degil miyim diye aramis olabilir diye düsünüyorum. Birde acikcasi benden kimse ummaz öyle bir cilginlik yapacagimi aslinda
Hayir tatlim TRde degilim. Ben TRdeyken hemen ertesi sabah bu kuzenimin kardesi aradi 5 dakika sonra da sevgilime 2 kere cagri atti. Bu ögrenen kuzenimden süphleniyorum. Normalde insanlari sesinden hemen tanirim ama o gün konustugumuzda uyuyordum basim agriyordu. Yüzümü yikayip kendime geldikten sonra aklima geldi acaba o muydu diye?
Hayir tatlim TRde degilim. Ben TRdeyken hemen ertesi sabah bu kuzenimin kardesi aradi 5 dakika sonra da sevgilime 2 kere cagri atti. Bu ögrenen kuzenimden süphleniyorum. Normalde insanlari sesinden hemen tanirim ama o gün konustugumuzda uyuyordum basim agriyordu. Yüzümü yikayip kendime geldikten sonra aklima geldi acaba o muydu diye?
amann bosver oysa o hersey olacagina varir takma kafana olan olmus zaten yani !
celiskili yorumlar yapiyosun hem sevgiline bu tel olayinda bahsetmek istemedigini souluyorsun hemde trdeyken ertesi sabah hem seni hemde sevgilini aradigini soyluyorsun demek ki sevgilinin yanindaydin
oda hic mi sormadi kim bu arayan diye .... hem kuzenin sevgiliyin numarasini nerden biliyor ... sen gizli geliyorsundur tr ye ucakta tanidiklarla karsilastigina bu kadar korkutuguna gore ...
5 gunlugune gitmissin tr ye daha sonrada 2 gunlugune tanidiklariyin cikipta seni gorduklerini soylemlerine bile gerek kalmaz bence ...; 5 gun ortaliktan kayboldugunda hic mi ailen suphelenmedi ...
seni 5 gun gormemisler nerde bu kiz diye ...
Benim kafama taktigim sey asil ne biliyor musun? Ucaktakilerin beni tanimasi ve bunu TRdekilere söylemeleri. Biz Nuru gördük ayni ucaktaydik. Ailemin gittigimden haberi yok cünki. Yakinda ailem de duyar! Cok korkuyorum valla
ne var yani sende benzetmisinizdir oyle olsa yaniniza gelirdim felan dersin dersinde dersininsan insana benzer yani...ha birde tedirgin olmadan cevap ver teklemeden yani
yalan soylemene tesvik etmek istemiyorum ama yapacak birsey yok
inkar edersin ama birdahada sakin yapmamak uzere
Yok zaten dedigim gibi ilk ve son olacakti gidisim ama bana gercekten 2 günlügüne de olsa ihtiyaci vardi canimin ici o benimzaten sevgilim de cok kötü oldu bu karsilasmadan hemen havaalaninda msj atarak haberdar ettim onu. Bi daha ikimizde böyle islere kalkismiyacagiz. Kadinla burun burunaydik resmen ya, yemin ederim ki bana laf atacak diye ödüm koptu. En son 1 bucuk yil önce görüsmüstük. Insallah benzettik heralde der
ne var yani sende benzetmisinizdir oyle olsa yaniniza gelirdim felan dersin dersinde dersininsan insana benzer yani...ha birde tedirgin olmadan cevap ver teklemeden yani
yalan soylemene tesvik etmek istemiyorum ama yapacak birsey yok
inkar edersin ama birdahada sakin yapmamak uzere
tweety inkar etse bile bence, cikipta kimse kimseye ucakta gorduk seni demezler yalan olsa ...
inkar etse bile akrabalari alin pasaportuna bakin derler ...
bende uzakta okul okudum ve annem beni 2 gune 1 arardi
siz trden aradiysaniz annenizi 0090 alan kodu gorunur
Wirofon numarasıdır o .. yurtdışından aranmışsın muhtemelen.. ben de yurtdışındayım ve wirofon kullanıyorum
aboooooooooo leyla amma buyuttun yok pasaporta bakacaklar ucakta gorduk derseler kizda benzetmissinizdir der
ne diecekler ki kiz oyle dedikten sonra ver pasaportuna bakayimmi kimin haddine ha eger ana babasi kizlarina guvenmeyipte kontrol edecekse onu bilemem
aboooooooooo leyla amma buyuttun yok pasaporta bakacaklar ucakta gorduk derseler kizda benzetmissinizdir der
ne diecekler ki kiz oyle dedikten sonra ver pasaportuna bakayimmi kimin haddine ha eger ana babasi kizlarina guvenmeyipte kontrol edecekse onu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?