- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.741
Canim biz bugün arkadasim için de attik. Onun kendi hesabi yok yani okuyup yorumlaması mümkün değil. Yine de durumu cok iyi bildi yani. Kafan karışmasın benceSeray bana da durumu iyi bildi eğer tanıdık bir falcı değilse ve başka falları okumadıysa tabii hiç söylemediğim şeyleri bildi ama kimseye de güvenim kalmadı her şey olabilir
Bir kaç yorum aldim canim başarılıydı. Verdigi tarihler de tuttu. Belki o an bakası gelmedi bilmiyorum ki uzun zamandır ben de atmadımBrn birkaç ay önce attim Asmara' ya pahalıydı da bilemiyorum ya bana copy yapacaği tuttu bakamayacak durumdaydı ya da size atıp tutturdu.
Oo bu iyi haber. Gelecek de çıksa super olurCanim biz bugün arkadasim için de attik. Onun kendi hesabi yok yani okuyup yorumlaması mümkün değil. Yine de durumu cok iyi bildi yani. Kafan karışmasın bence
Seraya 8 ay önce baktırmıştım.O zaman falı yüzeysel ve çok boş gelmişti.Tekrar okudum.Anlık durumu ve şuan ki gidişatı bilmiş.Sonuç çıkarsa yazarım mutlakaSeray bana da durumu iyi bildi eğer tanıdık bir falcı değilse ve başka falları okumadıysa tabii hiç söylemediğim şeyleri bildi ama kimseye de güvenim kalmadı her şey olabilir
Inşallah sonuç da çıkarSeraya 8 ay önce baktırmıştım.O zaman falı yüzeysel ve çok boş gelmişti.Tekrar okudum.Anlık durumu ve şuan ki gidişatı bilmiş.Sonuç çıkarsa yazarım mutlaka
Su falı attım 10 tlydi o zaman. Sonra anlik bir sorum için kahve attım ikisi de iyiydiSeraydan memnun kalan arkadaşlar, ne falı attınız? Bugün bir tane atacağım sanırım.
Ben katina attım arkadasim kahve. Ikisi de iyiydi. Yalnız çok uzun yazmıyor ama soruların hepsine cevap veriyorSeraydan memnun kalan arkadaşlar, ne falı attınız? Bugün bir tane atacağım sanırım.
Ben de iki üç kere dinledim tam anlamak için. Kartlar üzerinden gidiyor.Arkadaşlar buğraya fal attım uzun bir yorum atmış ama çok karmaşık ve çok hızlı konuşuyor ben bişey anlamadım
Su falı attım 10 tlydi o zaman. Sonra anlik bir sorum için kahve attım ikisi de iyiydi
Ben katina attım arkadasim kahve. Ikisi de iyiydi. Yalnız çok uzun yazmıyor ama soruların hepsine cevap veriyor
Geysuyu ben de çok beğendim durum analizleri çok iyiydi. Nakta benim favorim o konuda ama geysuyu da çok beğendimGeysunun yeri ben de çok farklı kızlar. Çok özenli çok saygılı genellikle anda çok iyi bana gelecekte çıkmış. Şu an yazmamın sebebi ise aynı konuda farklı hesaplardan attım. Bir insan hiç mi sektirmez. Tebrikler valla.
Geysuyu ben de çok beğendim durum analizleri çok iyiydi. Nakta benim favorim o konuda ama geysuyu da çok beğendim
Geysunun yeri ben de çok farklı kızlar. Çok özenli çok saygılı genellikle anda çok iyi bana gelecekte çıkmış. Şu an yazmamın sebebi ise aynı konuda farklı hesaplardan attım. Bir insan hiç mi sektirmez. Tebrikler valla.
Hangi falcilar yorum degistirdi? Bende hic donmuyorlar ayni yorumlar ama sanki benim durum dondu onlarin yorumlarinin aksineKızlar artık neye inanacağımı şaşırdım. 2 ay önce sana dönecek diyen falcılar şimdi hayatında biri var aralarında duygusal güçlü bir bağ var bu dönmez diyor. Fallarında tutarlı olanlarda var hala aynı şeyi söyleyen ama bazıları resmen duruma göre şekil değiştiriyor. Konuştuğu biri olabilir ama ben bu kadar duygusal anlamda güçlü bağ kurduğu birinin olduğunu düşünmüyorum çünkü hala sosyal medyada yaptığım yorumlar bile duruyor bi insan hayatına ciddi birini aldıysa herşeyi ortadan kaldırır. Fallara cidden ara vermek gerekiyor yoksa kafamız karman çorman olacak
En son 3 hafta önce Aşk geleceği attim 3. Falimdi okaliptuse ve 13 dk da sesli olarak yorumladı sordugum herseyi cvpladi tek tek yani bana özel sohbet gibi bir fal baktı. Süreye takilmayin çabuk yorumlayabiliyor. Diğer iki falim da sesliydi. Olumsuzu çıkar mı, sonuç olarak değil daha vakti var ama gidişattaki bazi sıkıntıları tutturdu fakat tam sonuç ben de hiçbir falci bilemiyor bilen zaten iki ihtimal %50 olayından biliyordur belki de. Ben daha çok an için baktiriyorum. Okaliptüs yazılı yorum yapıyor mu ki ben ısrarla yazılı istedim rahat hissetmiyorum dedi sesli gonderdiMerhaba kızlar okoliptus tan son yorum alanlar yazılı yorum mu sesli yorum mu aldınız ve olumsuz falı çıkan varmı bana olumsuz yazmış ve çok çabuk 10 dakika bile sürmedi yorumlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?