- 23 Ağustos 2012
- 51.838
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.411
- 898
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.681
EvetDoğa hep telefonla mı bakıyor?
EvetMissCherryBlossom gerçi ben 2 falını yazılı aldım artık telefonda bakıyor. Bu arada ne hikmetse ben seni rüyamda gördüm kız misschery olarak gördüm rüyamda ne alaka bilemedim kk de sohbet muhabbet gördüm evlendiğini göremedim
Mübarek insansın ben senin yazılarını okuyunca ferahlıyorum vallah sempatik bişey var sende. Profil fotonla geldin rüyama..gülsem mi ağlasam mı bilemedimValla panpa beni ilk gören sen değilsin
Neye benziyordum merak ettim
Doğru canım 2 falım olumsuzdu kızdım ama sonda hak verdim boşa umut vermedi bana öyle de olducok tatlı bir kadın ne bileyim enerjisi de cok iyi geliyor bana kötü cıkan falın bile bir söyleme tarzı var diye dusunuyorum, dün gelen falım yuzunden ağladım mesela cok sıkıntı oldu, ama bu kötüyü bile öyle söylüyor ki icin ferahlıyor
Neyi ???? Kim dedi bunu ?Falım geldi arkadaslar yalnız size sunu söylücem falı tamamen bambaska biri icin attım ancak hicbişi söylememe rağmen eski erkek arkadasın vardı fal baktırdığın haber almıssın sanırım ya da iletişim olmus kartlar öyle söylüyor yazmıs ekran basında tüylerim diken diken oldu
Falım geldi arkadaslar yalnız size sunu söylücem falı tamamen bambaska biri icin attım ancak hicbişi söylememe rağmen eski erkek arkadasın vardı fal baktırdığın haber almıssın sanırım ya da iletişim olmus kartlar öyle söylüyor yazmıs ekran basında tüylerim diken diken oldu
zümraNeyi ???? Kim dedi bunu ?
Sen bişey sormadan mı bildi ?
ben bunla ilgili fal baktırmadım bambaska biri icin attım..Sen bişey sormadan mı bildi ?
ben bunla ilgili fal baktırmadım bambaska biri icin attım..
evet o ama ben burada cok uzun zmandır baktırıyorum bilen bilir. Yani fal tamamen enerji meselesi benim cok güzel dediğim size tutmayabilir. Benim lafımla fal atmayınPardon zumra dediginiz kisi binnaz abladaki zumra lal mi ve 100 tl yaziyor
Yok canim zaten suan 100 tl fala vermek icin bir sebebim yok sanirim.evet o ama ben burada cok uzun zmandır baktırıyorum bilen bilir. Yani fal tamamen enerji meselesi benim cok güzel dediğim size tutmayabilir. Benim lafımla fal atmayın
haha evet ben cıkmazdaydım 100 lira verdim rahatladım, saka bir yana yani kart falı bakıyor. Bende ilk falında mesela adamın ailesiyle alakası yok cok kopuktu direkt olarak onu söyledi hemde ailesiyle ilgili bişi dememişken adamın hayatındaki kızın görünüsünü burcunu bildi vs vsYok canim zaten suan 100 tl fala vermek icin bir sebebim yok sanirim.
Sadece merak ettim lal olan zumrami diye birde nasil bakiyor,neler biliyor misal?
Ayevii yle hemen hemen aynı seyleri söyledi demissin o neleri bildi. Benim en son baktirdiklarimdan biri. Zümraya ben de atsam diyordum değer mihaha evet ben cıkmazdaydım 100 lira verdim rahatladım, saka bir yana yani kart falı bakıyor. Bende ilk falında mesela adamın ailesiyle alakası yok cok kopuktu direkt olarak onu söyledi hemde ailesiyle ilgili bişi dememişken adamın hayatındaki kızın görünüsünü burcunu bildi vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?