tellwe.com'da bakılan fallar!

Bazı falcılar 1 yıldız verince kendileri iade editorlar puanları düşmesin diye, yoksa yönetim çok ilgisiz bir yardimlari olmadi kaç kere kontak kurduysam

bana da falcı kabul ederse iade alabilirsiniz die bie cevap göndermişler. Falcı zaten insan aklıyla dalga geçiyor die düşünüyorum kafede sözlü baklılan bir fal üç dk tutabilir ama yazılı metin içeren bir fala üç dakika da bakılması, anlamlı cümleler kurulması bütünlük içermesi imkansız. sinirlendiğim noktada bu. falı da falcıya yaptığım yorumu da sildim. bu mesajım burada dursun kendisine fal göndermek isteyenlere fikir verir en azından.

Ben gizemhatundan da çok memnun kalmıştım,sadece aşk hayatım dedim,herşeyi döktü ortaya ,dediği gibi de oldu,şimdi tekrar atmayı düşünüyorum

Gizem hatun geysu nurbanu aynı kişi diyorlar valla çıkan olunca mutlu oluyorum:)

Bir ara selenaya sarmıştık hatırlar mısınız kızlar. Şimdi nerede bilen var mı

Selenaya ulaşırsan bana da söyle lütfen maillere dönmüyor

Perseis in falını yeniden okudum 11 ay önce atmışım o da o zamanlar temmuz vermiş vadeyi aslında küçük bir iletişim olmusttu ama kısa sürdü benim açımdan bildiği şeyler olmuş ama geleçek adına bir şey çıkmamış

Gizem hatun geysu nurbanu aynı kişi diyorlar valla çıkan olunca mutlu oluyorum:)

Selenaya ulaşırsan bana da söyle lütfen maillere dönmüyor
canımmm nasılsın mavi kurdelecimm bunalımda oldugum zamanlar en cok sen cekmiştin beni burada az kafanı sisirmedim, senin dediğin gibi oldu adam kızdan ayrılır ayrılmaz bana mesaj attı yana yakıla:) bu kadar falcıya para bosuna dökmüsüm sen zaten bunu bedavaya söylemiştin hahaha

Canımcım zaman sarkması oldu mu sende? yeni isimlere gidemiyorum ben bi türlü

Ay güldürdün beni yahu:) çok sevindim bak umarım rahatlamışsındır ben iyi olmaya çalışıyorum aşk maşk hiçbir şey yok işle bozdum kafayı

3 aydır Selena'ya mail atıyorum dönüş yok. Bir ara sağlık problemleri vardı büyük ihtimalle yine öyle bir durumdur. Umarım iyi olur ve döner

perseisin verdiği zaman sarktı, sezgi tam sen umudu kesip artık olmaz dediğinde yazacak bundan sonra mayıs haziran gibi demişti adam mayıs sonu yazdı, ayevide haziran gibi görüyorum demişti, bergüzar kesin tarih vermemişti ama kesin kez yazar fakat yakın bir tarih veremem bekle yazmama ihtimali yok demişti, geysuyu cok seviyorum ama ne zaman fal baktırsam hep 2-3 hafta vade veriyor cıkmıyor acaba herkese böylemi

Fama evet bana cok dondurdu o yuzden atmadim sanirim onun da saglik problemleri var ve tam odaklanamiyor , yani oyleydi gecen senelerde bilmiyorum simdi duzeldi mi. Yoksa hisleri olan bir falci, bos degil.

3 aydır Selena'ya mail atıyorum dönüş yok. Bir ara sağlık problemleri vardı büyük ihtimalle yine öyle bir durumdur. Umarım iyi olur ve döner

benim de aynı şekilde falı bırakmış olmasından korkuyorum açıkçası sana çıkıyor muydu?

Geysu’nun vadesi tutan var mı forumda çok merak ediyorum:) sezgi için ben yorum yapmayım ayevi ve bergüzara baktırmadım ama bergüzarın falını okudum iyiydi diye hatırlıyorum bi arkadaşımda

Geysu’nun vadesi tutan var mı forumda çok merak ediyorum:) sezgi için ben yorum yapmayım ayevi ve bergüzara baktırmadım ama bergüzarın falını okudum iyiydi diye hatırlıyorum bi arkadaşımda
telwede son 30 kredim var geysuya kahvemi atsam son diyorum sen ne atıyordun? sonra bütün uygulamaları komple sileceğim.. sana geysunun dedikleri cıkıyordu diye biliyorum

Gizem Hatun' a yeni baktirdim o yüzden Geysu' ya fal atmıyorum. Anda iyi dendigi için baktirdim. Gelecekte çok patliyordu eskiden ben bu foruma takilirken diye hatırlıyorum zaten falim da çok pembeydi bilemiyorum çikar mi

Gizem Hatun' a yeni baktirdim o yüzden Geysu' ya fal atmıyorum. Anda iyi dendigi için baktirdim. Gelecekte çok patliyordu eskiden ben bu foruma takilirken diye hatırlıyorum zaten falim da çok pembeydi bilemiyorum çikar mi
anlık olarak nasıldı? geysunun gelecege yonelik falları bi kere bile cıkmadı bende

Evet ben de bırakmış olabileceğini düşünüyorum. Bana çıkan şeyleri de oldu karıştırdıkları da oldu ama durumu iyi bilir ve genel olarak çıkıyordu diyebilirim.

Forumu çok okudum genel olarak ciddi beğeneni varmış eskilerden falan bana ilk falları çıktı son falındaki yeni durumlar çıkmadı henüz vadesi de yok çıktı çıkmadı diyemiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…