- 24 Mayıs 2018
- 183
- 474
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.641
Bence yol yakınken vazgeçin. Fal anlık rahatlama sağlıyor ama uzun vadede hem maddi hem de manevi insani çökertiyor. Hatta bazen anlık rahatlama bile sağlamıyor, olumsuz bi fal olunca insan ister istemez takılıyo o fala.
Hiç bulaşmayın bence, zaten öyle mükemmel denebilecek bi falcı da yok. Onun yerine gidin alışveriş yapın, kenara koyun birisini sevindirin, istediğiniz bi kursa gidin vs... Emin olun daha mutlu olursunuz :)
Rica ederim :) ben de o hassas dönemde iyi bi şeyler duyma umuduyla fal baktırmaya başladım. İyi şeyler duyunca mutlu oldum beklemeye başladım, kötü şeyler duyunca kabullenmeyip başkalarına baktırdım, böyle bi kısır döngü oldu maalesef :)Çok teşekkür ederim yorumunuz için :) açıkçası yanlış yönlendirilip üzülmekten, olmayacak şeylere ümit baglamaktan da korkuyorum çünkü o hassas psikolojideyim. İyi ya da kötü yeter ki bir şeyler öğreneyim diyip söylenilenlere kapılmak pek mantıklı gelmiyor ama bi anlık zayıflıkla ben de bulaşırım diye çekiniyorum :)
Ben de bu şekilde başladım fal baktirmaya,bundan yaklaşık altı ay öncesine kadar hayatımda falin yeri hiç yoktu,öyle ki arkadaşlar arasında eglencrsine bakılır ya o şekilde bile baktirmiyordum.Derken hayatımda çok ilginç olaylar olmaya başladı ve çok büyük bir bunalıma girdim.Etrafimda derdimi anlatabilecegim çok fazla insan olmadığı için fala sardım ve dönüp baktigimda boşa harcadığım paralara o kadar çok uzuluyorum ki ama bir yandan da kendimi fal baktırmak tan alikoyamiyorum.Yol yakınken vazgeçin derim,suphesiz fal baktırmak ta içki,kumar,uyusturucu gibi bir bagimlilik.Bence yol yakınken vazgeçin. Fal anlık rahatlama sağlıyor ama uzun vadede hem maddi hem de manevi insani çökertiyor. Hatta bazen anlık rahatlama bile sağlamıyor, olumsuz bi fal olunca insan ister istemez takılıyo o fala.
Hiç bulaşmayın bence, zaten öyle mükemmel denebilecek bi falcı da yok. Onun yerine gidin alışveriş yapın, kenara koyun birisini sevindirin, istediğiniz bi kursa gidin vs... Emin olun daha mutlu olursunuz :)
Rica ederim :) ben de o hassas dönemde iyi bi şeyler duyma umuduyla fal baktırmaya başladım. İyi şeyler duyunca mutlu oldum beklemeye başladım, kötü şeyler duyunca kabullenmeyip başkalarına baktırdım, böyle bi kısır döngü oldu maalesef :)
Gerçekten sonunda elinize hiçbir şey geçmiyor. Yani benim geçmedi :) hatta ara ara düşünüyorum bu kadar çok baktırmasaydım hayatım daha mı iyi olurdu diye.
Bi kere baktırıp durabilirim derseniz merakınızı gidermek için baktırın derim, ama genelde tek seferle kalmıyor :) inşallah bu dönemi en kısa sürede atlatırsınız da fala hiç ihtiyacınız kalmaz. :)
Ben de bu şekilde başladım fal baktirmaya,bundan yaklaşık altı ay öncesine kadar hayatımda falin yeri hiç yoktu,öyle ki arkadaşlar arasında eglencrsine bakılır ya o şekilde bile baktirmiyordum.Derken hayatımda çok ilginç olaylar olmaya başladı ve çok büyük bir bunalıma girdim.Etrafimda derdimi anlatabilecegim çok fazla insan olmadığı için fala sardım ve dönüp baktigimda boşa harcadığım paralara o kadar çok uzuluyorum ki ama bir yandan da kendimi fal baktırmak tan alikoyamiyorum.Yol yakınken vazgeçin derim,suphesiz fal baktırmak ta içki,kumar,uyusturucu gibi bir bagimlilik.
