Telefonu bebeğimin kulağına dayar mısın diyen görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes bir olmuyor, benim görümcem de ölüp biter sevgisinden zerre şüphe etmem, mükemmel de bir insan her konuda, ama beş yaşındaki kızıma daha bir tek elbise aldı bugüne kadar.hiç almasaydı da dert etmezdim aramızdaki sevgi saygı yeter,herkesin sevme özenme anlayışı bir olmayabilir

Allahım yeni nesil annelerin tanrıça kompleksleri. Sizin gibiler yüzünden valla artık dışarda gördüğüm çocuklara gülümsemeye korkuyorum. Bir karış surat. Kaldı ki yabancı değil halası yani. Yazık kıza.İnşallah çocuğu yoksa Allah ona da verir de yeğenine kalmaz çocuk sevgisi için.

Hava güzelse, yemek saati, uyku saati değilse halası da istemişse yollarım, neden yollamayayım? Yiyecek mi çocuğu yolda?
Bağlanmayı çok yanlış anlamışsınız siz. Biraz okusanız mı acaba bu konuda? İki yaşına kadar parka gitmek için bile annesinden ayrılmayan çocuk güvenli bağlanmaz, bağlı değil bağımlı olur.

Evet sevimli halası
Ölüp biter halası
Bir çorap almışlığı yok özenip
Ben de halayım bu arada
Aynı şekilde görümce de...
Çocuğu sen yapmışsın. Evlenirken görümcen bebeklere sponsor mu oldu ? Mecbur mu yani? Daha bismillah çocuk 5 aylık doğar doğmaz göbek bağına cumhuriyet altını mi takmaliydi ? Kusura bakma cahilligine pardon egitimliligine ver

Evet 5 aylık bebek alınan eğitici bir oyuncaktan anlar
Ama düşüncesiz bir halanın telefondaki sevgi gösterisinden anlamaz ...
o beş aylık bebek sizde oluşan gereksiz stresi de anlar, anne ne kadar gergin ve stresliyse bebek de o kadar stresli olur, biraz gevşeyin rahatlayın hayatı zorlaştırmaya gerek yok

Yeni nesil ?
Ben 40 yaşındayım
Ayrıca bebeğim dışarıda herkese Güler herkes de sever ben mutlu olurum :)
Beni tanımadan yorum yapmayın farklı konuda

kimse normal demiyor sizin tepkiniz daha anormal sadece, ilk çocukta böyle hassasiyetler olabiliyor, kendine zarar, ve gereksiz hassasiyet çocuğa da zarar, zamanla anlarsınız.

Valla buradaki bir çok kadın ikinciden önce bir ilki doğurup büyüttü ama hiç bu kadarına takılmamıştır..

Benim savaşım daha çok mikroplarlaydı emeklemeye başlayınca o keçileri de saldım gitti.

Telefon ve radyasyon olayında engelleyeceğimiz bir durum da yok. Zira sinyaller havada asılı..

Engellemek için İsviçre Alpler'ine falan gitmem gerekecekti. Onunla da kim uğraşacak dimi?

O yüzden kaçınılmazsa zevk almaya bakacan demişler..

o beş aylık bebek sizde oluşan gereksiz stresi de anlar, anne ne kadar gergin ve stresliyse bebek de o kadar stresli olur, biraz gevşeyin rahatlayın hayatı zorlaştırmaya gerek yok
S Ya evet evet
Ben de cumhuriyet altını bekliyordum

Komedi yaa Radyasyonu da geçtim 5 aylık bebekle özel konuşacakları mı vardı acaba onu anlamadım Biraz buldumcuk olmuşlar bence özür dileyerek söylüyorum ama.

Mesela şunu biliyor muydunuz ? Normal şartlarda hamile iken gebe kadınların cep telefonları ile aynı oda da yatmamaları gerektiğini ? Amerika Birleşik Devletlerin de yapılan araştırma da doğumdan sonra 13 bin çocukta davranış bozukluğu olduğunu ? bunların sebebi ne ? radyasyon. Nasıl kapıyorlar ? anne karnında.
Laptop, Cep telefonu
10,30,60 dakikalık süreler de oluyor bunlar.. Lütfen takılmayın bu kadar :) Eminim hamile iken bu kadar dikkat etmediniz; ama 9 ay boyunca telefon kullanmadım diyorsanız; okey haklısınız

Biliyorum evet
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum
Yapabildiğim kadarını ancak bu çağda hersey bizim elimizde olmuyor

S
Ya evet evet
Ben de cumhuriyet altını bekliyordum
Yok be canısı gelse sen bu seferde "yeğeninin doğumunda kulpsuz altın takan eğitimli görümce " diye başlık açarsın. Dusunsene kardeşinin eşi ne yapsa sorun çıkaran eğitimli bir gorumcesin. Hayır hediye alsa bu pijama neden %60 pamuklu da %80 değil diye takıp konu bile acabilecek potansiyelde takıntılı. Eğitimli görümce olmak da zor anacim

Ban yiyeceksin

Bana hak veren tek üye şaşırdım
Haklısınız tabi ki, öncelikle siz onun annesisiniz, neye ne kadar maruz kalacağına halaydı babaanneydi vs. değil siz karar verirsiniz elbette. İkincisi, radyasyondan tamamı ile izole bir ortamda büyütemiyor oluşumuz 5 aylık bebeğimizin kulağına telefon dayamanın absürt olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bebeği özleyen, görmek isteyen elbette siz müsait olduğunuzda ve uygun görürseniz gelip görebilir, ya da telefon sohbeti için biraz beklemesi gerekir haliyle çocuğun konuşması için epey zaman olduğu düşünülürse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…