- 31 Ekim 2013
- 21.661
- 72.858
- 798
- 41
- Konu Sahibi victoryvivi
-
yoooo hiç kimse normal dememiş bi tane örnek gösterseniz yaYok herkes gayet normal demiş
herkes bir olmuyor, benim görümcem de ölüp biter sevgisinden zerre şüphe etmem, mükemmel de bir insan her konuda, ama beş yaşındaki kızıma daha bir tek elbise aldı bugüne kadar.hiç almasaydı da dert etmezdim aramızdaki sevgi saygı yeter,herkesin sevme özenme anlayışı bir olmayabilirMaddi desteğe ihtiyacım yok
Ama bu kadar ölüp bitiyorum diyen bir hala da özenir değil mi
Şahsen ben yeğenime gördükçe alaşım geliyor
Benim aldığım oyuncakla oynaması , aldığım kıyafeti giymesi hoşuma gidiyor
Ne alakası var maddi destek ile
Peki
Çok farklı bakıyorsunuz olaya gerçekten
Ben de halayım diyorum
Yeğenim bana gıcık olsa üzülürüm
Ancak bu şekilde kendi bencilliğim için de insanları bunaltmam
Benim de yeğenim var 2 aylık bir bebeği alıp annesiz parka götürmek istemem
Çocuk 2 yaşına kadar bebektir ve anneden ayrılmaz Değil mi
Sizin 2 aylık bebeğiniz olsa hala İle dışarı gezmeye yollar misiniz ?
Çocuğu sen yapmışsın. Evlenirken görümcen bebeklere sponsor mu oldu ? Mecbur mu yani? Daha bismillah çocuk 5 aylık doğar doğmaz göbek bağına cumhuriyet altını mi takmaliydi ? Kusura bakma cahilligine pardon egitimliligine verEvet sevimli halası
Ölüp biter halası
Bir çorap almışlığı yok özenip
Ben de halayım bu arada
Aynı şekilde görümce de...
o beş aylık bebek sizde oluşan gereksiz stresi de anlar, anne ne kadar gergin ve stresliyse bebek de o kadar stresli olur, biraz gevşeyin rahatlayın hayatı zorlaştırmaya gerek yokEvet 5 aylık bebek alınan eğitici bir oyuncaktan anlar
Ama düşüncesiz bir halanın telefondaki sevgi gösterisinden anlamaz ...
Yeni nesil ?Allahım yeni nesil annelerin tanrıça kompleksleri. Sizin gibiler yüzünden valla artık dışarda gördüğüm çocuklara gülümsemeye korkuyorum. Bir karış surat. Kaldı ki yabancı değil halası yani. Yazık kıza.İnşallah çocuğu yoksa Allah ona da verir de yeğenine kalmaz çocuk sevgisi için.
kimse normal demiyor sizin tepkiniz daha anormal sadece, ilk çocukta böyle hassasiyetler olabiliyor, kendine zarar, ve gereksiz hassasiyet çocuğa da zarar, zamanla anlarsınız.
So beş aylık bebek sizde oluşan gereksiz stresi de anlar, anne ne kadar gergin ve stresliyse bebek de o kadar stresli olur, biraz gevşeyin rahatlayın hayatı zorlaştırmaya gerek yok
Ya evet evetÇocuğu sen yapmışsın. Evlenirken görümcen bebeklere sponsor mu oldu ? Mecbur mu yani? Daha bismillah çocuk 5 aylık doğar doğmaz göbek bağına cumhuriyet altını mi takmaliydi ? Kusura bakma cahilligine pardon egitimliligine ver
Komedi yaaEvet Kızlar
Bende bir görümce var
Kendisi Üniversite mezunu
İş geçmişi olan
Kendisini tanımlarken çok eğitimli , görgülü tanımlayan görümcem bugün kv dem bizde iken kv demi aradı ve ona telefonu bebeğimin kulağına dayanmasını ona birseyler söyleyeceğini söyledi
Kv dem bana baktı , dur hoparlörü açayım dedi ve görümcem diyeceklerini oradan dedi bebeğime
Bebeğim 5 aylık
Görümcemle bir araya geldiğimiz zamanlar dışında konuşmayız
O anda dondum kaldim birsey diyemedim.
Hala çok sinirliyim
Üşenmedim öyle laflayalım diye yazdım :)Sizde üşenmediniz bunu dert edip gelip konu mu açtınız...
Bana hak veren tek üye şaşırdımKomedi yaaRadyasyonu da geçtim 5 aylık bebekle özel konuşacakları mı vardı acaba onu anlamadım Biraz buldumcuk olmuşlar bence özür dileyerek söylüyorum ama.
Biliyorum evetMesela şunu biliyor muydunuz ? Normal şartlarda hamile iken gebe kadınların cep telefonları ile aynı oda da yatmamaları gerektiğini ? Amerika Birleşik Devletlerin de yapılan araştırma da doğumdan sonra 13 bin çocukta davranış bozukluğu olduğunu ? bunların sebebi ne ? radyasyon. Nasıl kapıyorlar ? anne karnında.
Laptop, Cep telefonu
10,30,60 dakikalık süreler de oluyor bunlar.. Lütfen takılmayın bu kadar :) Eminim hamile iken bu kadar dikkat etmediniz; ama 9 ay boyunca telefon kullanmadım diyorsanız; okey haklısınız
Yok be canısı gelse sen bu seferde "yeğeninin doğumunda kulpsuz altın takan eğitimli görümce " diye başlık açarsın.S
Ya evet evet
Ben de cumhuriyet altını bekliyordum
Ban yiyeceksinYok be canısı gelse sen bu seferde "yeğeninin doğumunda kulpsuz altın takan eğitimli görümce " diye başlık açarsın.Dusunsene kardeşinin eşi ne yapsa sorun çıkaran eğitimli bir gorumcesin. Hayır hediye alsa bu pijama neden %60 pamuklu da %80 değil diye takıp konu bile acabilecek potansiyelde takıntılı. Eğitimli görümce olmak da zor anacim
Haklısınız tabi ki, öncelikle siz onun annesisiniz, neye ne kadar maruz kalacağına halaydı babaanneydi vs. değil siz karar verirsiniz elbette. İkincisi, radyasyondan tamamı ile izole bir ortamda büyütemiyor oluşumuz 5 aylık bebeğimizin kulağına telefon dayamanın absürt olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bebeği özleyen, görmek isteyen elbette siz müsait olduğunuzda ve uygun görürseniz gelip görebilir, ya da telefon sohbeti için biraz beklemesi gerekir haliyle çocuğun konuşması için epey zaman olduğu düşünülürseBana hak veren tek üye şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?