- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.721
o uc falciyi paylaşabilir misin :)o kadar fal baktırmışım binnazda tellwede, bugün okudum hepsini teker teker üşenmeden...sadece tellweden üç falcı çıkmış geri kalanların hepsi fena patlamış:)
dahada fal baktırmıcam benim için fal defteri kapandı. falcıları zengin ettiğimi farkettim:)) inşallah sizde fal bağımlılığından kurtulursunuz kızlar:)
o kadar fal baktırmışım binnazda tellwede, bugün okudum hepsini teker teker üşenmeden...sadece tellweden üç falcı çıkmış geri kalanların hepsi fena patlamış:)
dahada fal baktırmıcam benim için fal defteri kapandı. falcıları zengin ettiğimi farkettim:)) inşallah sizde fal bağımlılığından kurtulursunuz kızlar:)
o uc falciyi paylaşabilir misin :)
bütün falları patlamış biri olarak seni anlıyorum :) ama ben seviyorum yorum almayı evet çok uzun bir listem mevcut fal konusunda ama gelecek beklentim yok sadece an ve gelecek bi kaç haftada tutsun yeter bana 6 ay sonrası umrumda değil :) ..
Baktirmadim ama.hic bulasma tek numaralari yasli ninelerin iyi fal bakmasi profili oysa böyle bir kaide yok .. fake hesapla dolu tellwe maalesefEfsunine havas ilmi baktıran var mı kadın cok kesin konuşuyor ama bilemedm:)
üç falcıyı seveni de var sevmeyenide var:)) şimdi burdan yazarım başkası baktırır tutmaz sevmez falan üzülürüm. büyük sorumluluk:))) özelden yazayım:)
insan bir umut bekliyor işte:)) attıkçada atası geliyor insanın:) tüm fallarımı okuyunca dedimki ya ben ne kaptırmışım kendimi iyice farkında değilmişim olan paracıklarıma oldu:))))
Bence paylaşın. Burada herkes beğendiğini, beğenmediğini paylaşıyor konunun amacı bu yani :)üç falcıyı seveni de var sevmeyenide var:)) şimdi burdan yazarım başkası baktırır tutmaz sevmez falan üzülürüm. büyük sorumluluk:))) özelden yazayım:)
insan bir umut bekliyor işte:)) attıkçada atası geliyor insanın:) tüm fallarımı okuyunca dedimki ya ben ne kaptırmışım kendimi iyice farkında değilmişim olan paracıklarıma oldu:))))
O sitede fal yollamak icin falcinin cevrimicimi olmasi gerek.burc yorumu icin 100 tl veremem yazan arkadas hangisiydi hatırlamıyorum ama buradan cevap vereyim ben bana falı cıkmasa bir falcıya öğrenci halimle tekrar fal atmazdım, yani benimle iletisime geçme seklini konusmaları ve adamın amacını bilen kisi zümra ve sezgi candandır benim icin. Sezgiye zaten kesinlikle ulasamıyorum sinir oldum orası da ayrı konu
Sezgi ara verecekti hala mı dönmedi ya?burc yorumu icin 100 tl veremem yazan arkadas hangisiydi hatırlamıyorum ama buradan cevap vereyim ben bana falı cıkmasa bir falcıya öğrenci halimle tekrar fal atmazdım, yani benimle iletisime geçme seklini konusmaları ve adamın amacını bilen kisi zümra ve sezgi candandır benim icin. Sezgiye zaten kesinlikle ulasamıyorum sinir oldum orası da ayrı konu
ya ben sezgiye ara aıra hal hatır icin mail atan biriyim hep cevap verirdi ama onlara bile dönmemis merak ettim, sezginin bana falı cıktı ancak arkadasıma hic biri cıkmadı hic memnun kalmadı naktanın da bana butun baktıgı fallar patlamısken arkadasım naktanın falı sayesinde aldatıldıgından suphelendı ve cıktıSezgi ara verecekti hala mı dönmedi ya?
Şaşırdım simdi asmara bana bir çok şeyi bilmişti. Ben geçen yıl fiyatı daha uygunken baktiriyordum. Olumsuz konuştuğu için canim sıkılmıştı tekrar atmamıştım. Sonuç olumsuz oldu. Şimdi de bazen atsam diyorum o günler aklıma geldiği için atamıyorumEfsunnine herkese uyabilen pembe genel fal gonderiyor gerçek bir falcı gibi değil, iade almıştım paranıza yazık olur. Aklıma gelmişken Asmara da bana copy fal gönderdi liseli kiz faliydi hiç yaşıma bakmadan göndermis çok küçüksün falan yazıyordu Zamazon o da nonspesifik gereksiz bir fal göndermişti
Falcı seray mi acaba. Niye beğenmedin ki. Ben attım kısaydı ama mantıklı şeyler söylemişParlakzele attim panpalar.
Cok uzun degildi yani sizleri kesmeyebilir :) ama atmasyon tutmasyon degildi kesinlikle, tespitleri, gecmis, anlik durumlar vs dogruydu.
Medyum Serayi begenmedim.
Okaliptus49u begendim.
Bu kadar:)
Brn birkaç ay önce attim Asmara' ya pahalıydı da bilemiyorum ya bana copy yapacaği tuttu bakamayacak durumdaydı ya da size atıp tutturdu.Şaşırdım simdi asmara bana bir çok şeyi bilmişti. Ben geçen yıl fiyatı daha uygunken baktiriyordum. Olumsuz konuştuğu için canim sıkılmıştı tekrar atmamıştım. Sonuç olumsuz oldu. Şimdi de bazen atsam diyorum o günler aklıma geldiği için atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?