- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.176
- 798
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Televizyon izlemek çok zararlı nedir ya, biz de izleyerek büyüdük bir zeka gerilimi yaşamadık. Eğer ses çok çok yüksekse bu zaten saygısızlıktır. Ama bebek duymasın diye adamın duymadığı bir leveldeyse ses , kusura bakmayın adam haklı .bebeği odasına, götürün rahat rahat izlesin..
Bizim TV izlemeye vaktimiz olmuyordu valla:)
Ama eşim TV açsa sorun etmezdim yarım saat 1 saatden birşey olmaz
Tüm gün TV izleten anneler var onlar yanlış yapıyor
Sadece TV den otizm olmaz otizm genetik yatkınlıktır varsa bunu tetikler TV izledi diye otistik olmaz yani
Olacağı varsa TV ye gelene kadar birsuru şey var daha tehlikeli
bir de şunu ekleyeyim, hani adamın bir hobisi vardır, haftasonu maç veya haftaiçi bir gün dizi,
o durumda elbette çocuğu başka odaya geçirip bu isteğine saygı duyulmalı.
ben hergün evde tv açılması için yazdım yukarıdaki yorumumu.
Anlıyorum. Eşimin eve gelince iki kuralı vardır. Bir duş iki TV. Ücuncusu olacaksa da arada bebekle oynamak ve saatin gelmedi mi, odaya ne zaman kaçıyorsun diye dalga geçmek. Eşime kalırsa, onun ne tartışma programları biter, ne belgeseli, ne de filmi. Zaten bellidir, bu hafta şunu şunu izleyeceğim der. TV yi kapatma gibi bir durumu yok yani. Gününde saatinde izlemesi gereken belgeseli varsa, hadi git diye gözümün içine bakar. Benimle doğru düzgün izleyemeyecegini iyi bilir.
2 saat TV izleyecegine bebekle oynasa hem daha çok keyif alır hemde bebisin erken uykusu gelir babaya doymuş da olur uyur ondan sonra istediği kadar izlesin aslında en güzeli buO konumu okursanız, TV nin yanından bile geçirmedik, TV yi evden attik diyen anneleri göreceksiniz. O anneleri okuyunca, ben nasıl bebeğimi ateşe attım diye çok üzüldüm. Ogun bugündür böyleyim. Eşim wc ye gidiyor gelene kadar kapatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?