- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.801
Öyle aaa super baktı diyemeyeceğim bildiği şeyler oldu ama bir de bahsettiklerinin bazıları doğru mu bunu ancak zamanla anlayabilirim hep karşı taraf ve ailesiyle ilgili anlatmış emin değilim o yüzden. Ama pembe geldi bana Gizem. Bir de telwe de biri bu size son falımdı veda anlamında, dedikleriniz hiç olmadı hatta çok kötü oldu hiç çıkmadı falan yazmış demek ki hep pembe falla oyalamış diye düşünüp pişman oldum zaten baktırdığımaanlık olarak nasıldı? geysunun gelecege yonelik falları bi kere bile cıkmadı bende
telwede son 30 kredim var geysuya kahvemi atsam son diyorum sen ne atıyordun? sonra bütün uygulamaları komple sileceğim.. sana geysunun dedikleri cıkıyordu diye biliyorum
onu bende okudum o da keske cıkmadıysa daha baktırmasaydınız o zaman enerjimiz uymamıs belliki demiş kibarca baskası olsa paralardı bence telwrdeki falcıların tutumu malumÖyle aaa super baktı diyemeyeceğim bildiği şeyler oldu ama bir de bahsettiklerinin bazıları doğru mu bunu ancak zamanla anlayabilirim hep karşı taraf ve ailesiyle ilgili anlatmış emin değilim o yüzden. Ama pembe geldi bana Gizem. Bir de telwe de biri bu size son falımdı veda anlamında, dedikleriniz hiç olmadı hatta çok kötü oldu hiç çıkmadı falan yazmış demek ki hep pembe falla oyalamış diye düşünüp pişman oldum zaten baktırdığıma
geysu ve mutlu son görmediği bir fal, cok enteresan geldi hayatımda ilk kez duyuyorum ahahahBen kahve atıyorum hep valla geysu çıkıyorsa sana at nasıl olsa tecrübe ettin bi kere
Ya benim geçen yılki eski sevgilimle ilgili mevzuları araması görüşmelerimiz neler olacağını bildi ha yine vade tutmamıştı bize hiç mutlu son görmemişti hiç ama bu yıl attıklarımda konu farklı İşte bi 8 ay önce ayrıldığım kişi var onunla ilgili gelişmeler olursa yazarım ve iş konusu bunlarla ilgili gelişme yok ha bir de benim sorduğum kimseyle mutlu son görmüyor başka birini tarif ediyor
Ben en son 10-11 ay önce yildizname baktirdim ve olmayacak dedigi kisiyle kisiyle hic görüşmedim bir daha. Yildiznamede evleneceğim birini tarif etti harf falan vermişti ama falı sildim o kişi kim şimdi hayatimdaki mi yoksa tanismadim mi daha bilmiyorum fali silmekle hata yaptim.Forumu çok okudum genel olarak ciddi beğeneni varmış eskilerden falan bana ilk falları çıktı son falındaki yeni durumlar çıkmadı henüz vadesi de yok çıktı çıkmadı diyemiyorum o yüzden
geysu ve mutlu son görmediği bir fal, cok enteresan geldi hayatımda ilk kez duyuyorum ahahah
Ben en son 10-11 ay önce yildizname baktirdim ve olmayacak dedigi kisiyle kisiyle hic görüşmedim bir daha. Yildiznamede evleneceğim birini tarif etti harf falan vermişti ama falı sildim o kişi kim şimdi hayatimdaki mi yoksa tanismadim mi daha bilmiyorum fali silmekle hata yaptim.
Valla falı sildim biraz geçti rica ettim tekrar gonderdi okudum tekrar sildim o zamanlar istediğim doğrultuda bir fal değildi moralim bozulmuştu. Artik tekrar istemeye yüzüm yok yeni fal baktirmam lazim acil diye bir sürü mail attım cevap yok. Zaten tarih vermemişti hani yildizname ömürlük gibi biraz.Aa yıldızname baktığını bilmiyordum mailden su falı atmıştım ben 7 ay önce nişan gördü. evlilik değil de nişan olması da enteresan:)
Peki silinen fallara ulaşma şansı yok mudur acaba?
Valla falı sildim biraz geçti rica ettim tekrar gonderdi okudum tekrar sildim o zamanlar istediğim doğrultuda bir fal değildi moralim bozulmuştu. Artik tekrar istemeye yüzüm yok yeni fal baktirmam lazim acil diye bir sürü mail attım cevap yok. Zaten tarih vermemişti hani yildizname ömürlük gibi biraz.
Evet ve bazen karıştırdığı da oluyor. Yillar once biri icin fal attim 2 kez görüştüğüm biriydi o kişiyle yaşayacaklarımla ilgili uzun bir fal bakti su fali. Ama ben o kişiyle görüşmekten vazgectim bir daha hiç görüşmedim aradan birkaç ay geçti başka biri oldu ve onunla ne yaşadiysam selenanin eskisi için yaşanacak dediği şeylerdi sonradan farkettim ve şok oldum :)Sırf korkumdan sormam gereken kişiyi soramamıştım sonradan çok pişman oldum duygularım hafifleyince ve sonra ulaşamadım ben de. Selena galiba uzun vadeyi görüyor baya
cok merak ettim bu selenayı kızlar napsam 30 krediyi geysuya harcasammı ne diyosunuz?? acil cevapEvet ve bazen karıştırdığı da oluyor. Yillar once biri icin fal attim 2 kez görüştüğüm biriydi o kişiyle yaşayacaklarımla ilgili uzun bir fal bakti su fali. Ama ben o kişiyle görüşmekten vazgectim bir daha hiç görüşmedim aradan birkaç ay geçti başka biri oldu ve onunla ne yaşadiysam selenanin eskisi için yaşanacak dediği şeylerdi sonradan farkettim ve şok oldum :)
Evet kızlar zamanında ben de atmışım o zaman bu muymuş övdükleri dedim. Bana ilk aşama çıkmıştı uzun vadede. Sonra ikinci aşamayı hatırlamıyorum çünkü okuyup geçmiştim ilk anda falı. Şimdi de geçmiş fallar açılmıyor tellwede
Evet ve bazen karıştırdığı da oluyor. Yillar once biri icin fal attim 2 kez görüştüğüm biriydi o kişiyle yaşayacaklarımla ilgili uzun bir fal bakti su fali. Ama ben o kişiyle görüşmekten vazgectim bir daha hiç görüşmedim aradan birkaç ay geçti başka biri oldu ve onunla ne yaşadiysam selenanin eskisi için yaşanacak dediği şeylerdi sonradan farkettim ve şok oldum :)
cok merak ettim bu selenayı kızlar napsam 30 krediyi geysuya harcasammı ne diyosunuz?? acil cevap
Yaklaşık iki yıl sonraMavikurdele10 . Naktaya be diyorsun senle enerjimiz uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?