- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.661
Evet canım doğa danDoğa da mi binnazda
Onlar derken bir şey aracılığıyla mı bakıyor canım o da? Nakta gibi mi?
Dini bilgimin sağlam olduğunu söyleyemem ama oruçluyken baktirma. Sevabı gitmesin. Zaten fal işini normalde bile yapmamız gerekiyor ben kendimi tutamıyorumKızlar içinizde oruç tutanlar vardır,ben de su su anda orucluyum.Bu halde fal baktırmak konusunda ne düşünüyorsunuz?Baktiran var mı aranizda?Vicdanen rahatsiz ediyor beni şu anda atmak,ya da iftardan sonra baktırmak mi daha uygun ya da hiç baktirmamak mi?Geçen hafta malum sebepten oruçlu değildim o zaman baktirdim ama şu anda kafamda deli sorular oluştu.Dini bilgisi sağlam olan biri cevap verebilir mi?
Teşekkür ederim canım,çok haklısın.Hic baktirmamak en güzeli tabi ki ama insanız işte,zaaaflarimiz var.Dini bilgimin sağlam olduğunu söyleyemem ama oruçluyken baktirma. Sevabı gitmesin. Zaten fal işini normalde bile yapmamız gerekiyor ben kendimi tutamıyorum
Ay anladım canım. Akşam bir deneyeyim bakalım :)Yok yahuuuuu Arap bacılar
Ben de ayni durumdayım canim ve hic bu kadar sık baktirmiyordum cok abarttım giden paraya üzülüyorumTeşekkür ederim canım,çok haklısın.Hic baktirmamak en güzeli tabi ki ama insanız işte,zaaaflarimiz var.
Burda biri beğenmemişti sanki onu. Sana nasıldı yani kişilik analizi falan yaptı mi tutarlı miydiYok yahuuuuu Arap bacılar
Ben sana demedim mi?Muneccim değilim ama yasliligin verdigi tecrübe diyelim:)))Allahın sopası yok :) benimki o kızdan öyle bi kazık yedi ki, kendimi kullanılmış hissediyorum diyerek geldi bana..heyyy Allahım sen büyüksün Yoluma devam son gaz
dün çıktı doğa danın falı bendezümra mı canım?
sende inşallah olumsuz olduğu için çıkmaz ama zümra çook iyidir. Ben ne derse yaşıyorum. Bi o bir Doğa.
Ahhhhh sen geldin aklıma o an inaannn! Çok mutluyum böyle olduğu için değil, ben zarar görmediğim için mutluyum. Artık önüme bakıyorumBen sana demedim mi?Muneccim değilim ama yasliligin verdigi tecrübe diyelim:)))
doğadan kim ya her sunu yazdığınızda aklıma çay markası olan doğadan geliyor hahahadün çıktı doğa danın falı bende
Doğa binnazda canımdoğadan kim ya her sunu yazdığınızda aklıma çay markası olan doğadan geliyor hahaha
Zümra bugün online oldu galibaya bu zümra nerde parama kıydım kredi aldım bu seferde kadın ortalarda yok deliricem
evet gelmemis bana bildirimi kahroldum yine pc basında beklemeye devam edicemZümra bugün online oldu galiba
evet gelmemis bana bildirimi kahroldum yine pc basında beklemeye devam edicem
bende en son buna baktırıcam bende de iki falı cıktı, hatta söyle ilginc bir sey anlatayım. Bana eskisinin hayatında ates elementi baskın ama yukseleni su grubundan oldukca cacaron ve kavgacı bir kız oldugunu söylemişti , o zamanlar flörtümün konustugu kisiyi bilmiyorum tabi ama sonradan öğrendim akrep yükselenli yaymış cok sasırdım..Falları çıktı bende bu kadının değişik sempatik
Artık baktırmıyorum fal da yine de burda size destek olmaya devam
Çok şaşırdım burcuna kadar bilmesine, benim konuştuğum eski kişinin midesinde problemi olduğunu söyledi, geçmişte aldatıldı evlilik fobisi var, annesi senle konuşacak dedi kadının dediği oldu. Evlilik fobisi de cidden varmış yenş öğrendim kendi itiraf etti bana bu faydasız erkekbende en son buna baktırıcam bende de iki falı cıktı, hatta söyle ilginc bir sey anlatayım. Bana eskisinin hayatında ates elementi baskın ama yukseleni su grubundan oldukca cacaron ve kavgacı bir kız oldugunu söylemişti , o zamanlar flörtümün konustugu kisiyi bilmiyorum tabi ama sonradan öğrendim akrep yükselenli yaymış cok sasırdım..
cok tatlı bir kadın ne bileyim enerjisi de cok iyi geliyor bana kötü cıkan falın bile bir söyleme tarzı var diye dusunuyorum, dün gelen falım yuzunden ağladım mesela cok sıkıntı oldu, ama bu kötüyü bile öyle söylüyor ki icin ferahlıyorÇok şaşırdım burcuna kadar bilmesine, benim konuştuğum eski kişinin midesinde problemi olduğunu söyledi, geçmişte aldatıldı evlilik fobisi var, annesi senle konuşacak dedi kadının dediği oldu. Evlilik fobisi de cidden varmış yenş öğrendim kendi itiraf etti bana bu faydasız erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?