- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Ee telefonda aile içi meselelerinizin olduğu bir yazışma varsa mesela o zaman ne yapacaksınız?erkek arkadaşımın telefonunu alıcam bıseye bakmak ıcın oda sertçe elımden çekçek? olay çıkarırım ozel hayat ozel hayat dıye de bukadar kasmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Benım için ozel hayat aılemdır aıle ıcı ozelımı erkek arkadaşıma anlatmam sadece okadar
Arkadaşlar merhaba yine ben...
Erkek arkadaşımla dün gece tartıştık. Önceden telefonumu alıp kurcalamak istemişti. Ben de telefonumu elinden sert bir şekilde çekerek almıştım. Bu duruma bozuldu. Tamam sert bir şekilde cekmemeliydim ama o da benim telefonumu izinsiz almamalıydı. Sürekli sen benden bir şey gizledin diyor. Geçmiş zaman hatırlamıyorum bile. Haksız olan taraf kim bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım?
Ee telefonda aile içi meselelerinizin olduğu bir yazışma varsa mesela o zaman ne yapacaksınız?
Kimsenin telefonunu kurcalamadigim için şimdiye kadar, bana garip geliyor. Sevgilim de benimkini kurcalamadi hiç. Bilemedim.kımsenın bılmemesı gereken bıseyse sılıyorum zaten, erkek arkadaşım için değil kaybederim dusururum bıyerde unuturum.
olduda sılmedım telefonu elınden alınca soylerım aılevı bı mevzu var onu sılıyım vercem gerı derım ınanmazsa elımle yazıları kapatır ısmı gosterır oyle sılerım.
Bunu uzun yıllık ılıskıler ıcın soylemıyorum aama yenı ılıskılerde oluyor yanı bunlar,zamanla bısı bulamadıkça sıkılıp bırakıyoruz kurcalama ısını karşılıklı zaten
ya da ben farklıyım bılemıyorum ben güvene 0 dan baslar yukseltırım kımı ınsan 100 den baslar düşüre düşüre sıfırlar.
Ne aradığını söyledi mi telefonunda?
Ya da sordun mu?
rahatsız oldugu bişey mi yaşandı daha önce ki güveni böyle kırık size?
Ben de bir şey saklanıldıgını düşünürdüm
Ama geçmiş zaman o zaman tepki vermediyse şuanki tepkisi manasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?