- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.701
200 krediye Hasibe var kahvede o bana bilmişti ama sana belki uymayabilir riske girmek istemiyorumBinnaz Binnaz deyince girdim eski fallarımı dinliyorum. Çıkan bir şey yok. Çok yapmacık geldi bana falcılar. Bir de 206 kredi çıktı atayım birine de bitsin. Kime atayım?
Yani ayrinti bilmiste senin merak ettigin seyleri bildimi genel olarak.haha evet ben cıkmazdaydım 100 lira verdim rahatladım, saka bir yana yani kart falı bakıyor. Bende ilk falında mesela adamın ailesiyle alakası yok cok kopuktu direkt olarak onu söyledi hemde ailesiyle ilgili bişi dememişken adamın hayatındaki kızın görünüsünü burcunu bildi vs vs
Bu hafta benim sığırın önce yazılı iletişime geçeceğini sonrada arayacağını da bildiYani ayrinti bilmiste senin merak ettigin seyleri bildimi genel olarak.
Ayriliklar barismalar is durumlari gibi donum noktalari tarzi...
Yani kizin burcunu ogrenmek yetmez 100 liraya
Canim yaaa ❤❤ seviyorum seni buralardayim ramazan halleri :)sercenin_gozyasi Herkesin önünde sana aşkımı ilan ediyorum hahahahaha özledim seni erkeklerin vermediği değeri ben veriyorum
Canim yaaa ❤❤ seviyorum seni buralardayim ramazan halleri :)
Ben durugorum dü galiba öyle bir şeye bit de hayat haritası baktirdim. Ani cok iyi biliyor kişilik analizi cok iyi vadesine var. O yüzden birsey diyemiyorum ama elli lira da bana cok fazla geliyor. Cok tatlı bir bayan amaMerhabalar herkese ve mutlu pazarlar:)ayevine baktırıp baktırmama konusun da kararsızımve 50 tl için değer mi Bilmiyorum.Çıkmayanı var mı aranız?Baktıranlar ise hangi falını önerirler?
Çok teşekkür ederim.Bende baktırıp baktırmama konusun da çok kararsızım sadece karşı tarafı merak ediyorum.Bana nedense hiç bir fal çıkmıyor:)Atıp daha sonra pişman da olmak istemiyorum çünkü 50 tl bir fal için çok fazla.Ben durugorum dü galiba öyle bir şeye bit de hayat haritası baktirdim. Ani cok iyi biliyor kişilik analizi cok iyi vadesine var. O yüzden birsey diyemiyorum ama elli lira da bana cok fazla geliyor. Cok tatlı bir bayan ama
Bence de. Ben de hayat haritası için daha uzun birseyler beklemiştim ama sorularımın hepsine de cevap vermiş. Burda yazmışlardı ama dediği gün cıktı falan diye sen bilirsin yani :)Çok teşekkür ederim.Bende baktırıp baktırmama konusun da çok kararsızım sadece karşı tarafı merak ediyorum.Bana nedense hiç bir fal çıkmıyor:)Atıp daha sonra pişman da olmak istemiyorum çünkü 50 tl bir fal için çok fazla.
Tamamdır artık karar vericem bakalım:)Tekrardan teşekkür ederimBence de. Ben de hayat haritası için daha uzun birseyler beklemiştim ama sorularımın hepsine de cevap vermiş. Burda yazmışlardı ama dediği gün cıktı falan diye sen bilirsin yani :)
Slm kızlar bu fal sepeti Bugrayi deneyen var mı aranızda sitede yorumlarına baktım nerdeyse tek kötü yorum yok özellikle kahvesi iyi denmiş
Nakta yaokaliptus’tan çekince ona attım yine. Üç kişiyle birlikte çalıştığımı iş hakkında bir şey sormama rağmen pat pat saydı. Üçüde kadın dedi ve hep senden şunu yaptın mı, kontrol ettin mi diye dönüş bekliyorlar dedi. Doğru valla pes diyorum şu an
Nakta’yı sevmeyen çok ama ben seviyorum bu kadını. Bende aylık yorum alıyorum o yüzden. Bir sevdiğim özelliğide o zaten kadının gelişme olmadıysa üç, dört haftadan önce fal atma yazık parana diyorevet nakta cidden bazen insanı şaşkına çeviriyor bendede aynı his oluşuyor her ay yorum alıyorum o yüzden :)
Nakta’yı sevmeyen çok ama ben seviyorum bu kadını. Bende aylık yorum alıyorum o yüzden. Bir sevdiğim özelliğide o zaten kadının gelişme olmadıysa üç, dört haftadan önce fal atma yazık parana diyor
Nakta'yla kesinlikle benim de enerjim tutuyor gibi hissediyorum 2 kere attim kendisine en son 8 ay once atmisim 2sinde de cok memnun kaldim cok guzel nokta atisi yapiyor anda mukemmel, gelecekte patlıyor ama anlık analiz icin nakta'nin ustune tanimiyorum, ayrica dedigi şeylerin yasanmisligi da var tabi tarihte patlasa bile, asla olmaz ya diyip pek takmadigim seyleri daha sonra dinleyince "oha" oldugum dogrudurevet enerjisi uymayanlar var bende seviyorum naktayı dediğin gibi 1-2 ayda bir at fal diyor gelde bi bakalım değil bu yaklaşımı benim içinde hoş.. ve dediği bazı durumlarda çıkıyor.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?