tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben ona ilk katina atıp onu beğenmemiştim sonra aşk kartlarıattım o yorumu nokta atışlıydı ve karşı tarafı çok iyi tarif etti. Sen ne atıyorsun nakta’ya? Ben bir işi için baktırıyorum hep ama bu ara kendi hayatım ve başka olup bitenler için de atmayı düşünüyorum.

uc sefer de ask kartları atıyorum ve uc yorumu da harika nokta atışlıydı

Yaaa demek falcı Alim de Banu, bir ara taktım bayağı gönderecektim Falcı Alim e forumda sorunca philly uyarmıştı onun gelecek için dedikleri çıkmaz diye ama Banu olduğundan haberim yoktu. Sitede oldukça eski o zmn.
Asıl dün sürekli takip ettim Banu ve Uyumsuzz sürekli profilleri yanyana olarak çevrimıçi görünüyorlardı. Daha önce Grenway de de aynı durunu izlemiştim.
Bu arada aynen ben de batırmıştım Uyumsuz a ve Banu iken olmaz dediğine Uyumsuz iken olur dedi. Tabii ki öyle diyecek her durumda müşteri kaybetmeyecek. Ulen Banu az çakal değilmişsin :O

Aynen bendede fallar hala duruyor kızlar
Bu arada işin için tebrix cnm çok sevindin, ne zamanďır yazacağım bir türlü fırsat bulamadım. Okuduğum kadarıyla ďiğer konularda da gelişmeler varmış e harika o zmn :) darısı başımıza....

Falcı seraya da atmışım ogustos ayında 10 ay geçmiş falin üstünden iletişim tarihini üç hafta vermiş ve bu da çok pembis konuşmuş ama iletişim üç ay sonra olmuş ve biz hala ayrıyız
Seray 'n ilk falı bana da kısmen çıkmıştı. Sorduğum bir soru vadesinde çıktı, diğer konu çıkmadı ama anlık durum tespiti iyiydi. Ardından 4-5 fal attım kendisine hatta fiyatı bir ara 20TL 'ye çıkarmıştı. En son dönünce yine gönderdim birkaç gün önce fena değil ama gelecek çıkar mı göreceğiz. Ilk falından sonra attığım fallar çıkmadı bana da. Dediğin gibi pembiş pembiş... :/

Ben buraya bir kaç kez yazmıştım tellwe de büyük falcı grupları var diye (aynı kişi veya kişilerce yönetiĺen) hatta tek tek isimlerini de yazmıştım bir mesajımda. Defnesen, Falcı Ayten, Kıymet abla aynı kişi, eskiden Sennur Abla diye bir hesabı daha vardı hatta. Ben bu kişinin de yine bu büyük gruplardan birinin içinde yer aldığını düşünüyorum. Ve evet Rewşen Anne, Zeynep Ana, Meryem Abla hepsi aynı kişi ve yine bu büyük grubun içinde. Bunlardan birine baktırdığınızda sizden bilgi toplayıp diğer falcı nickiyle baktırdığınızda kullanıyor sizden önceki hesabıyla almış olduğu bu bilgileri. Anlayacağınız bu grup portföy oluşturuyor.

Son düzenleme:
Okaliptüs'ü sevmeme rağmen onun Agnora'yla bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum ben de. Sesler farkli ama his diyelim bir şey var ve onlar da genelde ayni zamanda online

Kimilerine zit yorum yapiyormus bana ikisi de ayni yorumu yaptilar :)
Canım msj imi yukarıda alıntıladım tekrar :)

Okaliptüs'ü sevmeme rağmen onun Agnora'yla bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum ben de. Sesler farkli ama his diyelim bir şey var ve onlar da genelde ayni zamanda online
Cnn üşenmedim sırf senin için Nisan başı yazmış olduğum mesajımı arşivden buldum ve aşağıda alıntıladım.

Ayrıca bazıları o kadar belli ki tuhaf tuhaf fotolar Agnora bir tuhaf fotosu var, Okaliptüs sanki iki çenesi var aynı şekilde Mercan Teyze vardı hatta fake hesabını forumdan bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam dodude hack lemişti. O da kulaksız peruklu tuhaf bir yaşlı kadın fotosuydu. Efsunine ona keza arkasında siyahi bir vatandaş market alışverişinde buralardan olmadığı belli, nereden buluyorlarsa böyle tuhaf fotoları

Son düzenleme:
İşte bu sözünü ettiğim mesaj.

Ya ben de onu anlamiyorum cicek resmi koysa daha iyi ozlelikle mi yapiyolar insani itiyor

İşte bu sözünü ettiğim mesaj.
Bu kadar büyük bir gruba dahil mi onu bilemiyorum bu falcilarin çoğuna eskiden başka biri için baktirip memnun kalmadim tartiştiklarim ve iade aldiklarim oldu. Ama okaliptus un çıkan spesifik şeyleri oldu bana ve anda da çok iyiydi agnorayla ayni olsa bile diğerleriyle ayni olduğunu sanmıyorum. Bir de geleceğinsifresi hani güneş gözlüklü bir bayan oysa eğer iki senedir fal atıyorum olumsuz diye iade ediyor 6 ay önce şu anki kişi için attım ayrilmiştik dedi ki ben dönüş ve olumlu bir şy görmüyorum o yüzden iade ediyorum. Bu faldan 1 hafta sonra barıştık ama o da o gruptan değil sanki dürüst gibi geldi bana yanlış görse de.

Ben bu isimlerin büyük bir gruba dahil olduğunu ďüşünüyorum. Sürekli yanyana diziliyorlar ve aynı anda çevrimiçi/dışı oluyorlar. Aralarında hisli olan olabilir. Ayrıca, görev dağılımı nasıl, bilgi paylaşımı nasıl bu gibi ayrıntıları bilmiyorum ama belli bir merkezden yönetildiğine inanıyorum.
Ayrıca büyük harfle yazan ve sürekli efendim diye hitap eden gruplar da var. Leyla_74 le ve bazı diğer üyelerle birlikte farketmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…