Valla çok güzel bir fikir ama saatlerce aval aval baksam kahve fincanına hiçbir yorum yapamam,fal bakmak ayrı bir meziyet bence,kimisi eğlence amaçlı arkadaş ortamında bakıyor,kimisi de bir takım enerjiler sayesinde yorum yapiyor.Enerji dediğim şey tabi ki üç harfliler:)Çok teşekkür ederim yol gösterici oldunuz :) İçimden deste alıp tarot öğrenmek geçiyor aslında. Kahve falında fena değilim zaten, onu da öğrensem burada diyaloğumun iyi olduğu arkadaşlarla karşılıklı bakıp kimseye para kaptırmamış oluruz :) Onlar da insan biz de insanız odaklanınca niye bakamayalım ki diyorum valla
cok buyuk sıkıntılarımız oldugunda malesef fal atıp rahatlamaya calısıyoruz, gercekten bir kısır döngü diyebilirim sakın bulasmayın..Çok teşekkür ederim yol gösterici oldunuz :) İçimden deste alıp tarot öğrenmek geçiyor aslında. Kahve falında fena değilim zaten, onu da öğrensem burada diyaloğumun iyi olduğu arkadaşlarla karşılıklı bakıp kimseye para kaptırmamış oluruz :) Onlar da insan biz de insanız odaklanınca niye bakamayalım ki diyorum valla
Valla çok güzel bir fikir ama saatlerce aval aval baksam kahve fincanına hiçbir yorum yapamam,fal bakmak ayrı bir meziyet bence,kimisi eğlence amaçlı arkadaş ortamında bakıyor,kimisi de bir takım enerjiler sayesinde yorum yapiyor.Enerji dediğim şey tabi ki üç harfliler:)
cok buyuk sıkıntılarımız oldugunda malesef fal atıp rahatlamaya calısıyoruz, gercekten bir kısır döngü diyebilirim sakın bulasmayın..
Bana da Rus, Ukraynalı falan gibi geldi.Okaliptüs denen hatunu ben beğendim. Yabancıydı sanırım nedense Arap gibi geldi bana hem konuşmadı hem onlar iyi fal bakıyor :)
Bana da Rus, Ukraynalı falan gibi geldi.
Ben 3 kere fal attım ona ilkinde durumu anlatmadan bildi ve soyledigi birşey çıktı benim hiç haberim yoktu kadin gördü söyledi, 1 ay sonra dogru oldugunu ogrendim. Ama esas gelişmeler için Kasim Aralik diyor çıkarsa haber veririmSen beğendin mi kız?
Çok eskiden bir falciya baktirmistim o zaman eşimi tanimiyordum bile,kadın bana eşimi tarif etti söyle biriyle tanisicaksin çok büyük bir aşk yaşayıp evleniceksiniz ve iki tane çocuğum olucak,birisi kız birisi erkek demişti.O zaman inanmamıştim ve çok iyi salladı valla felan demistim:)Ama söylediklerini birebir yaşadıktan sonra fal olayına inanmaya başlamıştım.Üç harflilerle bakan tek bir insana rastladım o enerjiyi hiçbir şeyde hissetmedim hakikaten bambaşkaydı ama korkutucu bir yandan da... Ramazan bitsin ben bakarım fal atmak istemediğinizde :)
olumluydu canımZümra ve Doğa’nın sana söyledikleri olumlu muydu ve olumlu mu oldu?
olumlu da oldu evet:)Zümra ve Doğa’nın sana söyledikleri olumlu muydu ve olumlu mu oldu?
Doğa da mi binnazdaolumlu da oldu evet:)
Onlar derken bir şey aracılığıyla mı bakıyor canım o da? Nakta gibi mi?Okaliptüs denen hatunu ben beğendim. Yabancıydı sanırım nedense Arap gibi geldi bana hem konuşmadı hem onlar iyi fal bakıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?