- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.761
Soruyu anlamadim galiba benNasıl baktırıyorsunuz?
Bende de medyum çetin yaptı bunu tarihler verdi verdi en son falında yoluma bakmami söyledi madem öyleydi niye ilk falda demedin dört fal attım onaKızlar artık neye inanacağımı şaşırdım. 2 ay önce sana dönecek diyen falcılar şimdi hayatında biri var aralarında duygusal güçlü bir bağ var bu dönmez diyor. Fallarında tutarlı olanlarda var hala aynı şeyi söyleyen ama bazıları resmen duruma göre şekil değiştiriyor. Konuştuğu biri olabilir ama ben bu kadar duygusal anlamda güçlü bağ kurduğu birinin olduğunu düşünmüyorum çünkü hala sosyal medyada yaptığım yorumlar bile duruyor bi insan hayatına ciddi birini aldıysa herşeyi ortadan kaldırır. Fallara cidden ara vermek gerekiyor yoksa kafamız karman çorman olacak
Bazı falcılar 1 yıldız verince kendileri iade editorlar puanları düşmesin diye, yoksa yönetim çok ilgisiz bir yardimlari olmadi kaç kere kontak kurduysamarkadaşlar parlakzele fal attım dördüncü sıradaydım 12 dakikada falım yorumlandı ve falı hiç beğenmedim kendisine bir yıldız verdim yorumda da belirttim kafelerde sözlü bakılan fal ile yazılı bakılan falı bir tuttu iade de etmedi daha önce hiç fal iade talep etmemiştim beğenmediğim falları yıldızsız bıraktıp hep fal iade talep ettiğimde iade hakkınız dolduğu için alamazsınız diyor yönetim fakat iki kişi daha önce falımı yorumlamadan iade etti bir kişiye de dört yıldız verdiğimde iade aldım bu konuda fikri olan var mı? normalde aramam ama gerçekten bu sefer bu tutuma sinir oldum
Yorum kısmından bildirdiniz mi, sesli istiyordum, bu falı beğenmedim tekrar bak falan deyince belki ilgilenirdi. Şaşırdım aslında ilgili bir bayan ki ben aynı falcıya 3 fal atmam kolay kolay.Sorun varmış bilgisayarında sebeb onu göstermiş bana ben sesli yorum alıcam diye bekledim çünkü profilinde öyle yazıyor ama 30 TL katina çok kısa bir fal geldi çok çabuk istediklerinde kutucuk açıp bilgi isteye biliyorlar bunun içinde kutucuk acabilirdi başka birinede atsaydım katina beş TL onun söylediklerini söylerdi hiç nokta atışı yoktu
Bende de medyum çetin yaptı bunu tarihler verdi verdi en son falında yoluma bakmami söyledi madem öyleydi niye ilk falda demedin dört fal attım ona
Ben hep aynı konu için baktırdım anı teyit edemiyorum ayrılık sebebimizi de bilmediğim için söyledikleri dogru yada yanlış diyemem ilk falı kahveydi sanırsam ilk falında dönüş gormustu tarih olarak mart demişti fakat iletişim aralık ayının ortasinda oldu sorunları halledemedik yine ayrılık yaşandı sonra yine gittim iki hafta dedi iki hafta geçti yine gittim nisan dedi olmayınca son fal attım olumlu fallar olumsuza döndü en son katına attım sanırım yani ararmis iletişim olurmuş ama kısa süreli mutluluk olurmuş o yüzden yoluma bakaymisimPeki medyumçetin'in dedikleri çıktı mı? Ya da tarihleri? Ben de geçen baktırmıştım anda çok iyiydi bekliyorum dediği zamanı
Byvde nurbanu ve fama hala aynı çizgideler ki ben nurbanuyu çok beğenirim. Bergüzarda bende tutarlıydı. Tellwe de banuyılmaza baktıralı 8ay oldu nerdeyse yine aynı çizgide o da. Taraca değiştirdi fikrini mesela 1 ay olmuştu daha baktıralıHangi falcilar yorum degistirdi? Bende hic donmuyorlar ayni yorumlar ama sanki benim durum dondu onlarin yorumlarinin aksine
Perseis’e atmış mıydın?Falcı seraya da atmışım ogustos ayında 10 ay geçmiş falin üstünden iletişim tarihini üç hafta vermiş ve bu da çok pembis konuşmuş ama iletişim üç ay sonra olmuş ve biz hala ayrıyız
Fama aslında çok dengesizdir ama şaşırdım değişmemesine eskiden bir ara ona çok baktırırdım darklı konularda sürekli değiştirmişti en sonunda artık atmamaya karar vermiştim.Byvde nurbanu ve fama hala aynı çizgideler ki ben nurbanuyu çok beğenirim. Bergüzarda bende tutarlıydı. Tellwe de banuyılmaza baktıralı 8ay oldu nerdeyse yine aynı çizgide o da. Taraca değiştirdi fikrini mesela 1 ay olmuştu daha baktıralı
Mavikurdele10 geysunun bana çıkmayan falları da oldu ancak beklenen gibi olmaması çok sürprizdi gerçekten. En azından anda iyi diyebilirim. Gelecekte genellikle aşk ile ilgili attım. İş ile ilgili de attım sanırım o da söylediği gibi oldu.
Zamanı genellikle çok geç. Mesela 8 ay önce bir iki ay içinde biriyle tanışacaksın demiş. Tipinden mesleğine kadar bilmiş. Öyle kolay bir meslek de değil tahmin etmesi. Direk bitirdiği bölümü yazmış mesleğini yazmış. Nasıl tanışılacağını ortamı bilmiş. O zaman soru bile sormamışım. Tanışıp tekrar fal derdine düşünce eskileri okurken fark ettim tuttuğunu. Ha sadece tanıştık henüz bir ilişki olmadı. Bakalım
Famanın beni şaşırtan 2 şeyi olmuştu ondan atıyorum arada ona daFama aslında çok dengesizdir ama şaşırdım değişmemesine eskiden bir ara ona çok baktırırdım darklı konularda sürekli değiştirmişti en sonunda artık atmamaya karar vermiştim.
Byvde nurbanu ve fama hala aynı çizgideler ki ben nurbanuyu çok beğenirim. Bergüzarda bende tutarlıydı. Tellwe de banuyılmaza baktıralı 8ay oldu nerdeyse yine aynı çizgide o da. Taraca değiştirdi fikrini mesela 1 ay olmuştu daha baktıralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?