tellwe.com'da bakılan fallar!

Hayatta en çok korktugum ve en çok merak uyandıran şey, psişik olaylar.Hatta gencligimde arkadaslarla çok çağırdığımiz ve en inanmayani bile hizaya getiren seanslar düzenlerdik.Hey gidi günler:)

Kesinliklee hem ödüm patlıyor hem de meraktan çatlıyorum :) Hiçbir zaman sizin kadar cesur olamadım ama, musallat olur korkusundan değil çağırmak adını zikredemiyorum

Kesinliklee hem ödüm patlıyor hem de meraktan çatlıyorum :) Hiçbir zaman sizin kadar cesur olamadım ama, musallat olur korkusundan değil çağırmak adını zikredemiyorum
Bir ara beni rahatsiz ettiklerini hissettim,99 depremini yasadiktan sonra psikolojim çok bozulmustu,o sıralar farklı bir şehirde olan babannemlere gitmiştim.Evde gündüz vakti bile yalnız kalamiyordum,deprem korkusu felan değil de sanki arkamda beni izleyen ve bir şekilde rahatsızlık veren varliklar var gibi hissediyordum.Kabus gibi günler geçirdim o süre zarfinza.Onlar daha çok ruhsal çöküntü içinde olan insanlara musallat oluyor zannedersem.Tuylerim diken diken oldu yalnız bunları anlatirken.

Çok çok geçmiş olsun Bir daha hiç o kadar sıkıntılı günler yaşamazsınız umarım.. Ben de öyle biliyorum hatta lohusalara geldiğini de duymuştum birkaç kişiden. Sanırım o da ruhsal durumla alakalı. Tedbir de dualara sığınmak. Bazen bu konuda çok fazla düşündüğümde geleceklermiş gibi hissederim hemen dua okumaya başlarım...

Eskiden inanmazdım böyle şeylere, hatta deist olarak niteleyebilirim o zamanki inanç durumumu ama işte o bahsettiğim falcı beni böyle şeylerin varlığına inandırdı. Kadın isim isim sayınca kişileri... İnanmayıp ne yapacağım :)

Kesinlikle varlar,biz insanlar gibi dinlere mensupları,Hristiyani, Müslüman'i,kâfiri var hatta.İsik hızıyla hareket Edip istedikleri herkesin kılığına girebiliyorlar, ayakları ters oluyormuş yalnız.Biz cagirdigimiz da Müslüman olanı gelmisti,bir süru soru sorduk,birbirimizin bilmediği detayları mesela,inanmayanlari inandırmak adına,hepsini yazdı ama gelecek adina yazdığı şeyler oldu mu olmadı mı onu hatırlayamıyorum.Gondermek için çok ugrastik sonra yalnız,çok büyük bir risk! Sonra sabah ezanı okunuyor şu ve ben namaza gidicem yazdı.Sonrasini sormayın,uzunca bir süre gece tuvalete felan gidememistim:))

Bu deneyimi yaşasam uzun süre evde yalnız kalamazdım buna eminim :) mesajınızı da güneş doğduktan sonra okumuş olmama şükrediyorum Biraz korkak biri olduğumu anlamış oldum böylece...

Ay ben hic bir zaman cagiramadim hep muhabbeti gecmisti ama hicbir zaman yapmadik. Su dedigi isim mi verdi normal musluman ismi gibi mi?

kim yazdı nereye yazdı canlı mı gördünüz. ay sabah sabah bir ürperti geldi:)

ya zaten iyi dediğimiz falcılar varlık yardımıyla fal bakıyor başka türlü mümkün değil.

Kızlar bu tarz konular yasak bildiğim kadarıyla.

Ayrıca benim gibi çok korkup uyuyamayanlar olabilir, çok etkilenenler olabilir
Bu gece uyuyamazsam sizin yüzünüzden

kim yazdı nereye yazdı canlı mı gördünüz. ay sabah sabah bir ürperti geldi:)

ya zaten iyi dediğimiz falcılar varlık yardımıyla fal bakıyor başka türlü mümkün değil.
Fincan ile yazıyor, görseydim cildirirdim heralde,ben de inanılmaz korkuyorum aslinda,ama beyninizi böyle şeylere odaklamazsaniz kesinlikle sizinle ilgilenmezler.Rahat olun o konuda.Dediginiz gibi hani şu herşeyi biliyor dediğimiz falcilar bu varlıklar sayesinde söylüyorlar bunları.

Kızlar bu tarz konular yasak bildiğim kadarıyla.

Ayrıca benim gibi çok korkup uyuyamayanlar olabilir, çok etkilenenler olabilir
Bu gece uyuyamazsam sizin yüzünüzden
Yasak olduğunu bilmiyordum ,hiç konuşulmaması daha iyi zaten ama merak iste:)

Ay ben hic bir zaman cagiramadim hep muhabbeti gecmisti ama hicbir zaman yapmadik. Su dedigi isim mi verdi normal musluman ismi gibi mi?
Vermişti galiba:)O kadar uzun zaman geçti ki uzerinden hatirlayamiyorum şu anda.Bizde ki de cahil cesareti iste:))

Bu deneyimi yaşasam uzun süre evde yalnız kalamazdım buna eminim :) mesajınızı da güneş doğduktan sonra okumuş olmama şükrediyorum Biraz korkak biri olduğumu anlamış oldum böylece...
Yalnız değilsiniz bu konuda,aslında o kadar korkarım ki böyle şeylerden ama işte gençliğin vermiş olduğu cahil cesareti diyelim o zaman için,merak iste,insanoğlu olarak ne gelirse meraktan geliyor işte basimiza:)

Ayeviini ben de beğenmedim. fazla hayalci olmayacak şeyler yazmış. yorumlara duvara bakarak yolladım ama fıss çıktı.

Bir geldi mi gitmek istemezlermiş siz iyi kurtulmuşsunuz

Ayeviini ben de beğenmedim. fazla hayalci olmayacak şeyler yazmış. yorumlara duvara bakarak yolladım ama fıss çıktı.
Ben de analizleri falan çok iyi yapmış aslında. Evet olumlu konuşuyor ben ona bunu da sordum. Bana dediki ben zaten moral bozmamak adına olumsuz gördüğümde iade ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…