- Konu Sahibi Elanur1987
-
oyle deme tweety tehlikeli akrabalarda var ...
baska numaralarla felan tel actiklarina gore ...
oyle deme tweety tehlikeli akrabalarda var ...
baska numaralarla felan tel actiklarina gore ...
kiz ucakta gordukleriyle telefondan suphelendigi kisiler ayni kisiler degil,
ama bak kuzeni soylerse ailesinde birgunde bu akrabalar denk gelirde boyle boyle gorduk derse o zaman bomba patlar...:26:bu aklima gelmemisti:44:
inkar etmeninde bir faydasi olmaz o zaman
iste o düsünmediklerini ve daha fazlasini ben düsünüyorum! O yüzden bu kadar takmis durumdayim:18: :2:
iste o düsünmediklerini ve daha fazlasini ben düsünüyorum! O yüzden bu kadar takmis durumdayim:18: :2:
canim konunu okudum ve gercekten isin zor gibi ama dur belki aradan biraz zaman gecince o seni goren kisiler unutur.. yaa walla seni cok iyi anlayabiliyorum insan sevince gozude bisi gormuyo ve sevdigine mutlaka gitmek istiyo. bende esimden ayriyim ve gecen sene nisanliydik ben yanina gidemedim aylem izin vermedigi icin ama ne yapip ettik sevdigim geldi yanimaiki hafta bize iki gun gibiydii doyamiyoo insannnn
ayy suan evliyiz ve hala ayriyizzkurban bayraminda dayanamadim gittim yanina simdide sira onda ins bi aya kadar gelicek kollarimaaa
allah sizide kavusturur insss
Evrenim hatirladim seni. Ilk konuma defalarca yazanlardansin. Isim bu kez gercekten zor!!! Allah insallah kocana kavusturur seni! Evliyken ayri gayri olmak daha zordur heralde.
Napicam bilmiyorum yaaa!!! Telefonda TRdekiler beni soruyor onda bile bisey arar oldum. Niye soruyorlar diye:18:
canim bence bu durumu annene anlat o sana bi yol gosterir yani tamam belki kizar ilk basta ama en azindan annenin bilsesi senide rahatlatabilir.. bilmiyorum baban sert birimi ama genelde babalar sert olur o konuda.. hani annende babana soyleyip soylemesinde bi care dusune bilir...
evrenim zaten sazan her konuya atlar
Evrenim hatirladim seni. Ilk konuma defalarca yazanlardansin. Isim bu kez gercekten zor!!! Allah insallah kocana kavusturur seni! Evliyken ayri gayri olmak daha zordur heralde.
Napicam bilmiyorum yaaa!!! Telefonda TRdekiler beni soruyor onda bile bisey arar oldum. Niye soruyorlar diye:18:
evrenim zaten sazan her konuya atlar
hepbaraber el atin benim konuya ki bir cözüm bulalim!
Cikmaz sokak benim ki! :2:
evliyken hic cekilmiyo ayrilik walla ama sadece guzel olan ben istedigim zaman gidebiliyorum yanina (nisanliyken gidemiyordum) amin canim allah butun sevenleri kavusturur ins. isin bu sefer zor gibi ama her karanligin sonu aydinliktir unutma kafandaki sorular cozulur seni uzmeden ins...
konu ask olunca evrenimmm heryerdeee
yapacagin sey
ya kuzeninle konusup ailene anlatmamasini saglicaksin...(kuzen kizmi erkekmi ? )
yada annene anlaticaksin hic olmassa akrabaniz yada kuzenin soylediginde kadinin haberi olsun
yada ciddi dusunuyorsaniz aileler tanisacak ve iliskinize bir isim koyacaksiniz...
o kaaaa
hahahahhaay kizlar cok yasayin emi hic gülecegim yoktu ha! Pasaport mesele olmaz cünkü avrupa vatandasi oldugum icin pasaportsuz giris- cikis yapabiliyorum. O yüzden pasaportum ailemdeydi, hic almadim bile yanima.
bende katiliyorum tweetyme
tabii ki de ciddiyiz. Ailelerimiz zaten tanisiyor. Sevgilime kalsa hemen simdi söyliyecek. sürekli beni sıkıştırıyor zaten. Ama ben bi kac ay sonra söylemeyi düsünüyorum. Sonra insallah ailelerin rizasini alip bu yaz nisan yapariz insalllah. O da düsündürüyor beni. Bi kac ay sonra aciklarsak bu ucaktaki karsilasma konusundan sonra gittigimi anlarlar. Aileme karsi zaten icten ice bi mahcubum ki sormayin.
bende avrupa vatandasiyim benim bildigim sadece avrupa ulkelerine pasaportsuz gidilir bu dedigin ab ulkeleri icin gecerli pasaportsuz her ulkeye gidebilsen niye pasaport basiyolar ki ??? :)))
0747 mi numara cnm? Hangi ülkede yasiyorsun ögrenebilir miyim bi sakincasi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?